yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Twenty / 스물 (2015)

Twenty / 스물 (2015)

[Resim: XUuNrKcl.jpg]

Name: Seumool / Twenty / 스물
Director: Lee Byeong-Hun
Writer: Lee Byeong-Hun
Release Date: 2015/03/25
Runtime: ?
Language: Korean
Country: South Korea

Cast
Kim Woo-Bin - Chi-Ho
Junho (2PM) - Dong-Woo
Kang Ha-Neul - Gyung-Jae
Jung So-Min - So-Min
Lee Yoo-Bi - So-Hee
Min Hyo-Rin - Jin-Joo
Jung Joo-Yeon - Eun-Hye

Synopsis
The movie follows the story of the ever childish and radiant love and friendship of three friends, now turning the beautiful age of 20, where they meet with endless possibilities.

Source!

|| Türkçe ||

Adı: Seumool / Twenty / 스물
Yönetmen: Lee Byeong-Hun
Yazar: Lee Byeong-Hun
Yayın Tarihi: 2015/03/25
Süre: ?
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore

Oyuncular
Kim Woo-Bin - Chi-Ho
Junho (2PM) - Dong-Woo
Kang Ha-Neul - Gyung-Jae
Jung So-Min - So-Min
Lee Yoo-Bi - So-Hee
Min Hyo-Rin - Jin-Joo
Jung Joo-Yeon - Eun-Hye

Konusu
Film, 3 arkadaşın sınırsız olanaklarla karşılaştıkları 20'li yaşlarının en güzel zamanlarına döndükleri çocuksu ve mutluluk saçan aşkları ve arkadaşlığını konu alıyor.

Kaynak!
(10-04-2014, Saat: 21:59)ayşe0312 yazdı: Kim Woo Bin Taking On His First Comic Movie Role in “Twenty”

Kim Woo Bin İlk Komedi Film Rolü ile “Twenty” Adlı Filmde Yer Alacak

Kim Woo Bin ilk komedi rolü ile “Twenty” adlı yeni filmde başrollerden biri olacağını doğruladı.

Film, 3 arkadaşın sınırsız olanaklarla karşılaştıkları 20'li yaşlarının en güzel zamanlarına döndükleri çocuksu ve mutluluk saçan aşkları ve arkadaşlığını konu alıyor.

Filmde Kim Woo Bin, kadınlar için ateşli ve yabani tutkuları olan realist bir işsiz rolündeki Chi Ho’yu canlandıracak. Canlı ve komik oyunculuğuyla daha önceki ‘kötü çocuk’ rollerinden farklı bir rol canlandıracak.

Kim Woo Bin “senaryoyu ilk okuduğumda cidden eğlenceliydi. Belki de yönetmen Lee Byung Hun’un senaryoları canlı ve eğlenceli olduğunu duyduğum içindir. Ama satırlar hemen dilime dolanmıştı. Farklı bir tarafımı ve oyunculuğumu gösterme ihtiyacım olduğunu düşünüyordum. Ve uzun bir süre düşündükten sonra ‘Twenty’ filmini seçtim. Yönetmen Lee Byung Hun’dan öğrenerek ve yüzde yüz güvenle öğrenci olarak çekimlere girmeyi planlıyorum” dedi.

Filmin rol dağıtımı son aşamasında ve çekimler bu yaz başlayacak.
ayşe0312

Kim Woo Bin has confirmed for one of the leads in the new movie “Twenty,” for his first comic role ever.

The movie follows the story of the ever childish and radiant love and friendship of three friends, now turning the beautiful age of 20, where they meet with endless possibilities.

In the film, Kim Woo Bin will be playing the role of Chi Ho, an unemployed realist with a fiery and untamed passion for women. He will be portrayed in a much different light than his previous ‘bad boy’ roles, for a fresh, comical take on his acting.

Kim Woo Bin said, “When I first read the scenario, it was really fun. Maybe it was because I’ve heard for a while that Director Lee Byung Hun’s screenplays are fresh and fun, but all of the lines just rolled right off my tongue. I’ve been thinking that I need to show a new side of myself and my acting, and after much contemplation, I chose ‘Twenty.’ I plan to go into filming as a student, with one hundred percent trust in and learning from Director Lee Byung Hun.”

Casting for the movie is in the final stages, and filming for the movie will begin this summer.

10.04.2014 - Soompi
Sonunda filmi çıkacak Abaza
Tanıtım için teşekkürler. ^^
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
(07-05-2014, Saat: 11:33)Blingbling* yazdı: Kim Woo Bin, Junho, and Kang Ha Neul Finalized as a Handsome Trio of Friends in Upcoming Movie 'Twenty'

Kim Woo Bin, Junho ve Kang Ha Neul 'Twenty' Filminin Yakışıklı Üçlüsü Oldular

Kim Woo Bin, Kang Ha Neul ve 2PM Junho 'Twenty' filminde rollerini alacaklar.

Kim Woo Bin rolü önceden kabul etmişti ve Junho da konuşmuştu ama şimdi yükselen aktör Kang Ha Neul da listeye eklendi.

Filmin yapımcısı NEW 7 Mayıs'ta:"Filmin çekimlerine bu yaz başlanacak."dedi.

"Twenty" hiçbir şeyin imkansız olmadığı 20li yaşlarındaki 3 erkeğin aşk ve arkadaşlık hikayelerini anlatıyor. Kim Woo Bin, Junho ve Kang Ha Neul Chi Hi, Dong Woo ve Kyung Jae rollerini canlandıracak.

Blingbling*

Kim Woo Bin, Kang Ha Neul, and 2PM's Junho have been finalized for roles in the upcoming movie 'Twenty'!

Kim Woo Bin had already been confirmed and Junho was in talks previously, but he has now been finalized along with rising actor Kang Ha Neul.

The movie's distributor NEW stated on the 7th, "They will enter filming this summer."

'Twenty' portrays the love stories and friendship of three men in their twenties, an age when anything is possible. Kim Woo Bin, Junho, and Kang Ha Neul will play the three men Chi Ho, Dong Woo, and Kyung Jae, respectively.

07.05.2014 - allkpop

[Resim: prj3.jpg]
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Ah şu üçlü Abaza
Tanıtım için teşekkürler ^^
[Resim: zpULqK.gif]

Ayenzel
Tumblr
Bu kadar güzel kadro olabilir mi ya? Mükemmel. Teşekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID

K-POP
BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ
LEE CHANGSUB
Açıklanan 3 isim beni benden aldı şuan.
Gelmiş geçmiş en iyi kadro benim için şu 3 isim oldu. Kalp
Heyecanla bekliyorum! Happy0064
İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
Konu güzel, oyuncular daha da güzel. Abaza
Artık beklemekten başka yapacak bir şey yok. cry
Ha-neul'ümü izlemek için sabırsızlanıyorum. Abaza
Name: Seumool / Twenty / 스물
Cast
Kim Woo-Bin - Chi-Ho
Junho (2PM) - Dong-Woo
Kang Ha-Neul - Gyung-Jae

Hook Blade

>>> https://www.facebook.com/KoreaFansWorld
Bilgiler ve oyuncu listesi güncellendi.
D.Mod. » 01.07.2011