yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Restless / 중천 (2006)
Böyle filmleri çok seviyorum zaman bulabilirsem bende kesin izlerim.
Enistemizin filminin topicide açilmis Yesim abla. Smile

Gerçekten ilginç bir hikayesi var ama kapak resmi biraz jumonga benzemis gibi.

Resimler için tesekkürler.
Evet ne yaparsin canim, öyle iyi oynuyor ki filmlerde, baslik açmadan duramiyorsun. BiggrinBiggrinBiggrin
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Yorumlar pek iç açici degil. Eger Hero'nun 2 kati ise ben sikilirim Hero'yu severek izlemistim ama tek bir kisi uçarak bir orduyu deviriyorsa izlemek için bir kaç kere daha düsünürüm.
Demek ilk yorumumu yapmak bu filme nasip olacakmis. (Hadi itiraf edeyim tabelada jung woo sung'in adini görünce direkt konuya daldim.)

Öncelikle basligi açan arkadasi kutlarim harika bir tanitim olmus, tam arsivlik. Ben de izledigim filmler için tanitici linkleri not aliyorum, ah bir de onlari forumlara eklemek gibi bir sey yapsam tam süper olacak neyse konuyu dagitmayayim yani ben filmi izledim dahasi su an için içinde Jws geçen her filmi izlenecekler listesine almisim, en az 5 filmini izledim daha da var yani. ;)

Gelelim filme, film kendi epik forumuna sadik, genelde kasvetli bir renk vardi ki ben arada gül yapraklarinin uçusmasindan baska fazla bir renklilik görmedim. Herhalde havada karada uçan adam görecegiz, isin kanunu o uçamayan, gözünden ates çikarmayan mit kahramanini ben ne yapayim.

Zaten aksiyon derseniz bir ormandaki takip sahnesi, iki fenerlerin üstündeki düello. Ben bu basrol kizi bir yerde gördüm dedim içimden ama nerede. Ne zaman ki kiz bir yerde kizdi gözünü açti aa ben bunu taniyorum dedim!
- ''Stairway In Heaven''da oynayan Han Yuri degil mi bu? Bir safak atti bende, filmden sogudum sormayin. (Stairway In Heaven dizisinde Choi Ji Woo'nun üvey kizkardesiydi, her türlü melaneti yapiyordu, benim onun bu karakterini unutabilmem için bir kaç iyi rolde izlemem lazim ancak geçer atesim. bee ) Yani kim Tae-hee oradan bir puan kaybetti zaten.
Eger bu tarz filmlerden hoslaniyorsaniz  ya da ben de Jung Woo Sung'un sinema serisini tamamlayacagim diyorsaniz o zaman izleyin derim.
Endless Love yazdı:Demek ilk yorumumu yapmak bu filme nasip olacakmis. (hadi itiraf edeyim tabelada jung woo sung'un adini görünce direkt konuya daldim. )

Tabi enistesinin adinin geçtigi filmleri görünce izlemeden duramiyor arkadas. BiggrinBiggrinBiggrin Ne de olsa benimle enistesi hakkinda biraz dedikodu yapabilmesi lazim degil mi? Happy0064

Bu arada yorum için tesekkürler ablacigim. Smile
KORE SEVER İNSANLAR KAFESİ JİNMİ'DE KORE FİLM GÜNLERİ BAŞLADI! SEN NEREDESİN ? ~~~

http://www.korea-fans.com/forum/kore-sev...#pid770811

Crazycim canim yani beni sen daha iyi anlarsin dimi? Isin içinde Woo Sung olunca orada bir durmak lazim! Biggrin
Endless Love yazdı:Crazycim canim yani beni sen daha iyi anlarsin dimi? isin içinde Woo Sung olunca orada bir durmak lazim! Biggrin

Kesinlikle. Happy0064Happy0064

Bu arada canim benim yorumun için tesekkürler. Smile
Alin size Neon Jang'in bu filmdeki hali. Sizi bilmem ama ben Hero filmine bayilmistim, üstelik bu tarz filmleri de acayip severim o nedenle izlemek istiyorum ama nasil bulacagimi bilmiyorum yardimci olursaniz sevinirim. SmileSmileSmile

[Resim: 37903772oc7.jpg]
Fotograf için tesekkürler canim. Biggrin Ben anlatmaya çalismistim rujlu, sarisin falan diye ama tabi ki görüntü daha etkili. Izlemek isteyenler lütfen bir daha düsünün. Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi