yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TROY (트로이)
Teşekkürler tanıtım için. ^_^
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
'WE TROY' EP. 4
http://www.youtube.com/watch?v=5ALVJoLjR-8

TROY - GREEN LIGHT [Official TS]
http://www.youtube.com/watch?v=rzUhDmjZhdw

2 gün kaldı. Yourock
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Şarkı süper, belki yaşları büyük diye olabilir bana hiç de acemice gelmedi. Harika bir grup olacaklar. Abaza
시노시작
(14-03-2014, Saat: 11:36)jiyeon yazdı: Şarkı süper, belki yaşları büyük diye olabilir bana hiç de acemice gelmedi. Harika bir grup olacaklar. Abaza

Acemi değiller zaten yavrum özellikle Bumkey. Biggrin
Çok iyi şarkılar dinleyeceğiz, Bumkey'in kökenini ve kendi şarkılarını yazabiliyor olmasını düşünürsek ooo. Güzel olacak güzel. Biggrin
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

Yaşı yaşıma uygun bir Kanto var. Heart
Ama bu diğerlerinde gözümün olmadığını göstermez. Hepsine teker teker maşallah. hysterical

Özellikle Jae Woong ne öyle? Karizma yıkılıyor yani. Gozlukgulmek
Ama hepsinde gözüm kaldı.. Zor anlar yaşıyorum.. En son EXO'da yaşamıştım bunu. Zuhaha

Şarkı ve klip zaten muazzam. İnsanın her birine teker teker aşık olası geliyor valla. Smile
TROY- GREEN LIGHT
? BIGBANG MADE V.I.P
V.I.P MADE BIGBANG ?

(15-03-2014, Saat: 0:22)larry yazdı:
(14-03-2014, Saat: 11:36)jiyeon yazdı: Şarkı süper, belki yaşları büyük diye olabilir bana hiç de acemice gelmedi. Harika bir grup olacaklar. Abaza

Acemi değiller zaten yavrum özellikle Bumkey. Biggrin
Çok iyi şarkılar dinleyeceğiz, Bumkey'in kökenini ve kendi şarkılarını yazabiliyor olmasını düşünürsek ooo. Güzel olacak güzel. Biggrin

Tek tek incelemedim grupça canısı. :d Çünkü ona bakarsan bence de Kanto. Adam, ses karizma. Biggrin Benim ilk görüşte aşık olduğum nadir insanlardandır da kendisi . Biggrin Klibi de şarkısı da süperdi. Sarhos
시노시작

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi