yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Thorn Birds / 가시나무새 (2011)

Oppam oynuyor (Sang Wook) izlemez miyim... Onay

Tesekkürler tanitim için. Smile
Where have you been?
Cause I never see you out
Are you hiding from me?
Somewhere in the crowd

Bu diziyi Han Hye Jin için izleyecegim. Onun mükemmel oyunculugu fotograflardan bile anlasiliyor. ^^
Çok tesekkürler. Smile

Severek izledigim bir dizi herkese tavsiye ederim Biggrin
You've Fallen For Me
[Resim: yhffms.png]
İzlerken en çok keyif aldığım Kore yapımıydı...
Fimi izledikden sonra kadinlarin neler yapacagini bir kez daha anladim. Hele bir de intikam duygusu varsa . Bir an kendimden bile korktum . Saklan
Dizi güzeldi . Fakat roller çok keskin belirlenmis Jung-Eun hep iyi Allahim bazen kanser oldum ya ne hep o iyilikler . Ofkeli Han Yu-Kyung bir daha hiç bir dizisini izlememe karari almistim neyse ki son bölümde senarist azicik yumasatti rolünüde anti-fan i olmadim.Allahrazi Ya Kang-Woo ya ne demeli kuzum ya askinda vazgeçti. Kalp
'' Hataları yapmak bir kez iyidir ama ikinci kez olmaz.Yaşamım başarısızlıklarla geçebilir ve hata yapabilirsin.Ama ben tekrar aynı hatayı yapmak ve aynı yenilgiyle karşılaşmak istemem.Kişi mükemmel değildir ama mükemmelliğe yakın olmayı denemelidir.'' 김상범 ♥[
김태평
♥♥♥
♥♥

(31-05-2011, Saat: 17:30)nebu80 yazdı: Izlemeye basladim bu diziyi güzel bir dizi ama filmin iyi kizi bu kadarda saf olurmu ya. Smile Bakalim diger bölümler ne getirecek 9. bölümdeyiz. Smile
Allahim evet ayni dertten bende muzdariptim Çok sinirlendim Bir insan bu kadar mi saf bu kadar mi herseyi rahat kabul eder Sükür bitti Biggrin
Ofkeli Ofkeli Ofkeli
'' Hataları yapmak bir kez iyidir ama ikinci kez olmaz.Yaşamım başarısızlıklarla geçebilir ve hata yapabilirsin.Ama ben tekrar aynı hatayı yapmak ve aynı yenilgiyle karşılaşmak istemem.Kişi mükemmel değildir ama mükemmelliğe yakın olmayı denemelidir.'' 김상범 ♥[
김태평
♥♥♥
♥♥

Joo Sang Wook için izlemeye başladığım dizide Han Hye Jin gibi bir güzelliği tanıdım
Kendisini çok beğendim, canlandırdığı karakteri de çok sevdim...
Çok çekti ama güçlü bir kadındı Seo Jung Eun! Sevdiklerine sahip çıkışı, hayalleri ona dair ne varsa sevdim. Mutlu olmayı hak etmişti ki öyle de oldu. Sevdiği adamın onu daha çok sevmesini, sarmasını isterdim. Nişan günü o korkuyu da hissettim ama yetmedi! Seo Jung Eun daha çok sevilmeliydi

Ve Joo Sang Wook seni her geçen gün daha da çok seviyorum.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi