yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suju İle Nasıl Tanıştınız?
Super Junior'u nasıl tanıdınız?

Ben You're Beautifulu seyrederken bir yerde Super Junior'un sorry sorry şarkısını Go Mi Nam söylerken hayal ediyordu kendini. Bende merak ettim ve grubun hayranı oldum. Biggrin Siz nasıl tanıştınız?
Love......Love...........Love................

Ben söyle tanistim.God of study izliyorum ve çok seviyorum ve youtube'dan bu diziyle ilgili videolar izlerken.Süper Junior'in haru haru sarkisina yapilmis bir god of study videosu gördüm,ama çok begendim hemen bu sarki kimin diye bakarken Süper Junior'i buldum.Çok muhtesem müzik kabiliyeti olan bir grup.

Ayricada lideriyle Hongki Çok yakin ahbapAbaza

Tesekkürler Fatma
Mektup arkadasim Super Junior'in fotografini göndermisti.
O sekilde tanimis oldum kendilerini. Gozlukgulmek
Büyük hayraniymis, dedigine göre. Biggrin
Ben pek begenmemistim, o ayri. Biggrin Biggrin

Kimyon öğretmen oldu, öğrenciler peşinde. Tiyatro ise her daim cebinde. (^^,)
Ben sitede görüyordum hep Smile önce sarkilarini dinledim kendilerini çok tanimadan Smile sonra çok sevdim Opucuk iyi ki tanimisim.Konu için tesekkürler Onay
Kim Jeong Hoon Son Dam Bi GoonG
Super Junior F.T Island
2ne1 Anime Fan Clup ღ .ღ .ღ

bm~endlesslovee *

uzun bir süre yokumSad
2008 Ekim ayinda Film arastirirken ''Attack on the Pin-Up Boys'' filmini buldum. Daha sonra Donghae Dikkatimi çekti Onu arastiriken Super Junior'i kesfetmis oldumSmile Ilk tanismamiz böyle gerçeklestiBiggrin
Ben Yap sayesinde tanidim. Menajer bir ara söylüyordu dedim bu sarki kimin , sonra rastgele buldum, aaa onlar dedim ve çok sevdim Smile
Kuzenimi ziyarete gittigimde, tanistim kendileriyle... Büyük bir özenle dinlettiler sarkilarini, kliplerini izlettiler ve tek tek resimlerini inceledik bir süre... Oppam Siwon'a dogru erirken Kalp bir bakmisim benim kalbe yerlesmis bunlarin virüs... Kendimi google'da yakaladim... Sonrasi malum zaten... Burdayim... Biggrin
suju fan sayesinde tanidim Biggrin öznur ve bahar sagolsun sujuyu takip ettim Biggrin
Suju'yu Suju'nun bir alt grubu olan Super Junior-T sayesinde tanidim Smile

let it be...
Youtube'da birilerinin kliplerini mi ariyordum yoksa öylesine videolara mi bakiyordum hatirlamiyorum. Önce 'Super Girl' klibini sonra 'Sorry Sorry' klibini izledim. Böyle böyle tanidim onlari Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi