yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The Beast and The Beauty / 야수와 미녀 (2005)
Çok tesekkürler... Komedi bölümünden çok romantik bölümleri daha agir basiyor bence...
Herkesin arsivinde olmasi muhtemel bir film... Onay

Angel  Buralar hep dutluktu...
Tanitim için tesekkürler. Smile
Çok komik ayni zamanda da hüzünlü bir filmdi. Tam bir güzel ve çirkin hikayesi olmus. Arsivime ekledim bile. Onay
데이지
Tanitim için tesekkürler. Güzel bir yapim.
Çok romantik ve çok komik bir filmdi oyuncularada bayildim, sonu da çok hostu. Onay
Gerçekten dis görünüsün o kadar da önemli olmadigini anladim ben ve film bunu çok güzel anlatmis, tavsiye ederim, yani bence izleyin begeneceginizden eminim. Onay
Güzel bir filmdi. Smile Zevkle izledim. Smile Dong gun fazla abartiyordu ya. Biggrin Kendini canavar gibi görüyordu. Savci. Sarhos Kim Kang woo kendine bir kez daha hayran birakti. Sarhos Tam bir yakisikliydi kendisi. Biggrin Filmin sonu güzeldi. Smile Savcilar iyidir. Biggrin Ejderler tam bir eglenceydi zaten hele ki 17. ejder. Biggrin Tavsiye ederim izlenmesi gereken bir film. Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
(29-10-2007, Saat: 13:42)EUNJU yazdı: Ben de bu filmi gerçekten begenerek izledim. Çok komikti. Özellikle kiz için yaptirdigi estetik ameliyati sonrasina diyecek yoktu. Neydi o kasinin hali.

Kesinlikle. Biggrin Orda ben de çok güldüm. hysterical

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi