Kral'in kizi olan prenses kadar tuhaf bir Prenses görmedim.

Güzelligini hocalari etkilemek için kullaniyormus.

Perdeyi açtiriyor, güzel oldugunu göre hocalarda kala kaliyor resmen.

( Tabiki diziye göre güzel. ) Seung Yoo, Prenses'in bu kötü huyunu duyuyor ve istifa eden hocanin yerine hoca olarak görev yapiyor. Ama bilmedigi birsey var ki Prenses'le yer degistiren arkadasi Se Ryung'tu.

Se Ryung'un müstakbel kocasi Seung Yoo'yu görmek için yer degistiriyorlar. Pek de hos karsilasma olmuyor bu tabiki. Seung Yoo Prenses'e ders verecekken kendisi bir güzel ders aldi Se Ryung'dan.

Ayagi attan düsmekten yaralarla, morluklarla dolu olan Se Ryung ayagini ovustururken bizim hoca Seung Yoo yanlis anliyor. Adi çikmis bir kere Prenses'in, Se Ryung'uda Prenses saniyor.

Asagidaki replikleri çok begendim yazmazsam olmaz.
Seung Yoo: Sadece ayaginizi mi gösteriyorsunuz ? Perdeyi kaldirmanin vakti gelmedi mi ? Saray Akademisi'ndeki hocalari büyüleyen yüzünüz varmis. Görenleri utandiran güzelliginizi bana da gösterin lütfen. Sadece bileginizi degil, daha özel yerlerinizi bile gösterseniz bundan etkilenmem. Güzelliginizi silah olarak kullaniyorsaniz kendilerini erkeklere satan gisaenglerden farkiniz kalir mi ? Derslerinize gelen hocalarla dalga geçmenize göz yumamam.Bugünün dersini burada bitiriyorum.
Se Ryung: Bunlar yaralarim. Kitaptaki ilk görev, insanin kendi bedenini korumasi oldugu yaziyor. Bu görevi yerine getiremeyip acimi size gösterdigim için gerçekten özür dilerim. Bu arada hocam daha özel yerlerimden mi bahsettiniz ? Tam olarak neremi görmek istemistiniz ? Etegimi kaldirip dügmelerimi çözmemi mi beklediniz ? Yoksa benden boynunuza öpücük koymami mi beklediniz?
Seung Yoo: Ne? ( O sirada boynundaki ruj izini siliyor.)
Se Ryung: Gün isiginda bir gisaengin dudak iziyle
yürüyecek kadar ahlaksiz biriyseniz böyle senaryolar düsünmeniz beni pek sasirtmadi. Fakat su an yüce sarayin içindeyiz. Meyhanelerde yapmaniz gereken sakalarinizi duymak beni gücendirdi. Kadinlarin erkeklerin gölgeleri oldugunu söylemenize ragmen sizin gibi böyle küstah erkeklere nasil güvenebiliriz ?
Kaç sayfa yorum oldu.

Park Shi Hoo süper.

Bu Se Ryug'un at binme meraki daha basina neler getirecek bölüm sonunda gördük.

Neyse beyaz atli Prensim Shi Hoo'm yetisti çok sükür.

Bu arada Seung Yoo bilmedigi halde siyasi hesaplasmalarin içine düsecek bu gidisle.