yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suju İle Nasıl Tanıştınız?
Bilgisiyar klubünde yanimda bir kiz oturuyordu bos kaldigimizda görsellere Super Junior yazdi ilgimi çekti "Japon mu bunlar" falan dedim o da Koreli dedi falan eve gelince sikilip baktim bir sarkilarini dinledim ve hem Super Junior hem Kore hayranligim basladi Biggrin
İmzanız kurallara uygun olmadığından silinmiştir.
o zamanlar koreye olan hayranlik degildi bende bazi dizilere baktigimi düsünüyordum sadece ama gittikçe ondan kopamaz oldumm. Dizi müziklerine youtubetan falan bakarken koreli gruplarla karsilastim dinleyeyim bi sey kaybetmem dedim ve danslarina sarkilarina bayildim onlardan kopamaz oldum... Biggrin Biggrin Biggrin
Ben bill ve tom kaulitz ikizlere bakiyodum bir form sitesinde bir üyenin imzasinda super junior it's you gifi vardi tabi en önde Eun o anda asik oldum Eun'a Biggrin Daha sonra arastira arastira Kore hayranligimda böylelikle basladi Smile
Suju ile cho si won sayesinde tanistim cho si won'la da oh my lady dizisi sayesinde tanistim tabi si won'u arastirrken de <3SUJU<3 ile tanistimBlush

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ben number1 da no other klibini seyrettim o zaman hayran kaldim Angel O günlerde k-pop yerine daha çok dizilere bakiyordum Biggrin Ama SuJu sayesinde k-pop dinlemeye basladim Rolleyes
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Nasil tanistigimla ilgili hiç birsey hatirlamiyorum.
Allah'ı bulan neyi kaybetmiş, Onu kaybeden neyi bulmuştur.
Benim teyzem uzun süredir Kore Hayrani.Iste bende ilk basta önyargili davranmistim.Sonra teyzdemle dizi izlemeye basladik.Teyzem bana kendi oppalarini gösteriyordu hysterical (Bu arada teyzem çok yasli degildir hysterical ) Sonra birden Siwi'yi gördüm.Bu çoçuk ne kadar yakisikli,tatli...falan.Siwon'u arastirmaya koyulduk.Teyzemde grup oldugunu bilmiyordu.Sonra klibi bir izledim.Izledim ama ondan sonrasi Allah Kerimhysterical 13 kisilik grup anam hepside birbirinden yakisikli.Ilk Siwon'u sevdim.Sonra Yesung'u Abaza Sonra onu bunu derken.Çok çok çok çok fazla Suju'ya baglandim.
Bu arada bende ilk Siwon zannetmistim lideri.Biyane Teuk cry Kuzenimde öyle zanetmisti Biggrin
Istee böylee

♥|~ ~ 난 널 사랑해 ~ ~ |♥
♥|~ ~ I Love You ~ ~ |♥
♥|~ ~ JB ~ ~ |♥

[Resim: nI3Zd.gif]

♥|~ ~ 나의 천사 ~ ~ |♥
♥|~ ~ My Oppa ~ ~ |♥
♥|~ ~ Benim Oppam ~ ~ |♥

Ben SuJu'yu Miracle programindan tanidim Leetuk, Shindong ve Eunhyuk çok komikti sonra It's You sarkisini dinledim ve bir hayranlari oldum^^
Super Junior 4ever! <3

[Resim: filedown0041.gif]
U-Kiss♥
EXO Fighting! ♥
EXOtics Fighting! ♥

Ben bir arkadasimiz sayesin de tanidim. Kalp
[Resim: tumblr_oijcpi45fb1ueg2m0o1_400.gif]
K.A.R.D.
Oh! My Lady sayesinde tanistim, Si Won olmasaydi SUJU ile tanisamayacaktim. Sad

난 아주 행복 해요! ㅎㅎ ^^
♥ HyuNur ♥
█║▌│█│║▌║││█║▌ ║▌║