yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
What Do You Know About Teen TOP? / Teen TOP Hakkında Ne Biliyorsun?
What Do You Know About Teen TOP?
Teen TOP Hakkında Ne Biliyorsun?

¤ ` * ~ , ` ¤` * ~ , ¤ ` * ~ , ` ¤` * ~ , ¤ ` * ~ , ` ¤` * ~ , ¤

[Resim: 4594391616c4fc417c8c.jpg]
C.A.P'in çok yakisikli oldugunu biliyorum. Sarhos
ChunJi'nin Key'e (SHINee) benzedigini biliyorum.Biggrin (en azindan bence.Biggrin )

(02-06-2011, Saat: 6:50)KoReL!38 yazdı: ChunJi'nin Key'e (SHINee) benzedigini biliyorum.Biggrin (en azindan bence.Biggrin )

Bence de benziyor. Smile
Chun Ji'nin sesinin ve Chang Jo'nun dansının harika olduğunu biliyorum. Smile
[Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o4_250.gif] [Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o6_250.gif]
Niel'in sesinin Kore'de ki en iyi sesler arasında 4. olduğunu biliyorum .0111. Sayı yanlış olabilir Biggrin
[Resim: 1.gif]
Ricky'nin en başarılı olduğu dersin matematik olduğunu biliyorum. ^^
[Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o4_250.gif] [Resim: tumblr_neqeyqK2ue1rzs965o6_250.gif]
L.Joe şaka yapmayı seven birisi ve parlak bir kişiliğe sahip olduğunu,C.A.P'nin oda arkadaşının olmadığını çünkü o etrafta birisi varken uyuyamadığını,ChangJo oyuncak bebeklerle savaştığını ve hatta bazen kaybettiğini ,Niel'in twitterda Justin Bieber'ı takip ettiğini, ChunJoe'nun gerçek olduğunu ve Teen Top'un mükemmel olduğunu biliyorum. Kalp
Teen TOP'un süper olduğunu ve çok sevdiğim bir arkadaşım için çok önemli olduğunu biliyorum. Onay Ha bir de Niel'in çok şeker ve tatlı biri olduğunu biliyorum. Saklan
Ses,dans konusunda çok yetenekli olduğunu.Andy'min çocukları olduğunu,yani onun şirketinde çıkış yapan ilk erkek grubu olduğunu,ayakları hızlı çocuklar olduğunu,kavgacı çocuklar olduğunu. :P
Hepsinin ayrı ayrı çok güzel ve iyi yetenekleri olduğunu...
[Resim: RnW9qn.gif]
♥ Hwang Yunseong pdx101 ♥
♥  GOT7 ♥ THE BOYZ ♥ Stray Kids ♥

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi