yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Glory of Jae-in / 테 롤위 오 재인 (2011)
The Glory of Jae-in / 테 롤위 오 재인 (2011)

Yayın Kanalı: KBS
Yayın Günleri: Çarşamba ve Perşembe
Senarist: Kang Eun Kyung

Hakkında
Koreli aktris Han Hyo Joo çarşamba günü kendi ajansı olan BH Entertainment’e göre, KBS kanalı ile dokuz aylık bir aradan sonra ekranlara geri dönecek.
BH Entertainment’den bir yetkili "Bu Han için yeni, o Jae-in Glory'a bakıyor doğrudur, çarşamba ve perşembe serisi olacaktır ancak hiçbir şey tamamlanmamıştır. "

Oyuncular
Han Hyo Joo

[Resim: 862ead3009eb14ed5edf0eb.jpg]

ENGLISH

Broadcast Network: KBS
Publication Days: Wednesday and Thursday
Screenwriter: Kang Eun Kyung

About
Korean actress Han Hyo Joo BH Entertainment on Wednesday, according to his own agency, with KBS channel will return to screens after a break of nine months with.
BH Entertainment, a competent "for this Han Jae-in Glory'a looking at it is true that a new, Wednesdays and Thursdays will be series, but nothing has been completed."

Cast
Han Hyo Joo

Source: http://asiapop.info

let it be...
Yeni bir dizi daha yolda. Heaven's Postman'da tanidigim bir oyuncu, hosuma gitmisti. Onay Paylasim için tesekkürler. Smile
Bekleyelim bakalim nasil bir dizi gelecek. Smile Konu için tesekkürler. ^^
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Sevgili burcu choi paylasim için tesekkürler... Onay Ayrica senin adina da çok sevindim...(Bildigim kadariyla Han Hyo Joo'nun hayranisin... Smile ) OpucukOpucukOpucuk

Bakalim Hyo Joo'nun partneri kim olacak? Biggrin
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man
(01-07-2011, Saat: 15:59)ddeerryyaa yazdı: Sevgili burcu choi paylasim için tesekkürler... Onay Ayrica senin adina da çok sevindim...(Bildigim kadariyla Han Hyo Joo'nun hayranisin... Smile ) OpucukOpucukOpucuk

Bakalim Hyo Joo'nun partneri kim olacak? Biggrin

Açikçasi Kim Hyun Joong diye bekliyorum. Haberler bu yönde ama kesin bir sey yok. KHJ en popüler seçildigi 2011'de HHJ'de en popüler seçilmisti. Bay ve bayan olarak. Ve KHJ bir röportaj'da HHJ ile bir yapimda soruldugunda çok mutlu olurum gibisinden bir seyler söylemisti.

Ama daha çok yeni. Senaryosu güzel olsunda. Oyuncular zaten harika olacaktir.

let it be...
(02-07-2011, Saat: 0:05)burcu choi yazdı: Açikçasi Kim Hyun Joong diye bekliyorum. Haberler bu yönde ama kesin bir sey yok. KHJ en popüler seçildigi 2011'de HHJ'de en popüler seçilmisti. Bay ve bayan olarak. Ve KHJ bir röportaj'da HHJ ile bir yapimda soruldugunda çok mutlu olurum gibisinden bir seyler söylemisti.

Ama daha çok yeni. Senaryosu güzel olsunda. Oyuncular zaten harika olacaktir.

Bence de en önemlisi senaryo...Oyuncular dedigin gibi zaten iyi olacaktir... OnayOnay
"Işıkları kim kapattı?" Kim Sun Woo-The Equator Man

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi