yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thirst / 박쥐 (2009)
Amanin kizin sondaki bakisindan çok korktum. Biggrin
Biraz önce TV'de fragmanini gördüm. Bu hafta vizyondakiler de fragmanini gösterdiler. Herhalde Türkiye'de bu hafta vizyona giriyor. Sinemaya gidicek olanlar bir düsünsün derim. Smile Korku filmi sevenler için ideal. Ben sahsen gitmeyi düsünüyorum. Smile
Tesekkürler canim. Opucuk
Bu filmi biliyorum... Bayagi ün yapti... Biggrin Çok önceden de vardi... Izlemek isterim... Durtuk
Evet bayagi ün yapti, hâlâ sinemaya kosmamaniz kabahat. Biggrin Ben filmin vizyona girecegini günler öncesi belirttim.
Türkiye'de Gösterime Girecek Kore veya Koreli Oyuncularin Filmleri

Bu baslik altinda, sinema severler bu basligi takip etsin derim. Biggrin
(21-02-2010, Saat: 14:31)ji-lee yazdı: Evet bayagi ün yapti, hala sinemaya kosmamaniz kabahat. Biggrin Ben filmin vizyona girecegini günler öncesi belirttim.
Türkiye'de Gösterime Girecek Kore veya Koreli Oyuncularin Filmleri

Bu baslik altinda, sinema severler bu basligi takip etsin derim. Biggrin

Baktim... Bakalim izleriz herhalde... Biggrin Atkilic
Güzel ve korkunça benziyor. Biggrin Paylasim için tesekkürler. Biggrin
BiggrinBiggrinKorea-Fans AilemBiggrinBiggrin
Basarili ve güzel bir filmdi, tanitim için tesekkürler. Onay
Iste izledigim "oldboy" la birlikte en iyi kore filmi. Hatta bu film aslinda benim için filmden bile öte oldu. Bu "oldboy" ve "In the Mood for Love" ile birlikte tüm dogu sinemasini tek geçerim. Bu film benim Park Chan-Wook ve de Kore'nin en sevdigim oyuncusu olan Song Kang-Ho hayranligimi baslatan bir basyapittir. Robbert Patterson halt etmis en sevdigim vampir Song Kang-Ho Smile
Bu filmi izleyin pisman olmazsiniz. Ekleme için tesekkürler .Smile
Çok güzel. Opucuk
You're a sky
full of stars

[Resim: 0E8dXo.gif]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi