yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Summer Scent / 여름향기 (2003)
Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum. Onay
[Resim: 9340.png]
(12-09-2010, Saat: 2:37)*melike yazdı: Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum. Onay

Daha yeni çevrilmeye baslandi dizi , izleyipte bitiren varsa bilemem ama izle derim. Onay

2. bölümde süperdi ; Min Woo çok seker , düsünceli , yakisikli. Abaza KalpKalp Çok güzel bir dizi. Onay
(15-09-2010, Saat: 11:49)*mygirl* yazdı:
(12-09-2010, Saat: 2:37)*melike yazdı: Diziyi bitirenler varsa yorumlarini paylassinlar lütfen , bu diziyi izlemek istiyorum. Onay

Daha yeni çevrilmeye baslandi dizi , izleyipte bitiren varsa bilemem ama izle derim. Onay

2. bölümde süperdi Min Woo ; çok seker , düsünceli , yakisikli. Abaza KalpKalp Çok güzel bir dizi. Onay

Çevirilmis olup olmamasi sorun degil , en kisa zamanda izlemeye baslayayim o zaman , tesekkürler. Smile
[Resim: 9340.png]
6. ve 7. bölümü izledim , ne kadar romantik bir dizi. KalpKalp Ah ah Min woo ve Hae Won'un arasindaki engeller daglar kadar. Aglama Engelleri saysak bitmez , ilk basta Hae Won'un sözlüsü yani Min Woo ile aralarindaki dikenlerden biri Jung Jae , diger diken ise Jung Jae'nin kardesi Min Woo'ya asik olan hatta pesinden hiç ayrilmayan Jung Ah. Kizgin Umarim dizi mutlu bir sonla biter. 6. bölüm çok çok çok romantikti , 7. bölüm de ayri bir romantikti. Sarhos Seung Hun ne seker bir yakisikli , Ye Jin'se tatli güzellerden. OpucukOpucuk
Bu 6. bölümden olan sahneler çok romantikti ; Hae Won sürpriz yapmisti , Min Woo'ya tesekkür amaciyla , sari gülleri sevdigini biliyordu. Min Woo saçini mendiliyle baglamisti , Hae Won'un çok çok romantikti. Tavana asili sari güller , en son ekledigim fotografta oyuncularin resimlerini koymuslar ani gibi sanirim. Spoilere eklediklerim büyük boyuttaki ayni fotograflar.

[Resim: mujuca3.jpg]

Bu bina çok güzel 6. ve 7. bölümü izleyenler bilir.

[Resim: 0062y.jpg]

[Resim: 12319809352009011509015.jpg]

[Resim: 3864917313m1136m1.jpg]

[Resim: c006907946d44607e3337.jpg]

[Resim: downloadfe.jpg]

Fotograflar için tesekkürler canim. Opucuk Bu diziyi de merak ediyorum biliyorsun , fakat is yerinde aglarim diye izleyemiyorum. Smile
Onay Çok tatli bir filme benziyor.
[img]url imagesCAQUBHWX[/img] nefreti,sevgiye tercih ederim.çünkü nefretin sahtesi olmaz....
Bu dizinin linkleri yok mu? Biggrin
(28-09-2010, Saat: 17:11)*melike yazdı:
(15-09-2010, Saat: 11:49)*mygirl* yazdı:

2. bölüm de süperdi ; Min Woo çok seker , düsünceli , yakisikli. Abaza KalpKalp Çok güzel bir dizi. Onay

Çevirilmis olup olmamasi sorun degil , en kisa zamanda izlemeye baslayayim o zaman tesekkürler. Smile

Melike mutlaka izle , Koreli arkadasim önerdi. Güzel oldugunu söyledi. O bana genelde güzel diziler önerir. Bir de Song Seung Heun oldugu için önerdi. Autumn in My Heart bu diziyi de önerdi. Mutlaka güzeldir.Smile

Çok güzel bir dizi oldugunu Koreli arkadasim söyledi. Song Seung Heun'u çok sevdigimi söyledim. O da bana bunu izlemem gerektigini söyledi. Ben bundan sonra ona soracagim ne izlesem diye. Konusu güzel olanlari söylüyor. Paylasim için tesekkürler. Sizin sayenizde izleyecegim.

Sonunda 8-9. bölümleri izleyebildim.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi