yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.29/5 - 7 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trivias about DBSK Members / DBSK Üyeleri Hakkinda Bilinmeyenler
Cheko'dan yine mükemmel bir paylasimOpucuk
Sanki beni anlatiyorBiggrinBiggrinBiggrin Anlatilanlar o kadar dogru ki.Evde kalmaktan memnun olmayan var midir acabaSmileSmileBen seve seve kalmaya raziyim.
Acayip keyiflendirdi bu yazi beni.Çok sagol Cheko'mmm.OpucukOpucuk
|JJJSYC |
I have nothing, nothing, nothing
If I don't have you!

Evet Cassiopeialilarim hepinize geçmis olsun, artik sonuç kesin ... = Hepimiz evde kaliyoruz, kendinizi bu duruma alistirin, gerçi Gizem'in dedigi gibi bu durumdan sikayetci olacaginizi düsünmüyorum ... Yasasin DBSK Aski ... :img-hysterical:
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
Cheko mükemmelsin. Paylastiklarinin neredeyse hepsini okudum. Junsu'mun röportaji harika. Kesinlikle sorulari soran bir kadin olmali. Çok sinirlendim gerçekten. Her defasinda iltifatlar yagdirmis. Kizgin

Bir Cassiopeia oldugum kesin. Evde kalacak olmam da çok büyük bir ihtimal. Biggrin
Cassileri çok iyi ifade etmisler. Cassileri seviyorum. Biggrin Opucuk

Ellerine saglik Cheko'm. Süpersin. Opucuk
'Love is Transparent'
Junsu ne kadar utangaç Biggrin

Cheko süpersin Cassi'leri çok güzel anlatmissin Smile Ben de evde kaliyorum hehe Biggrin
Kim Jaejoong'un 11 zayif yönü!

1. Kendini yeterince güzel görmemesi o_O? … Dogru bütün kizlar ona hasta (gerçekte hasta olanlarda var) bütün erkekler JaeJoong ile yarista ve ugruna öleçek milyonlarca sevdigi var … Ama ona asla harika oldugunu söylemeyin, çünkü söylesenizde inanmaz!

2. Sessiz olmasi ... Herzaman için fanlariyla konusmak yerine onlari dinlemeyi tercih eder, onu konusmaya zorlamayin, yapsanizda konusmaz!

3. Sesinin kötü oldugunu düsünmesi ... Dogru K-pop dünyasinin en güzel sesli 5. Erkegi olmasina ragmen, kendini live dinlemekten nefret ediyor.

4. Iliski konularinda basarisizligi ... Bütün üyeler ona güvenip sirlarini açiklaslarda o bu konularda hiç birzaman için yeterince iyi oldugunu düsünmüyor.

5. Kendi begenmis olmasi ... Fanlari yüzünden bir cok kez düsme tehlikesi yasadiginda sesini çikartmasada, kendini begenmis ve itici bir insan olarak görüyor.

6. Yeterince güçlü olmamasi ... Evet her ne kadar diger üyeler umutlarini kaybettiklerinde hatta agladiklarinda bile dimdik ayakta dursa bile, yeterince güçlü olmadigini idda ediyor.

7. Kaprisli ve kararsiz olmasi ... Evet ilk sevgilisi tarafindan aldatilmis olmasina ragmen, ayrildiktan sonra onu ne kadar çok sevdigini göstermek için onunla birlikte aldigi yüzügü taksada ... ve ondan asla nefret etmeyecegini açiklasada, kaprisli ve kararsiz bir karaktere sahip oldugunu sölyüyor.

8. Kolay üzülüyor/sinirleniyor olmasi ... Evet, Biolojik babasi onu terk ettiginde, o an çok üzgün olmasina ragmen hayranlarinin karsisina çikinca tebessüm ettiginde, üzüntüsü gözlerinden okunsada .. Saklamaya calissada çok çabuk sinirlenen ve kirilan bir karaktere sahip oldugunu söylüyor.

9. Tas kalpli ... Evet, kendisi duygusal manga sahnelerini okurken aglayan ve acikli sahneleri izlerken elinde mendil paketi ile oturan biri olsada, tas kalpli oldugunu düsünüyor...

10. Dans edemeyen ... Dans ederken kaslari zarar görene kadar dans eden ve çalisan yinede üyeler endiselenmesin diye sesini çikarmayan ve hayranlari üzülmesin diye geçirdigi kazalari saklayan Jaejoong, iyi dans edemedigini düsünüyor ...

11. Hayranlarini düsünen en son kisi ... Hayranlari yagmurda karda onu beklerken görünce gözleri dolan ve aglayan JaeJoong Oppamiz, Fanlarini düsünen en son kisi oldugunu idda ediyor ...

Aslinda sen hem hepsi, hemde hiçbirisin Oppam, senin dünyalar güzeli yüregini biz biliyoruz ... Sen kendini nasil görmek istiyorsun bilmiyoruz ama iste biz bu JaeJoong’u seviyoruz, Hayranlarini yagmurda çamurda beklerken gören ve onlar için göz yasi döken JaeJoong’u seviyoruz ... Bizim üzülmemiz için acilarini, sikintilarini gizleyen JaeJoong’u seviyoruz ... Her kim ve ne olursan ol, sen herzaman bizim Kahramanimizsin ... Seni herseyinle Seviyoruz ...
T h e r e ' s n o t o m o r r o w //

Twitter
(22-08-2010, Saat: 3:59)Cheko yazdı:
Ben..Ben..
Itiraf ediyorum bu yazilanlarin hepsini yapiyorum:img-hysterical: Pisman miyim? AslaKralgul Hiç bir erkek onlar kadar mükemmel onlar kadar harika degilse ve Hiç bir erkek beni kendine Hero'mKalp gibi asik edemediyse suç bendemi canimBiggrin evde kalmak umrumda bile degil ki zaten Hero'mu bulmadan evlilik kelimesi benim yakinimdan bile geçmesin mümkünseDodgy Seviyorum ya ne yapayim çok seviyorum.Baska birini Is-te-mi-yo-rumOnayBiggrin

[Resim: jjjjjjjjjb.jpg]
Seni İstemek ;
Bütün Dünya'ya Meydan Okumak Gibi . . !
Ben de evde kaliyorum Sarhos
🖤BTS🖤
Bu konuyu çok begendim chekocumSmileYazdiklarini bir çirpida okudumBiggrin paylasim için tesekkürlerSmile
ღSHİNEEღT.O.PღBİGBANGღDBSKღTAEYEONღK.HYUN JOONGღKİM BUMღLEE MİN HOღ2PMღGDRAGONღSS501ღBİGBANGღ

Park Yoochun: Ah... Su bakislara bak!

Kim Junsu: Omo! Su gülüse bak!

Jung Yunho: Tanrim ... Su seksilige bak!

Shim Changmin: Ah ... Su çeneye bak!

Kim JaeJoong: Ah ... Su gözlere bak!
Aynen bende onlari ilk görünce böyle demistim. Biggrin Evet Cassi dostlarim hepimiz evde kaldik. :img-hysterical:
ceren yung konu için sanada tesekkürlerOpucuk
ღSHİNEEღT.O.PღBİGBANGღDBSKღTAEYEONღK.HYUN JOONGღKİM BUMღLEE MİN HOღ2PMღGDRAGONღSS501ღBİGBANGღ

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi