01-09-2010, Saat: 23:42
(Son Düzenleme: 01-09-2010, Saat: 23:44, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
Çok tesekkürler.Changmin harika biri.Of burda olsaydi keske.
Trivias about DBSK Members / DBSK Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler
|
01-09-2010, Saat: 23:42
(Son Düzenleme: 01-09-2010, Saat: 23:44, Düzenleyen: Seda-HyunJoonG.)
Çok tesekkürler.Changmin harika biri.Of burda olsaydi keske.
27-09-2010, Saat: 21:10
(26-08-2010, Saat: 22:37)Cheko yazdı:(26-08-2010, Saat: 17:57)KLamentin yazdı:(26-08-2010, Saat: 4:55)özgü yazdı: 13. Fanlarin Changmin’in iç çamasirlarini çalmasi ![]() ![]() Bigeast____ ~ Cassiopeia
We won't let go! TVXQ/JYJ
09-02-2011, Saat: 16:47
junsu bu sözleri hak ediyor o gerçekten çok iyi bir sanatçi arkadas ve oppa.Onu gerçekten çok seviyorum tabi ki diger tvxq üyelerinide hersey için tesekkürler TVXQ
Hero+Xiah+Yunho+Micky+Max=TVXQ
11-02-2011, Saat: 0:16
tesekkürler
![]()
Sensizliği Susturdum Seni dinliyorum yıldızları Söndürdüm gözlerini izliyorum dünyayı durdurdum Seni yaşıyorum Seni düşündükçe daha çok özlüyorum
JYJ'nin MBN RÖPÖRTAJI [11. 02. 2011]
Evet, yine sahalara dönmüs bulunuyorum, sizin için JYJ (Jaejoong – Yoochun – Junsu) ile gerçeklestirilmis bir Röpörtaji çevirdim (çalistim xD) .. Ben çevirirken ve izlerken çok eglendim, çok güldüm, MC’ye çok kizdim xD Umarm sizde en az benim kadar eglenirsiniz ... Röpörtajimiza önce HAPPY BIRTHDAY JAEJOONG HYUNG diyerek baslamak istiyorum ... Saengil chuka ham-nida Hyung, Seni Çok Seviyoruz ... Ve basliyoruz ... Röpörtaj söyle gerçeklesiyor, Hayranlarin JYJ’ye sormak istedigi sorular var, hepsi küçük not kagitlarinda yaziyor ve bir panoya asilmis, MC veya üyeler sorulari seçebiliyor. Ve seçilen sorular üyelere soruluyor. Kisaltmalarimiza dikkat: JJ= JaeJoong, JS= JunSu, YC= YooChun, MC = Sunucu Bayan Videomuz: JJ: Mumlari söndürmemde bir sakinca varmi? Ve JaeJoong Hyung Mumlari söndürür xD HAPPY BIRTHDAY ♡ JS: Bu albümlerin hepsi bizim yazdigimiz sarkilardan olusuyor. O yüzden bizim için ayri bir yeri var ... [Aralarda Albüm üzerine konusuyorlar ... ] MC: Sarki yazmaktan ve sarki sözünden bahsetmisken, sizce hanginiz bu konuda en iyisiniz? YC: Tabiki hepimiz. [Sarki yazmak ile ilgili birde ...] MC: JYJ çok iyi ve kibar. MC: Kendi yazdiginiz sarkilar arasinda en çok begendiginiz hangisi? JS: sahsen ... bir escinsel olarak xD (Junsu’nun burnu tikali oldugu için dogru düzgün konusamiyor) ... YC: Junsu’nun burnu tikali, o yüzden dedikleri anlasilmiyor. Aslinda “sahsen” demek istemisti ama sonu “as a gay” – “bir escinsel olarak” gibi anlasildi xD... JS: Bir sarki vardi ... JaeJoong Hyung’un yazdigi ... oh~ hangisiydi o ...? JJ: Çok sevdigini söylemisti ... (Sarki’nin adini hatirlayamiyor) JS: O sarki’nin adi neydi? (Jae’ye soruyor) JJ: Wasurenaide (Unutma) ... JS: Ja ~birdaha deneyecegim. JaeJoong’un yazdigi sarki, sahsen ... Japonyada yazilan bir sarki ... simdi ... adini hatirlyamadim. MC: Sadece burnun degil Beyninde tikali sanki. (MC canin dayak istiyor SANKI xD) YC: Wasurenaide… [Jae Sarkiyi söylüyor ..] JS: Sarkiya eslik etmek isterdim ama Burnum çok kötü .. JS: Oh ~ Sarkiya eslik etmeye çalisinca burnum açildi gibi sanki ... Birden ... xD MC: Ilk hangi soruyu soralim? JS: Sorulacak çok soru var. MC: Sabah kalktiginizda, akliniza gelen ilk sey nedir? JJ: Ben fanlari düsünürüm. JS: Ben ... açikcasi ... Ben o gün ne yapcagimi düsünürüm. MC: Peki sen YooChun? YC: Sanirim bende fanlarimi düsünürüm. (Junsu’ya dönüp bakiyor xD) JS: Bende ... ama söyle oldu .. Siz “Ilk kimi düsnürdünüz” diye degil “Ilk Neyi düsnürdünüz” diye sordunuz .. ölye degilmi? (Hakli bebegim ya, MC adam gibi sor sende sorulari xD) JJ: Ama bende neyi düsünürdünüz diye sordugu halde Fanlar dedim, öyle degilmi? JS: Peki o halde, bende fanlari düsünürüm. MC: Biliyorsunuzki su günlerde Öpüsmenin bin türlü farkli sekli var mesela Cappucciono Kiss veya Köpük Öpücügü bu günlere çok populer, siz hangisini denemek isterdiniz? MC: JaeJoong Twitter’a dudaklarinin etrafi köpüklü bir resim göndermisti ... YC: O köpükmüydü? JJ: O köpük, banyoda yüzümü yikarken olustu, bende o ani ölümsüzlestirmem gerektigini düsündüm xD YC: Koca evde, lavoboda bir basina, yüzünü temizlemek istedin ve onda aklina fotograf çekmek mi geldi? JJ: Evet ... biraz Narsistik bir kisiyim biliyorsun. (kisilgi bozuk birisi) JS: Ben seker öpücügünü seviyorum (Önce Candie dedi, sonra yanlis söylediginin farkina vardi ve Candy dedi xD) Ingilizcesi yarim yamalak yârim benim xD JJ: Küvet Öpücügü’nü seviyorum. MC: Küvet Öpücügü? Küvetde mi kast ediyorsun? JJ: Evlendikten sonra ... Karimla ... (havada asssssk kokusu var xD) YC: Birlikte dus almak ... (Yoochun girme istersen derinlere xD , bogulursun) JJ: Köpüklü Köpüklü ... JS: Evlendikten sonrami ... ah ... tamam .. .yok birsey MC: Peki sen Yoochon? YC: Sanirim ben normal Öpücügü tercih ederdim ... Ama yanakdan öpülmeyi daha çok seviyorum. MC: Eger öyleyse, benim sana ayiracak zamanim var, sanirim sana bu konuda yardim edebilirim, simdide yapabiliriz istersen (o_O MC kendine gel ISTERSEN xD) JJ: Diger soruya geçelim ~ JJ: Ah .. ben seyi soraçaktim. Fanlarin JYJ için baslattigi Charity Project’inden haberiniz varmi? JJ: Fanlarimiza sükran borçluyuz. MC: Jaejoong, aglamayacaksin degilmi? Agliyormusun? JJ: Yok, gözüme çapak kaçti. JYJ: “Tesekkürler” JJ: Merhaba da diyecektiniz JYJ: “Tesekkürler” JJ: Ahh .. bu çok iyi~ Asyali fanlarimiz için,hepsine selam gönderelim, “Merhaba” diyelim. MC: Son zamanlarda yasadiginiz en sok edici olay? JJ: Kangnamdaki bir Gecekulübünde yer ayirttigim bir söylentiydi. (o_O) Öyle Fan'mi olur YC: O Gün JaeJoong’u aramistim ve gerçekten evdeydi. JJ: Isin dogrusu, oraya gidip yer ayirtanlar fanlarmis. Ben öyle Gece klüblerine gitmiyorum ... Uzun zaman önce biraktim. Birdaha da gidecegimi zannetmiyorum. Bu yüzden baska islerle ugrasin. MC: Hyun Bin gibi Deniz Kuvvetlerine hizmet etmek isteyen sen miydin? YC: Yok (1sn) Junsu degilmiydi hizmet etmek istedigini söyleyen? JS: Hayir ... Hayir ... Hayir ... Hayir ... Ne zaman söyledim ...? MC: Üyelerin iyi ve kötü yönlerinden bahsedelim. JJ: Junsu’nun tikali burnunu temizletmemiz gerekiyor ve ... JS: JaeJoong Hyung’un iyi yönü ... Hersey için endise duymasi. YC: JaeJoong Hyung her konuda endise duydugunu ve bunun onu çok yigrattigini anlamasi gerek. Eger kötü giden birsey varsa bütün hepsini kendi yükleniyor (baskalarini üzememek için paylasmiyor) Bu yüzden kendini çok yipratiyor. JS: Bu onu stres altina sokuyor... JJ: Insanlarin birlikte yasamasi gibi, eger ortada bir çöp varsa, o çöpün ordan kalkmasini düsünen insanlar var ve durdugu yer kirlenmesin diye o çöpü oradan kaldiran insanlar var. Ikiside ayni seymis gibi görünüyor. JJ: YooChun olaylari çok çabuk düsünüyor (çabuk çözmek istiyor) .. Mesela ... Eger birsey hakkinda bir karar vermemiz gerekiyorsa, biz önce yapabilecegimiz seyleri düsünür, siralar ve sonra karar veririz. Ama Yoochun biz düsünene kadar bir çare/cözüm bulur. JJ: Eger tas kagit makas oynayacak olsaydik, YooChun hep kazanirdi. JS: Kaybedende hep ben olurdum. JJ: Kaybeden hep Junsu oluyor zaten. MC: En son bir oyunu kaybettiginde ne olmustu? JS: Busan’a tatile gittigimizde, hepimiz ayni parayi ödemis olmamiza ragmen, en küçük odayi bana vermislerdi. YC: Bunu ben seçmek istiyorum. Eger dünya yarin yikilacak olsa, ne yapardiniz? (Son yapacaginiz sey) JS: Bir ada var BoraBora diye önce oraya bir çekim için gitmistik. Ben yine oraya gitmek isterdim. MC: Peki BoraBora Adasinda ne yapmak isterdin? JS: Yüzmek ve kaplumbagalari yakalamak isterdim. YC: Orada çok kaplumbagalar var, yüzerken yakalayabiliyorsunuz. JJ: Ben... Eger dünya yikilacak olsa ve birimiz (JYJ’den biri) ölecek olsa (Allah korusun TT), sanirim sadece ölürdüm (baska birsey yapmazdim gibisinden) YC: Bende öyle düsünüyorum! JJ: Dogru degilmi? JS: Söyleyecek birsey bulamiyorum su anda. Ben BoraBora’da Fanlarim için sarki söylerdim ... ve .. JaeJoong Hyung’un söylediklerine bak. Burasini kesip atabilirmisiniz (Montajlamak xD) JJ: Üçünüzden ilk evlenen kim olurdu? JS: Nerede o günler? (Askim üzülme ben geliyim hemen evlenelim xD) JJ: Bence Junsu. YC: Bencede Junsu JS: Eh? Sormak istiyorum, neden ben? Eger eskiden olsaydi, ben YooChun derdim. JJ: Düsündümde, bence YooChun en son evlenir. YC: Aslinda bana kalsa erken evlenirdim, ama evlilik kolay degil, bu yüzden erken evlenmem. JS: Evlilige en çok ihtiyaci olan (erken evlenmesi gereken) JaeJoong Hyung, öyle degilmi? JJ: Annem ve Babam yasli oldugundan sürekli ölmeden önce (Allah korusun) torun görmek istediklerini söylüyorlar. JS: Ilginç bir hikaye vardi. JaeJoong’un Babasi JaeJoong’a bir sevgilisinin olup olmadigini sormus (Evliligi düsünüp düsünmedigini), JaeJoong bir sevgilisinin olmadigini söyleyince Babasi : “ Gelini falan boiver, sen bana torun getir” demis ... (xD Grandpa kötü örnek oluyorsun çocuklara ) JJ: Görünüse göre önce bir sevgili bulmaliyi. Eger oralarda biryerdeysen, çabuk gel (Karisi olacak bayana sesleniyor xD) Ölmek istiyorum ~ JJ: Esim olacak bayan, ev islerden anlamamli .. JJ: Fanlarim, sonra “Kim JaeJoong’un Ideal Tipi ev kadini olacakmis” gibi söylentiler çikarmayin. Lütfen bunu yapmayin~ YC: Ben annem gibi biri olsun isterim ... MC: Annen’ne ne yönde benzesin? YC: Bilemiyorum. Fark etmez aslinda, sevimli ve büyüklerine saygili mesela. MC: Eger 120 Kilo bir Kiz olursa, ve aileniz onunla evlenmenizi isterse? JJ: Daha önce bunu konusmustuk. Yüzümü yoksa Vucüdumu daha önemli diye. YooChun yüzü demisti, kilolu olsa bile farketmez onun için. Ama Junsu Yüzü yerinde Vücudu demisti. JS: Hayir~ Bence ikisde degil, bence kalbi... JJ/YC: O zaman daha önce neden Vücudu dedin? JS: Vücudu dedim cünkü eger bir yerini düzelltirecek olursan vücud yüzden daha kolay. Eger sorun güzel vücudsa, spor yardimci olacaktir ... JJ: Yüzünü düzelltirmek daha zor degilmi? JS: Vücud sagligi en önemlisi degilmi? Tamam eger mutlu olacaksaniz bende yüz diyorum. Ama bana göre en önemlisi Karakteri ... Bu dedigimde herkes güleçektir ama ben ciddi söylüyorum. (Ben seni ciddiye aliyorum bebegim sen takma onlari) [MC’nin dedigini Ingilizceye çeviren arkadas çevirmek istememis xD] [Neden oldugunu tahmin edebiliyorum ... Herneyse biz devam edelim] JJ: Öyle görünüyorki aramizda bir Hayraniyla evlenmek isteyen biri var. JS: Oda olabilir. YC: Bak ... Bak ... Bak ... Eger senin ideal tipine uyan bir Hayranin olsa, onunla evlenirmiydin? JJ/JS: Tabi ki ... Ciddiyim! Ve konusmalar JYJ’nin sanatci olarak neler yapmak istedikleriyle devam eder ... vs. Vs. Vs. SEVIYORUZ SIZI GUYS ;)
22-02-2011, Saat: 22:54
JS: sahsen ... bir escinsel olarak
Devam Junsu çok iyi gidiyorsun. ![]() MC: Sadece burnun degil Beyninde tikali sanki. Beyni tikali olsa ölürdü. Bence de dayak istiyor bu Mc. JJ: Küvet Öpücügü’nü seviyorum. Vayy vayy. ![]() MC: Eger öyleyse, benim sana ayiracak zamanim var, sanirim sana bu konuda yardim edebilirim, simdide yapabiliriz istersen Ssst! ![]() JS: Ilginç bir hikaye vardi. JaeJoong’un Babasi JaeJoong’a bir sevgilisinin olup olmadigini sormus (Evliligi düsünüp düsünmedigini), JaeJoong bir sevgilisinin olmadigini söyleyince Babasi : “ Gelini falan bosver, sen bana torun getir” demis ... Tanri korusun ![]() ![]() Paylasim için tesekkürler. ![]()
23-02-2011, Saat: 1:11
Vallahi ben bu Mc'eyi oldururum.Nasil benim oppama Sadece burnun degil Beyninde tikali sanki der inanamiyorum.
Paylasim için tesekkürler. ![]()
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
22-03-2011, Saat: 18:45
Junsu' nun da Eunhyuk takintisi bitmedi. Halbuki eunhyuk onun iyligini istiyor. Junsucuk söyle neden anlasamiyorsun.Bu arada sayfa çok güzel olmus ellerinize sglik.
15-07-2011, Saat: 15:17
Çok ilginç bunlar yahu!
![]() ![]() Çok tesekkür ederiz. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|