Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum.

Summer Scent / 여름향기 (2003)
|
Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum.
![]() (15-09-2010, Saat: 11:49)*mygirl* yazdı:(12-09-2010, Saat: 2:37)*melike yazdı: Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum. Çevirilmis olup olmamasi sorun degil , en kisa zamanda izlemeye baslayayim o zaman , tesekkürler. ![]()
6. ve 7. bölümü izledim , ne kadar romantik bir dizi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Bu 6. bölümden olan sahneler çok romantikti ; Hae Won sürpriz yapmisti , Min Woo'ya tesekkür amaciyla , sari gülleri sevdigini biliyordu. Min Woo saçini mendiliyle baglamisti , Hae Won'un çok çok romantikti. Tavana asili sari güller , en son ekledigim fotografta oyuncularin resimlerini koymuslar ani gibi sanirim. Spoilere eklediklerim büyük boyuttaki ayni fotograflar.
![]() Bu bina çok güzel 6. ve 7. bölümü izleyenler bilir. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Fotograflar için tesekkürler canim.
![]() ![]() ![]()
[img]url imagesCAQUBHWX[/img] nefreti,sevgiye tercih ederim.çünkü nefretin sahtesi olmaz....
Bu dizinin linkleri yok mu?
![]() (28-09-2010, Saat: 17:11)*melike yazdı:(15-09-2010, Saat: 11:49)*mygirl* yazdı:(12-09-2010, Saat: 2:37)*melike yazdı: Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum. Melike mutlaka izle , Koreli arkadasim önerdi. Güzel oldugunu söyledi. O bana genelde güzel diziler önerir. Bir de Song Seung Heun oldugu için önerdi. Autumn in My Heart bu diziyi de önerdi. Mutlaka güzeldir. ![]() Çok güzel bir dizi oldugunu Koreli arkadasim söyledi. Song Seung Heun'u çok sevdigimi söyledim. O da bana bunu izlemem gerektigini söyledi. Ben bundan sonra ona soracagim ne izlesem diye. Konusu güzel olanlari söylüyor. Paylasim için tesekkürler. Sizin sayenizde izleyecegim.
Kim Nam Gil (Bidam) Fan Club / Kim Nam Gil (Bidam) Sevenler Kulübü
•●I'm Sorry I Love You Fan Club●• |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|