yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior Video of The Day / Günün Super Junior Videosu
10.12.2012

Bugün sizlere iki video önerim var Smile

Bu iki şarkının da hastasıyımdır..076..073. İkisini de çok severim. İyi seyirler ve iyi dinlemeler. Smile Onay
Bütün paylaşımlar muhteşem.
Teşekkürler. Smile

11.01.2013

Söyleyin bana Super Junior'dan daha iyisi var mı? Tabiki de yok :Kalp: Şu gösterinin güzelliğine baksanıza :Heart: Üç şarkı ancak bu kadar mükemmel harmanlanabilirdi. :Kalp: Muzikgrubu .069. .099.
Ya ben bu performansa aşığım, hemde öyle böyle değil. Biggrin Bu adamlar bi harika dostum Biggrin Biggrin Biggrin

(12-01-2013, Saat: 1:33)-ea- yazdı: Ya ben bu performansa aşığım, hemde öyle böyle değil. Biggrin Bu adamlar bi harika dostum Biggrin Biggrin Biggrin

Tabiki de Couple'ım :Kalp: Super Junior is the best! Biggrin Bundan iyisini mi bulacağız başka? O yüzden Music Bank'ta SuJu'mu görmek istiyorum! Biggrin :Kalp:
-__- ben de bu performansa bayılıyorum ama Hyuk'umun geride dans ettiği hatta dans bile edemediği bi performans bu :'((
20.01.2013

Super Junior'ı Türkiye'ye getirse getirse Heenim getirir. :Kalp: Oy kuzum benim ya kardeş ülke olduğumuzu da bilirmiş. :Kalp: Birtanesin sen birtane. :Kalp: .076..068.
01.03.2013

Nedendir bilmiyorum ama bu şarkıyı her dinlediğimde gözyaşlarıma hakim olamıyorum. .083. Yani tutmasalar hüngür hüngür ağlayabilirim. .096. Sizde de böyle bişi oluyor mu? Yada sizi ağlatan şarkılar var mı?
İlk kez dinliyorum ama çok hoşuma gitti Smile Teşekkürler paylaşım için
[Resim: koreafansss.gif]

[Resim: hq41.jpg]
Paylaşım için teşekkürler chingum Smile
sayende super junıor hayranı olur da seni bile geçersem hiç şaşırma :P
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi