yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uploader Ekibinden Duyurular
Uploader Ekibinden Duyurular

Uploader ekibinden yapilacak duyurular bu linkte paylasilacaktir.
Evet arkadaslar Türkçe alt yazili paylasimlarda bazi sorunlar var onu çözmek için yaziyorum.

Megaupload sitesi malum üzere kapatildi artik oradan upload yazpilmiyor.Fileserve ise para olayini kapattigi için olsa gerek upload eden arkadaslar linkleri silmis.Peki bundan sonra ne olacak benim kendi düsüncem Rapidshare sitesine dizileri upload etmektir.Free kullanicilar oradan rahat indirebiliyorlar.bunun yaninda alternatif bir site daha olmasi gerekir gene benim düsüncem.

Uploader arkadaslarimin ve siz degerli üyelerimiz ve yöneticilerimizin de bu konuda düsüncelerini almak isterim.
Ben Wupload'i öneriyorum. Smile Ama Wupload ve Rapid disinda pes pese indirmede sinirlama yapmayan bir site varsa daha iyi olabilir.
Küçük boyutlu paylasimlarda da Mediafire kullanilabilir. Smile
fileserve ve wupload artik kullanim disi yani sadece fileserve ve wupload hesabi olanlar oralara yükledikleri kendi videolarini indirebilirler ve baska kimse indiremez yani bir nevi sanal disc.
Hotfail bunca degisime ragmen ne kadar dayanir emin degilim ama benim bu aralar kullandigim ve herkesinde indirme hizi hosuna giden 2 yer var biri uploaded digeri uptobox, uploader arkadaslar bunlarida denesinler çünkü indirme hizlari gerçekten çok iyi.
[Resim: 3606.gif]
Torrent'e ne dersiniz? Bence torrent olusturun. En hizlisi ve güvenilir olani torrent gibi görünüyor.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi