Yorumları: 369
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
57
Bu yarismaya benzer bi yarisma basliyor galiba Türkiye'de adi da Evcilik Oyunu'ymus
4 kadin ünlü ve 4 erkek ünlü isim evlilik hayati yasamak üzere eslesecekler. Yarisma süresince çiftler kendilerine zarfta verilen görevleri yerine getirmeye çalisarak, izleyenlerin begeni ve onayini almaya çalisacaklar. Çiftlerin görevleri, kimi zaman evden tasinma isi, zor bir yemek tarifi, kimi zaman ise bebek bakimi olacakmis...
Ben benzettim açikçasi (tabi kore versiyonunu hiç izlemedim eger farkli bi formatsa yanlisliktan dolayi özür dilerim

)
Içerigi nasil olur onu ilerde görcez artik
Ben bu haberi bi gazetede okumustum galiba ama pek ümit vermemistim olmaz diye düsünmüstüm bi uzak dogu ülkesinde baslamis bu yarisma(simdi ne söylesem yalan olur çünkü hatirlamiyorum ülkeyi) ve dünyanin epey ilgisini çekmis dolayisiyla her ülke kendi formatlarinda yarismayi yapmaya baslamis bile
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.
Yorumları: 87
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
17
21-05-2010, Saat: 11:57
(Son Düzenleme: 21-05-2010, Saat: 15:51, Düzenleyen: desertrose.)
Haha, degisik ama komik bir programa benziyor xDxD
•~•SHINee•~•2ne1•~• 4 minute •~• ft.island •~•SNSD •~• BIG bang •~• after school •~•g-dragon•~• MBLAQ•~•B2ST•~•lee young ae•~• Baby V.O.X •~• AJ