yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Toma Pepper

Toma- Pepper / Domates-Biberi

[Resim: artlarge375155.jpg]

Bu sebze, biber ve domates aşılamaları tarafından oluşmuş yeni bir sebze türüdür. Özelliğini ve gücünü hem domatesten hem de biberden alır ve giderek birçok insan tarafından sevilmektedir. Bugün Japonya'da artan piyasa talebi ile Japonya'ya ihraç ediliyor. Aynı zamanda Kore'de de üstün lezzeti ve besin değeri için aranan bir sebzedir fakat henüz Kore pazarlarına dağıtılmamıştır.

Çeviri: 06_CraZy_06

Kaynak...

-------

--English--

Toma-pepper is a new type of vegetable that was created by grafting tomatoes and peppers. As it takes strengths from both tomatoes and peppers, it is increasingly beloved by many people. Today, the entire production is exported Japan with increasing market demand in Japan. It is also highly demanded in Korea for its superior taste and nutrients, but is not yet distributed to Korean market.

Love is real, real is love,
Love is feeling, feeling love,
Love is wanting to be loved.
~
Love is you,
You and me,
Love is knowing,
We can be...

Domates ve biber aşılaması. Nasıl bir şey merak ettim şimdi.
Görüntüde de değişik gibi.
Tanıtım için sağ ol Oyacığım. Opucuk
Emeğine sağlık Oya. Smile
Ay çok güzel görünüyor, emeğinize sağlık. Smile

Emeğine sağlık. Çok güzel bir paylaşım olmuş. Onay Görünüşü de gerçekten çok güzelmiş. Abaza
Konu için teşekkürler. Opucuk
Bunu ben de çok seviyorum. Burada (Almanya) bolca satılıyor. Tadı biber gibi acı değil, tatlımsı bir tadı var. Salatalara katılınca da çok lezzetli oluyor.

Teşekkür ederiz. Alkis
Bigeast____ ~ Cassiopeia

We won't let go! TVXQ/JYJ
Paylaşım için teşekkürler, ellerinize sağlık... Onay
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
Değişik. Saskin
Tanıtım için teşekkürler. Onay
Vav, ikisi bir arada tadını merak ettim. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi