yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trivias about DBSK Members / DBSK Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler
701. JaeJoong her firsatta aynaya baktigi için xD
702. Changmin Hug performasinda sürekli kafa salladigi için
703. Yunho’da ona özenip kafa salladigi ve boynunu agrittigi için
704. Changmin Yunho’yu sahneden itip ona nasil kaffa sallanirmis ögrettigi için xD?
705. Changmin’in kamera karsisindaki harika yüz ifadeleri için
706. JaeJoong H.O.T Grbununa hasta oldugu için (H.O.T = High Five Of Teenagers…)
707. TVXQ Shinhwa gibi iyi bir Grup oldugu için
708. TVXQ’ üyeleri sigara kullanmadigi için
709. Junsu kafasini salladiginda çok sirin oldugu için
710. JaeJoong TING CF’in aglama sahnesinde gerçekten agladigi için
711. Yunho çok iyi ziplayabildigi için
712. TVXQ LA theather da hep birlikte zipladigi için xD
713. Yunho sahnede Hayranlari için 826275256198kez zipladigi için o_O
714. Junsu fanlarini dinlemeyi çok sevdigi için
715. Yunho hala TVXQ’nun lideri oldugu için
716. Her ne kadar diger üyeler Yunho’nun liderligini begenmesede :P Lider bizi hiç birakmadigi için
717. Yunho’nun KwangJoolu olmasi
718. Yunho’nun motor kullanirken ki çekiciligi için
719. Junsu dindar oldugu için ...
720. Jaejoong dindar oldugu için
721. Yuchun inançli oldugu için
722. Yunho dindar oldugu için
723. Changmin budhist ama oda inançli oldugu için)
724. Junsu uyur gezer oldugu için (Sabahlari banyoda uyaniyor xD)
725. Micky çok seksice “Aegiyah” dedigi için ...
726. Junsu çok bebekce “Aegiyah” dedigi için
727. Yunho çok sirin “Aegiyah” dedigi için
728. Changmin korece çok iyi lanet okuyabildigi için xD
729. JaeJoong’un dayanikli olmasi
730. Changmin’in Tri-Angle videosundaki cigligi
731. JaeJoong’un temizlik yaparken ki sevimliligi
732. JaeJoog bize HUG videosunda güller saçtigi için
733. Yunho bize HUG videosunda el salladigi için
734. JaeJoong dislerini firçalamadan yatinca uyuyamadigi için!
735. Junsu’nun dilini burnuna degdirme çabalariyla ... xD
736. Yunho’nun Junsu’nun kafasini dümbelek olarak kullanmasi xD
737. JaeJoong’un en igrenc espirileri bile gülmesiyle
738. JaeJoong’un sexy cakma dövmesi (Karninda vardi bir zamanlar...)
739. Jaejoong’un sirtina yilan adligindaki sexyligi (Star King izleyen bilir)
740. Changmin’in basarili bir ögrenci olmasi
741. TVXQ bütün Cassiopeia’la tanismak istedigi için
742. Changmin’in Tr-Angle bagirma bölümünde diz çökmesi .. xD
743. Changmin’in Cassiopeialilari önemsiyor olmasi
744. TVXQ ve 7 Princess birlikte fotograf çektirdigi için
745. Junsu’nun simdi sarisin olmasi
746. Junsu’nun Annesinin bir zamanlar Miss Korea olmasi
747. Micky’nin gamzeleri
748. Jaenin Changmin’in hamster Pijamalarini giymesi.<3
749. Changmin’in Jae hastayken ona bakip iglestirmesi
750. Jae’nin herzaman Changmin’in gözyaslarini silmesi

Çeviri: Cheko
Düzenleme: Cheko & ceren_yung

T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Ammada çokmus bir okadarda ilginç.
Tesekkürler Cheko abla Ve Ceren ablaOpucuk
? BLOCKB IS MY LIFE ?
[Resim: tumblr_olvtfdqgPs1sp9bkwo2_500.gif]
Kore_Güzeli black pearl
(22-08-2010, Saat: 14:42)Cheko yazdı:
Kim Jaejoong'un 11 zayif yönü!

1. Kendini yeterince güzel görmemesi o_O? … Dogru bütün kizlar ona hasta (gerçekte hasta olanlarda var) bütün erkekler JaeJoong ile yarista ve ugruna öleçek milyonlarca sevdigi var … Ama ona asla harika oldugunu söylemeyin, çünkü söylesenizde inanmaz!

2. Sessiz olmasi ... Herzaman için fanlariyla konusmak yerine onlari dinlemeyi tercih eder, onu konusmaya zorlamayin, yapsanizda konusmaz!

3. Sesinin kötü oldugunu düsünmesi ... Dogru K-pop dünyasinin en güzel sesli 5. Erkegi olmasina ragmen, kendini live dinlemekten nefret ediyor.

4. Iliski konularinda basarisizligi ... Bütün üyeler ona güvenip sirlarini açiklaslarda o bu konularda hiç birzaman için yeterince iyi oldugunu düsünmüyor.

5. Kendi begenmis olmasi ... Fanlari yüzünden bir cok kez düsme tehlikesi yasadiginda sesini çikartmasada, kendini begenmis ve itici bir insan olarak görüyor.

6. Yeterince güçlü olmamasi ... Evet her ne kadar diger üyeler umutlarini kaybettiklerinde hatta agladiklarinda bile dimdik ayakta dursa bile, yeterince güçlü olmadigini idda ediyor.

7. Kaprisli ve kararsiz olmasi ... Evet ilk sevgilisi tarafindan aldatilmis olmasina ragmen, ayrildiktan sonra onu ne kadar çok sevdigini göstermek için onunla birlikte aldigi yüzügü taksada ... ve ondan asla nefret etmeyecegini açiklasada, kaprisli ve kararsiz bir karaktere sahip oldugunu sölyüyor.

8. Kolay üzülüyor/sinirleniyor olmasi ... Evet, Biolojik babasi onu terk ettiginde, o an çok üzgün olmasina ragmen hayranlarinin karsisina çikinca tebessüm ettiginde, üzüntüsü gözlerinden okunsada .. Saklamaya calissada çok çabuk sinirlenen ve kirilan bir karaktere sahip oldugunu söylüyor.

9. Tas kalpli ... Evet, kendisi duygusal manga sahnelerini okurken aglayan ve acikli sahneleri izlerken elinde mendil paketi ile oturan biri olsada, tas kalpli oldugunu düsünüyor...

10. Dans edemeyen ... Dans ederken kaslari zarar görene kadar dans eden ve çalisan yinede üyeler endiselenmesin diye sesini çikarmayan ve hayranlari üzülmesin diye geçirdigi kazalari saklayan Jaejoong, iyi dans edemedigini düsünüyor ...

11. Hayranlarini düsünen en son kisi ... Hayranlari yagmurda karda onu beklerken görünce gözleri dolan ve aglayan JaeJoong Oppamiz, Fanlarini düsünen en son kisi oldugunu idda ediyor ...

Aslinda sen hem hepsi, hemde hiçbirisin Oppam, senin dünyalar güzeli yüregini biz biliyoruz ... Sen kendini nasil görmek istiyorsun bilmiyoruz ama iste biz bu JaeJoong’u seviyoruz, Hayranlarini yagmurda çamurda beklerken gören ve onlar için göz yasi döken JaeJoong’u seviyoruz ... Bizim üzülmemiz için acilarini, sikintilarini gizleyen JaeJoong’u seviyoruz ... Her kim ve ne olursan ol, sen herzaman bizim Kahramanimizsin ... Seni herseyinle Seviyoruz ...

Bence bu çok saçma olmus çünkü ünlü bir insani kendi düsündükleri degil onu dinleyen we izleyenlerin görüsleri belirler o havali gorunmemek icin tabiki diyecek hayir ws ama burada yazan seyler herkes oyle diyor ama o oyle dusunmuyor tarzi bana sacma geldi dogrusu
Cheko ve Ceren harikasiniz Alkis
Çok güzel nedenler hepsi de dogru Biggrin Changmin'e kiyamam duygusalmis Opucuk Yemek yeme kabiliyetine bayildim Biggrin Ve JaeJoong'un yemek yapma kabiliyetine Biggrin YunHo harika bir lider Smile JunSu çok seker, YooChun çok yakisikli Biggrin

Cassiopeia'i çok seviyorlar Smile Biz de onlari çok seviyoruz Smile TVXQ Fighting!!! Atkilic
Gözlerim sasi oldu artik okumaktan :img-hysterical:
Ama onlar hakkinda bir seyler ögrenmek çok güzel.
+ JaeJoong oppa kendini tanimiyor. Hiç kendisi hakkinda kötü seyler düsünmemeli bence.. Çünkü harika biri Opucuk

Alıntı:199. Micky hastaneye kaldirildiginda ve TVXQ onsuz sahneye çikmak zorunda kaldiginda, Changmin kendini çok kötü hissetiginde Yunho onu kolundan tutup “sana inaniyorum, basaracaksin” dedigi için ... (Iste Lider, millet okuyunda lider görün ;)
200. Micky o sirada performanslara katilmadiginda ve TVXQ FIGHTING deyip ellerini havaya kaldirdiklarina, Yunho iki elini kaldirip, “ellerimden birini Micky için kaldiriyorum” dedigi için ... (LIDER hastayim sana, TVXQ aski budur iste T_T)
245. Micky geceleri agladiginda, Yunho onun yanina gidip uyuyana kadar yaninda kaldigi için ... (Iste Lider dedigin böyle olur)

Iste lider yaa, yerim ben böyle lideri Abaza
[Resim: nceresim7.jpg]

[Resim: resim7i.gif]

Jung Yunho duygusaldir.Ödül aldiklarinda,mutlu olduklarinda,basari elde ettiklerinde ya da onlari üzecek bir seyle karsilastiklarinda DBSK üyeleri aglarken onlara sarilir destek olur kendisi aglamaz.Eve geldiginde de onlarin yaninda aglamaz ve tuvalette aglar.

[Resim: resm8.png]

Jung Yunhonun ailesi annesi babasi ve bir kiz kardesinden olusuyor.
Babasi bir nevi Yunhonun menejeraligini yapiyor ve fanlarin merak ettigi sorulara elinden geldigince yanit vermeyi amaçliyor.

Jung Yunho ve Babasi Smile

[Resim: babasylaresim9.jpg]

Jung Yunho ve Güzel Annesi Smile

[Resim: biricikeimvekaynanam.jpg]

Jung Yunho ve Kiz Kardesi Smile

[Resim: kardei.jpg]
[Resim: resim9.jpg]

Jung yunho henüz hayatinin askiyla karsilasmadigini söylüyor.Basinda onu sevdigini söyleyen kizlara yanit vermiyor.Jae Jung bir fanimla evlenmek istiyorum dediginde evet kesinlikle gerçek sevginin onlarda oldugunu düsünüyorum diyerek onayliyor. Bir kadinin onun kirli elbiselerini yikamasi Yunhoya çekici geliyor.Sorumluluk alabilen, yaslilari seven ve iri gözlü kizlardan hoslaniyor. Evlendigimde 25 tane çocuk istiyorum diyerek saka yapiyor.Çünkü çocuklari haddinden fazla seviyor.Evlendiginde 3 çocugu olsun istiyor.

[Resim: ilki.jpg]

[Resim: bbk.png]

[Resim: 3bbk.jpg]

[Resim: 4bbk.jpg]

[Resim: 5bbk.jpg]

[Resim: 5snsc.jpg]

[Resim: 6bbk.jpg]
[Resim: heroyla.gif]

Yunho grubun içinde baba olarak biliniyor.Çünkü üyelerin her türlü ihtiyaçlarinda yanlarinda oluyor ve içlerinde en erkeksi görünen kisi oldugu söyleniyor.Grup üyelerinden jae jung ile grubun en büyükleri olduklari için diger üyelerle çok ilgilenmektediler. Yunho’nun Hero ile olan arkadasligi örnek bir arkadasliktir.Hero’nun geçirdigi zor dönemlerde ayni yasta olduklarindan dolayi onu en iyi anlayan ve destek olan Yunho olmustur.Hero ve Yunho birbirlerine “Diger Yarim” olarak hitab ederler.Bir dans çalismasi sirasinda ayagini inciten Jae Joong'u sirtinda tasimis ve hastanede basinda beklemistir^^

[Resim: resim10r.jpg]

...Yunho hakkindaki 10 gerçek...

1 => Sakin ona kilo vermesini söylemeyin çünkü Winnie-Pooh göbeginin
hayranlarinin sevgisi ile dolu oldugunu düsünüyor.

2 => Isini çok ciddiye aliyor.Yani bu gibi zamanlar da kimse ona yanit vermemelidir.

3 => Hayranlari elbiselerini çekse ve saçlarini karistirsa da o herzaman gülücükleriyle karsilik veriyor.Aslinda bundan hoslanmiyor.

4 => Onunla hiçbirsey için iddiaya girmeyin.Çünkü asla kazanmaniza izin vermez.

5 => Dans ederken ondan kaçinmalidir.Çünkü Güç-Gösterisi için çok yere ihtiyaci vardir ve size zarar vermesi mümkündür.

6 => Olaganüstü / özel hayran mektublarindan çok hoslanir.Yani mektup göndermek isterseniz mektubu alisilmadik bir çok sey ile süsleyin.

7 => Yagmur yagdiginda disari çikmaz ve onun yerine Roman yazar.

8 => Tanimadigi insanlarla fiziksel temasda bulunmayi sevmez.

9 => Hayranlari için çok endiselenir.Bu yüzden hayranlarinin onlara daha yakin olabilmek için sagliklarini ihmal etmelerinden hoslanmaz.

10 => Insalar onun kültürlü ve kibar bir grup lideri oldugunu söylerler.
[Resim: 30116672.png]

Büyüme: Yunho çok yaramaz bir çocukluk dönemi geçirmisitir.Küçükken kitap rafinin 4 katina çikmis ve oradan düsmüstür.Yüzünde gözünün altindaki yara izi o düsüsten kalan kötü bir hatiradir.. (Biggrin yaramazim) DBSK üyeliginin ilk yillarinda da dislerini yaptirmistir.

[Resim: resim12t.jpg]

Karakter : Yunho tanimadigi kisilerle fiziksel temasta bulunmayi sevmez.Fanlarina çok güvenir onlardan zarar gelecegini düsünmedigi için onlardan kaçmaz.Fan bulusmalarinda onlarin getirdigi yemekleri onlarin yaninda yer ve çok lezzetli oldugunu söyler..Yeri geldiginde komik yeri geldiginde liderligi tasiyan olgun kisi ruh haline girebilen biridir. Konusmayi sever.

[Resim: resm13.png]

Sanatsal : Uzun zaman önce ses tellerinden geçirdigi yanlis ameliyat yüzünden sahneye bogazindan igne vurularak çikiyor.Sarkici olmasinin disinda oyunculuk da yapiyor.DBSK dramalari haricinde “Heading To The Ground” dizisinde bas rolde oynamistir.Grubun en iyi dans eden üyesidir.Asya’nin dans makinesi olarak biliniyor.

[Resim: 66145530.png]

Kisisel yasam: Kisisel yasaminda içki içer fakat çok degil sigara içmez..Aralarindaki en iyi içici Jae Jung’dur. Yunho 1 siseyi biteremezken Jae 2 siseyi çok rahat içebilir.Genelde arkadaslariyla cafeye ve bowling oynamaya gider.
[Resim: roprtaj.png]

Ropörtaj..

2009 için hedefiniz

YH: Herseyden önce, Japonca’mi gelistirmek istiyorum. Ayrica duygusal yönden artik büyümek istiyorum (çocukca davranmak istemiyorum). Eger ki zamanim olursa Las Vegas’a gitmek istiyorum. Daha önce çekimler için Grand Canyona gitmistik ve oranin güzelligi hala aklimda, mutlaka tekrar gitmek isterim!

En son favori Esyaniz

YH: Birisinden hediye olarak aldigim “Clover” markali sapka. Eger cool görünmek istiyorsam o sapkayi takiyorum ve gözlerimi sapka ile gizliyorum, ve eger sevimli ve sik görünmek istersem sapkayla birlikte gözlük takiyorum. Bunu ünlü bir Moda editöründen ögrendim!

[Resim: dbnsk.png]

Diger üyelerle Yunho hakkinda yapilan ropörtaj.. Smile

Yunho’yu en cok ne zaman mükemmel buluyorsunuz?

YC: Arkadaslarina sahip çikiyor ve onlara deger veriyor, Yunho’nun en çok bu yönünü seviyorum. Bir iliskinin (Arkadaslik) nasil yürütülür çok iyi anliyor.

JJ: Yunho çok erkeksi! Onun jestleri ve haraketleri onu gerçekten harika bir insan yapiyor. Ayrica sarki söylerken ve dans ederken onu mükemmel buluyorum.

JS: Yunho çok profesyonel ve bir için herseyini ortaya koyabilecek birisi. En çok bu yönünü harika buluyorum.

CM: Yunho’yu çok mert buluyorum. Arkadasligin sirrini bilen bir insan.

Yunho’nun su huyunu/seklini/tavrini degistirmek istiyorum dediginiz sey!

YC: Öyle görünüyor ki son zamanlarda çesitli problemler ile savasiyor, islerini halletikten sonra, biz (üyeler) ile degilde diger arkadaslari ile geziyor onlarla birlikte birseyler yapiyor. Bu bana kendimi biraz yalniz hissetmeme neden oluyor ... DBSK kuruldugundan beri birbirimize çok düskünüz, bizi sevdigini biliyorum bu yüzden darilmiyorum fakat bizi daha sik arayip bizimle daha fazla vakit geçirmesini istiyorum. Herneyse sanirim simdi yemek saati geldi!

JJ: Bazi zamanlar çok fazla çalisiyor ve ne zaman konussa veya dans etse yanindaki insanlara sinirden vuruyor (Gülüyor!) Yunho bunun (insanlara vurdugunun) farkinda degil. Benim basimada bir çok kez geldi ^^

JS: Son zamanlarda evde veya baska bir yere unuttugu esyalarin sayisini artik takip edemez olduk~! Cep telefonu vs. vs ... unutmadigi esyasi kalmamistir herhalde. Böyle zamanlarda çok endiseleniyoruz (Telefonu'nu unutunca ulasamiyoruz). Tanriya sükür kaybettigi esyalarini geri buluyor.

CM: Eger odamizi biraz daha temiz tutarsa daha iyi olur! Sadece bizim odamizi degil, gittigi her yeri dagitiyor~

Yunho’ya hep söylemek isteyipte bir türlü firsatini bulamadiginiz sey ...

YC: Yunho beni sovmen olan bir arkadasiyla birlikte bir yemege davet etti. Ona gelecegime dair söz verdim, ama eve gittigimde çok yorgundum. Kendimi keyifsiz hissettim ve gitmedim ayrica gelemiyecegime dair haberde vermedim. Sözümü tutamadigim için üzgünüm Yunho!

JJ: Lütfen benim odamda telefonla konusma! Yunho telefon görüsmelerini kendi odasinda yapmak yerine oraya buraya giderken, girip çikarken konusur, diger üyelerin odasina girer çikar ayrica girdigi yetmiyormus gibi kirletip çikiyor. Herneyse, orasi benim odam, lütfen benim odamda telefonla konusma !!!!!

JS: Biliyorumki bir Grubu yönetmek ve Lider olmak kolay degil fakat ... Simdi ve gelecekte, Tohoshinki için elinden geleni yaptin ve yapmaya devam edeceginide biliyorum. Sana sükran borçluyum.

CM: Daginik ve temizligi sevmeyen bir insan gibi görünebilirim, ama ben temizlik konusunda sert kurallari olan birisiyimdir. Beklemiyordunuz degilmi !! Yunho beni bu yüzden çok azarliyor ve ben ona bunu söyleyemiyorum ...

[Resim: 98850422.png]

Yunho ve Junsu ikilisinin konusmasi.. Smile

JS: Abi (hyung) seninle ilgili hiç memnun olmadigim bir sey var…
YH: Eh?
JS: Tuvalette çok uzun kaliyor…orada 5 sarki söyleyip 3 dans ediyor…
YH: Junsu aslinda benimde seninle ilgili memnun olamdigim bir sey var.Nezaman disari çiksak sen her zaman gelen son kisi oluyorsun…
JS: Çünkü sen tuvalette oluyorsun…

Böyle mükemmel bir grubun böyle mükemmel bir lideri var iste..Seni sevmemek elde degil Yunho.. Kalp Kalp

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi