yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Super Junior Photo of The Day - 2
(04-03-2013, Saat: 0:57)e mi re yazdı: hihihi gerçekten eğlenceliler...

Kikiki bir de bunun videosunu izleseydin. Biggrin O zaman görürdün sen eğlenceyi. Biggrin
(04-03-2013, Saat: 2:39)ZhouBeyzaMi yazdı: Şebekler ^^ Nasıl bu kadar tatlı olabiliyorlar? Angel

Ahh ahh bir de bana sor. Biggrin Tatlı, şebek, melek, şeytan Biggrin Her şey var bu çocuklarda ve sexylik Abaza
Teşekkürler. ^^
10.03.2013

[Resim: ggggj.png]

Twosome Place weibo hesabında Siwon ve Hangeng'in birlikte bir fotoğrafını paylaşıp bir not yayınladı. Ama kısa süre sonra bu gönderi weibodan kaldırıldı.

"Uzun zamandır görüşmüyoruz.O zamanlar sana bu kadar yakın olmamalıydım, şimdi bu aramızdaki uzaklığa alışamıyorum bile. Geçmişte seninle o kadar iyi olmamalıydım, kötü halde olacağım. Hayatımdan kaybolup gitmiş olsan da hala seninle ilgili her şeyi bilmek istiyorum. Seninle görüşmüyor olmam demek seni özlemediğim anlamına gelmez, iyisin değil mi? Senin de beni düşündüğün anlar oluyor mu?"

Ama ama ama... cry Bu kadar mı özledin Hangeng'i Siwi'm? cry Ağlatmak zorunda mıydın bizi? Hepimiz özlüyoruz Çinli Prensimizi.. cry

Kaynak:Siwonest TURKEY
Oyy kıyamam ben ona Sad Siwon üzülme nolur. Sad
duyguluu adam dediğin böle olur ... Onay

14.03.2013

[Resim: 55677222715933409611611.jpg]

Bak şimdi bu fotoya gülmekten ölebilirim. hysterical Bir makro fotoyla bu kadar uyumlu olabilir mi ya? Biggrin Siwi mükemmelsin adamım Biggrin
ahahahha Biggrin Süper Biggrin Biggrin
(15-03-2013, Saat: 0:50)Ayşegül Sarı yazdı:
14.03.2013

[Resim: 55677222715933409611611.jpg]

Bak şimdi bu fotoya gülmekten ölebilirim. hysterical Bir makro fotoyla bu kadar uyumlu olabilir mi ya? Biggrin Siwi mükemmelsin adamım Biggrin

Ama yapmayın böyle şeyler oldu mu bu kadar karizmatik insana bu yapılır mı ? .0119. Bu arada itiraf edeyim güzel olmuş ya bak gene dayanamadım güldüm. .0102.
Siwon'a da çok yakışmış ya. .082.
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi