The Night Before the Wedding / 결혼 전야 (2013)
![[Resim: photo296951.jpg]](http://img594.imageshack.us/img594/4703/photo296951.jpg)
Director: Hong Ji-Young
Writer: ?
Producer: ?
Cinematographer: ?
Release Date: 2013/__/__
Runtime: ?
Distributor: ?
Genre: Omnibus / Romance
Language: Korean
Country: South Korea
Cast
Kim Kang-Woo - Tae-Kyu
Kim Hyo-Jin - Joo-Young
Joo Ji-Hoon - Kyung-Soo
Lee Yeon-Hee - So-Mi
TaecYeon (2PM) - Won-Cheol
Ma Dong-Seok - Gun-Ho
Guzal Tursunova - Vika
Lee Hee-Joon - Dae-Bok
Ko Joon-Hee - Yi-Ra
Synopsis
"The Night Before the Wedding" follows 8 people with different loves.
Tae-Kyu (Kim Kang-Woo) is an ex-professional baseball player. His girlfriend is Joo-Young (Kim Hyo-Jin), who works as a urologist.
So-Mi (Lee Yeon-Hee) is a nail artist. Her fiancé is Won-Cheol (TaecYeon), who works as a chef. Prior to their wedding, So-Mi meets webcomic writer Kyung-Soo (Joo Ji-Hoon).
Gun-Ho (Ma Dong-Seok) runs a flower shop and is in love with Vika (Guzal Tursunova), who came from Uzbekistan.
Dae-Bok (Lee Hee-Joon) is a section chief at hospital, which is specializes in urology. He has a girlfriend named Yi-Ra (Ko Joon-Hee) who works as a wedding planner. Dae-Bok will do anything for Yi-Ra.
~ Source!
~~ Source!
Türkçe
Yönetmen: Hong Ji-Young
Yazar: ?
Yapımcı: ?
Goruntu Yönetmeni: ?
Yayın Tarihi: 2013/__/__
Süre: ?
Dağıtımcı: ?
Tür: Omnibus / Romantik
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular
Kim Kang-Woo - Tae-Kyu
Kim Hyo-Jin - Joo-Young
Joo Ji-Hoon - Kyung-Soo
Lee Yeon-Hee - So-Mi
Ma Dong-Seok - Gun-Ho
Guzal Tursunova - Vika
Lee Hee-Joon - Dae-Bok
Ko Joon-Hee - Yi-Ra
Konusu
"The Night Before the Wedding" farklı aşklar yaşayan 8 insanı anlatıyor.
Tae-Kyu (Kim Kang-Woo) eski bir profesyonel beyzbol oyuncusudur. Kız arkadaşı Joo-Young (Kim Hyo-Jin) ürolog olarak çalışmaktadır.
So-Mi (Lee Yeon-Hee) bir tırnak sanatçısıdır. Nişanlısı ise şef olarak çalışan Won-Cheol (TaecYeon)'dur. So-Mi düğünlerinin öncesinde web çizgi roman yazarı Kyung-Soo (Joo Ji-Hoon) ile tanışır.
Gun-Ho (Ma Dong-Seok) bir çiçek dükkanı işletmektedir ve Özbekistan'dan gelen Vika (Guzal Tursunova)'ya aşıktır.
Dae-Bok (Lee Hee-Joon) hastanenin üroloji bölümünün şefidir. Düğün tasarımcısı olarak çalışan Yi-Ra (Ko Joon-Hee) isimli bir kız arkadaşı vardır. Dae-Bok Yi-Ra için her şeyi yapar.
primadonna
Kaynak!
~~ Kaynak!
![[Resim: photo296951.jpg]](http://img594.imageshack.us/img594/4703/photo296951.jpg)
Director: Hong Ji-Young
Writer: ?
Producer: ?
Cinematographer: ?
Release Date: 2013/__/__
Runtime: ?
Distributor: ?
Genre: Omnibus / Romance
Language: Korean
Country: South Korea
Cast
Kim Kang-Woo - Tae-Kyu
Kim Hyo-Jin - Joo-Young
Joo Ji-Hoon - Kyung-Soo
Lee Yeon-Hee - So-Mi
Ma Dong-Seok - Gun-Ho
Guzal Tursunova - Vika
Lee Hee-Joon - Dae-Bok
Ko Joon-Hee - Yi-Ra
Synopsis
"The Night Before the Wedding" follows 8 people with different loves.
Tae-Kyu (Kim Kang-Woo) is an ex-professional baseball player. His girlfriend is Joo-Young (Kim Hyo-Jin), who works as a urologist.
So-Mi (Lee Yeon-Hee) is a nail artist. Her fiancé is Won-Cheol (TaecYeon), who works as a chef. Prior to their wedding, So-Mi meets webcomic writer Kyung-Soo (Joo Ji-Hoon).
Gun-Ho (Ma Dong-Seok) runs a flower shop and is in love with Vika (Guzal Tursunova), who came from Uzbekistan.
Dae-Bok (Lee Hee-Joon) is a section chief at hospital, which is specializes in urology. He has a girlfriend named Yi-Ra (Ko Joon-Hee) who works as a wedding planner. Dae-Bok will do anything for Yi-Ra.
~ Source!
~~ Source!
Türkçe
Yönetmen: Hong Ji-Young
Yazar: ?
Yapımcı: ?
Goruntu Yönetmeni: ?
Yayın Tarihi: 2013/__/__
Süre: ?
Dağıtımcı: ?
Tür: Omnibus / Romantik
Dil: Korece
Ülke: Güney Kore
Oyuncular
Kim Kang-Woo - Tae-Kyu
Kim Hyo-Jin - Joo-Young
Joo Ji-Hoon - Kyung-Soo
Lee Yeon-Hee - So-Mi
Ma Dong-Seok - Gun-Ho
Guzal Tursunova - Vika
Lee Hee-Joon - Dae-Bok
Ko Joon-Hee - Yi-Ra
Konusu
"The Night Before the Wedding" farklı aşklar yaşayan 8 insanı anlatıyor.
Tae-Kyu (Kim Kang-Woo) eski bir profesyonel beyzbol oyuncusudur. Kız arkadaşı Joo-Young (Kim Hyo-Jin) ürolog olarak çalışmaktadır.
So-Mi (Lee Yeon-Hee) bir tırnak sanatçısıdır. Nişanlısı ise şef olarak çalışan Won-Cheol (TaecYeon)'dur. So-Mi düğünlerinin öncesinde web çizgi roman yazarı Kyung-Soo (Joo Ji-Hoon) ile tanışır.
Gun-Ho (Ma Dong-Seok) bir çiçek dükkanı işletmektedir ve Özbekistan'dan gelen Vika (Guzal Tursunova)'ya aşıktır.
Dae-Bok (Lee Hee-Joon) hastanenin üroloji bölümünün şefidir. Düğün tasarımcısı olarak çalışan Yi-Ra (Ko Joon-Hee) isimli bir kız arkadaşı vardır. Dae-Bok Yi-Ra için her şeyi yapar.
primadonna
Kaynak!
~~ Kaynak!
D.Mod. » 01.07.2011
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011
Koordinatör » 26.10.2011
Co-admin » 27.01.2012
Admin » 24.03.2012
S.Admin » 30.11.2012
Mod. » 19.07.2011
Süper Mod. » 18.08.2011