yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suwon Civic Stadium (수원 종합 운동장)

Suwon Civic Stadium (수원 종합 운동장)

[Resim: 29y4l12.jpg]

Suwon Sehir Stadyumu (Korece: 수원 종합 운동장) Güney Kore, Suwon'da çok amaçlı bir stadyumdur. Günümüzde, ayrıca bir beyzbol stadyumu, spor salonu ve mevsimlere göre değişen geçici açık hava olanaklarına sahip olsa da çoğunlukla futbol maçları için kullanılır. 1971'de inşa edilen ana stadyum 27,100 kapasiteye sahiptir ve yeni bir stadyum inşa edildiğin'de 2007'den beri Güney Kore birinci lig futbol takımı olan Suwon Samsung Bluewings'in evidir. 5145 kişi kapasitesiyle spor salonu 1963'te yapılmıştır ve 1988 Yaz Olimpiyatları'nın hentbol maçlarına ev sahipliği yapmıştır.

English

Suwon Civic Stadium (Korean: 수원 종합 운동장) is a multi-purpose stadium in Suwon, South Korea. It is currently used mostly for football matches, though it also has a baseball stadium, gymnasium, and temporary outdoor facilities which change on a seasonal basis. The main stadium, built in 1971, has a capacity of 27,100 and was home of South Korean premier football club Suwon Samsung Bluewings until 2002 when the new stadium was built. The gymnasium, with a capacity of 5145, was built in 1963 and hosted the handball events of the 1988 Summer Olympics.

Çeviri: Yésim

Kaynak/Source
Ne kadar hoş bir stadyum? Epey de büyükmüş, tanıtım için teşekkürler.
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Tanıtım için teşekkür ederiz, güzel bir stadyummuş. Alkis
Tanıtım için teşekkürler Yeşim... Alkis Alkis
Tanıtım için sağ ol canım. Smile Güzel bir stad... Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi