yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The 12th Gurye Sansuyu Flower Festival
The 12th Gurye Sansuyu Flower Festival (2010)

Gurye Sansuyu Festival

Tarih: 18.03.2010 ~ 21.03.2010

Yer: Jeollanam-do Gurye-gun Sandong-myeon Jirisan

Bilgi:

Mart'ın gelişiyle birlikte Kore'ye de bahar gelir ve bu zamanda sansuyu ağaçları (Japon kızılcık benzeri bir ağaç veya kız meyve ağacı) çiçek açmaya başlar. Sangwi Köyü'ne gelen ziyaretçiler (Gurye Sansuyu Festivali'nin merkezi) Jiri Dağı'nın (Jirisan) eteklerine yayılmış sarı çiçeklerle karşılanırlar. Bu gerçekten görülmeye değer bir manzaradır.

Sansuyu çiçeklerinden festivalde ziyaretçilerin deneyebileceği çay, alkol ve yiyecek yapılır. Ayrıca kapsamlı gösteri türleri ve havai fişek gösterileri gibi diğer eğlence faaliyetleri vardır.
(Korea Sparkling)

Website: http://www.gurye.go.kr/festival (Sadece Korece)

[Resim: 2ijjlu0.jpg]

English

The 12th Gurye Sansuyu Flower Festival

Gurye Sansuyu Festival

Period: 03.18.2010 ~ 03.21.2010

Introduction:

With March comes the arrival of spring in Korea, and at this time the sansuyu trees (Japanese dogwood or Cornus fruit trees) start to bloom in Gurye. Visitors arriving in Sangwi village (the center of the Gurye Sansuyu festival) will be greeted by a riot of yellow blossoms that spread on to the surrounding foot slopes of Mt Jirisan. It is a truly spectacular sight.
Sansuyu flowers are made into tea, alcohol, and food, all of which visitors can sample at the festival. There are also a wide variety of performances and other entertainment events, including fireworks displays.
(Korea Sparkling)

Homepage: http://www.gurye.go.kr/festival (Korean only)
[Resim: 2rcafj5.jpg]
[Resim: 2utjlns.jpg]
[Resim: jaumna.jpg]

[Resim: s3mu6o.jpg]
[Resim: 2vxrj49.jpg]

[Resim: 2dtx3zn.jpg]
(04-03-2010, Saat: 2:56)kiday baksi yazdı: [Resim: 2vxrj49.jpg]

[Resim: 2dtx3zn.jpg]

Mart'in gelisini Kore'de yasamak isterdim.Ayrica kapsamli gösteri türleri ve havai fisek gösterileri
olan eglenceli bir festival Smile bu güzel konu için tesekkür ederiz Hilmi... OnayAlkisAlkis
Mart ayinin gelisi dogada nasil bir güzellik olusturuyorsa Kore'liler de o canlilikla o güzellikte o ayi karsiliyorlar.Kendi ayinda güzel bir konu.Tanitim için tesekkürler Alkis

Paylasiminiz için tesekkür ederim...
O güzel yüreğinize selam olsun.İyi ki varsınız.
(04-03-2010, Saat: 2:55)kiday baksi yazdı: [Resim: s3mu6o.jpg]

Oy oy teyzeme bak canim benim ya. Smile Çok güzel bir festival. Jiri Dagi neredeyse sari örtü ile kaplanmis. Denildigi gibi gerçekten görülmeye deger. Tesekkür ederiz konu için. Onay
Hakkınızı helal edin. ~
Tanitim için tesekkürler .. Smile
[Resim: 95267245.jpg]

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi