yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What is the BBC? / BBC nedir?
Blush 
BBC Ne demektir? Kime denir?

Terim anlamı kısmı:

Öncelikle Block B, ''Blockbuster'' dan gelmektedir. ''Çok etkili, etki veren'' demektir. BBC ise, BlockBuster Club 'ın kısaltılmışıdır.

Duygusal kısmı:

V.I.P, E.L.F, SONE vs. gibi ilginç bir ismimiz yoktur. Bize BBC derler. Ama Block B bize ''Bi-Bi-Şi'lerim'' deyince o anda dünyanın en iyi kelimesini duymuş oluruz. Nisan 2011'den beri ismimizin yanına getirir olduk, BBC'yi. Ne kadar yasak ve ceza alsalar, ne kadar yanlış anlaşılsalar, bazıları onları skandallarla karalamak istese de onlar bizim. BBC takımı olarak azıcık sert takılırız Biggrin şeker şeyler değil, swag stil sahibiyiz. Gurur duyuyoruz. BBC takımı ne kadar parmakla sayılır da olsa biz onlar için, onlar bizim için her şey demek. ''BBC misin?'' diye sorulduğunda çoğu kişi 5-6. sırada (en iyi ihtimalle) BBC'dir. Bizim için 1. sıradadır daima. Bir BBC, ne kadar bitkin ve bezgin olursa olsun ''Do you wanna B?'' yi duyduktan sonra dirilip ''Block B!'' diye bağırır. ''Biasın kim?'' diye sorulduğunda, ''Block B!'' diye haykırırız. BBC takımı karınca ruhlu pandalardır. BBC, kendine özürlü denmesinden ve özürlü hareketler yapmaktan gurur duyar. BBC, orijinal kelimesinin en iyi örneğidir.

...

18 yaşındaysan ve bir BBC'ysen hayat cidden çok güzel. Smile

by BlockBuster

Not: Sizin için BBC'nin bir anlamı varsa yazabilirsiniz. Smile
Valla sen gayet güzel bir şekilde açıklamışsın bize de icra etmek düşüyor.Teşekkürler.^^
Bence BBC demek Block B Century diye açıklanabilir. Biggrin
Yani "B engelinin yüzyılı" gibi birşey.
Ya da Block B Chain. (Block B Zinciri.)
Çoğaltılabilir bunlar. Block B şansı (Change), Block B çocukları (Child)..

Ama benim için onlar aşk anlamına geliyor. Her birinin tek tek milyonlarca anlamı var.
Biz sert Blockbuster'larız! Çok etkili ve güçlü. Onay
Her türlü zorluğu yenerek daha da güçleneceğiz.
Block B Fighthing! Kralgul
itiraf edeyim benim içinde BBC 1. sırada değil ama B.A.P olmasa emin olun en sevdiğim grup olacak Biggrin aslında B.A.P'yle çok farkları yok ama neyse Biggrin forever Blockbuster! Kalp
İmzanız 400x103'ten büyük olduğu için silinmiştir.
Bilgi için teşekkürler. Smile

BBC kelimesi çok hoşuma gider benim. ^^

Açıklaman güzel olmuş,teşekkürler. (:
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Benim için BBC demek huzur ve mutluluk,en önemlisi ise KİM YOO KWON demektir......
♫♥☻☺☼♠♣▲►◄ῶ˄_˄
O zaman ne diyoruz artık birer BBC oluyoruz Atkilic

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi