26-10-2009, Saat: 18:05
(Son Düzenleme: 23-11-2009, Saat: 15:12, Düzenleyen: littleyuri.)
Paylasim için sagol.
The Slingshot (A Man’s Story)/ 남자 이야기 (2009)
|
26-10-2009, Saat: 18:05
(Son Düzenleme: 23-11-2009, Saat: 15:12, Düzenleyen: littleyuri.)
Paylasim için sagol.
Bu dizinin oppalari çok seker görünüyor.
![]() •●I'm Sorry I Love You Fan Club●• *..So Ji Sub Fan Club..*|My Girl Fan Club| Lee Jun Ki Fan Clup|Winter Sonata Fan Club|A love To Kill Fan Club|Song Il-Gook Fan Clup|#Beethoven Virus#| ![]() Çok yakisikliii! ![]() Gözlüklü haliyle de baya baya tatli gözüküyor. ![]() Sempatik biri... Dizisi çevriliyor mu? Konusu degisikmis. Bu günlerde baslayamam yaza insallah. ![]()
Düşlerimin Prensi FC & Boys Over Flowers FC &Goo Hye Sun FC &Lee Min Hoo FC & Kim Hyun Joong FC & Kim Joon F.C.
Kim Bum FC & You're Beautiful FC &God Of Study FC & Song Il-Gook FC& SS501 Fan Club & Mischievous Kiss F.C.
Paylasim için çok tesekkürler.
![]()
26-09-2010, Saat: 17:37
Bu nasil bir sondur..!!
Ben diziyi izlemedim tüm sayfalari teker teker gezdim. Ya çok saçma bitti bence resimlerden anladigim kadariyla. Ne bileyim iyi erkek kimseyle beraber olmadi. ![]()
06-01-2011, Saat: 14:43
Bu diziye basladim ama aglamaktan seyredemedim :img-cray: Park Yong-ha'yi çok seviyorum ve seyrederken o kötü olayi hatirliyorum. :img-cray: Sanirim seyredemeyecegim de...
26-02-2011, Saat: 1:53
Paylasim için teskkürler ^^
10-04-2011, Saat: 12:26
Park Si Yeon'um varsa izlenir. :d
Elma fabrikasi kismini anlamadim ama. :d Tesekkürler Deniz. ![]() -Rüyada ölürsen gerçek hayatta uyanırsın.
+Peki ya gerçek hayatta ölürsek? -Ölürsün salak, bu yüzden gerçek hayat diyoruz. ... +Amy, bir gezegen yutmuşsun! -Hamileyim. +Kocamansın! -Evet, hamileyim. +Şuraya bak, dünyalar çarpışıyor! -Doktor, hamileyim.
29-01-2012, Saat: 18:15
paylasimlar için çok tesekkürler.
BLACK PINK ♥ TWICE ♥ A PINK ♥ EXID
K-POP BTOB ♥ EXO ♥ BTS ♥ SUPER JUNIOR ♥ SS501 ♥ HIGHLIGHT ♥ B1A4 ♥ VIXX ♥ JYJ LEE CHANGSUB |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|