yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 4 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uhm Tae Woong Fan Club / Uhm Tae Woong Sevenler Kulübü
Film ile ilgili bilgileri tam olarak bilemesem de Uhm Tae Woong sanırım çekimleri ekim ayında başlayacak bir film ile geri dönüyormuş... Onay Smile OnayOnayOnay En son oynadığı film gişelerde büyük başarı elde edip,Equator Man reytinglerde birinci gelince ve halen devam ettiği 1 Night 2 Days adlı programda yoğun bir ilgi görünce Tae Woong'un dönüşü merakla bekleniyordu. Onay En son sanırım yeni ekranlarda görünen bir reklamda yer almıştı. Böylece yeni projesi de belli olmuş oldu. Onay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
haber için teşekkürler.Smile

Yeni bir dizi ile dönüyor... Onay Equator Man'de canlandırdığı görme engelli karakteri başarıyla ,hatta pek çok övgü alarak canlandırıp,hayranlar tarafından Dae Sang'ı(Büyük oyuncu ödülü) alması gerektiğini savunan birçok övgü alan, dizi biter bitmez yeniden dönüşü merak konusu olan (Kendisi 2012 yılında Kore'de aşırı popüler oldu.)Tae Woong yeni bir diziyle dönüyor... SmileOnayOnayOnaySmile

Amiral Lee Sun Shin'in hayatını konu alan dizi 2013 yılının haziran ayında yayınlanacakmış ve Uhm Tae Woong başrol olarak yer alacakmış... OnayOnayOnayOnay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
Beni de ekler misiniz?
(08-11-2012, Saat: 11:03)TaeKey yazdı: Beni de ekler misiniz?

Ekliyorum.

[Resim: NoRXrOH.gif]
İnandığın kadar yakınsın...
Twitter

The devilde gormustum ilk ordaki rolude superdi sonunda iki basrolde olmustu biraz uzulmustum ama dusununce en mantiisi bole bitmesiydi dedim iyi oyuncu paylasim icin tesekkurler Smile
merhaba siteye bugün üye oldum ama sohbete katılamıyorum sitenin admini bana yardım edebilirmi acaba Smile
Ha neul suh
resimler çok güzel benide eklermisiniz Smile
Ha neul suh
lütfen benide eklermisiniz Smile
Ha neul suh
muhteşem kraliçe adlı dizide oynamıştı
çok güzeldi
benide eklermisiniz ?

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi