yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3/5 - 2 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suju İle Nasıl Tanıştınız?
Super Junior'la tanismama Xman adli program vesile oldu youtubedan izliyordum ve orda ki bir bölümde Siwon'u gördüm ve merak ettim sonrada gruba kadar geldim.Smile
Chan <3

Bende birinin imzasinda Hee Chul'u görmüstüm. Gördügüm anda asik olmustum.:P Biggrin Sonra da grubundan bir sarki ögreneyim dedim sonra Sorry Sorry'yi dinledim.Biggrin Çok güzeldi bende böyle tanidim iste. Biggrin
Sitede isimlerini çok duyuyodum bi dinleyeyim dedim Sorry sorry i dinledim önce pek begenmedim sonra Bonamanayla çok sevdim gerisi Oh my lady le Siwona Opucuk asik olmamla devam etti ...
[Resim: 41026802.gif]

Ben televizyon sayesinde tanidim. Kore film ve dizilerini izlerdim sadece. Bir gün Number1'da SuJu'nun No other parçasi çikti. Öylece baktim Siwon ilk dikkatimi çekti. Tabii ki hemen arastirmalara basladim bir yandan klipler bir yandan da bu siteyi dolastim. Hepsini tanimak istedim hepsini çok sevdim. Çok tatlilar çok sevimlilerdi. Ama ister istemez Heechul'a biraz daha fazla ilgi duydugum söylenebilir.Smile
SUPER JUNIOR
♥ ♥ ♥
Bizim çok tuhafti.Arkadasla bir kaç sene önce ilk videolarini izledigimizde bir çocuga gicik olmustuk(Heenim) ve vazgeçtik.Daha sonra ben Eunhyuk'u bir programda onca ünlünün içinden farkli buldum ve merak edip arastirdim.Bir baktim yine onlar. Biggrin Bu sefer basladim bunlari arastirmaya,didik didik ettim bütün yerli yabanci siteleri.Daha sonra farkettik ki Heenim o videoda tuhafmis(o video tekrar karsimiza çikti)Ve sadece buda degil.Sujumla tesadüflerim;Kangin'nin bir filmde 2.basrol oldugu halde onu begenmem,
bilmeden Attack on the Pin-Up Boys filmini izlemem....
Sonunda mutlu son;I'm ELF. Biggrin

[Resim: 3261O9.gif]
Bonamana klibi televizyonda yayinlanmisti, izleyememistim. Sonra internette izledim klibi. O günden sonra SuJu hayatim oldu.^^
Ben Oh My Lady dizisini izledim.Siwonu arastirirken onlari buldum Biggrin Henüz o zaman bir haftalik Big Bang hayraniydim.Tam bir U dönüsüydü.Ama Çokta güzel olduOnay

Bonamana klibini izledim ve vuruldum Smile O ne danstir öyle !!
Ilk olarak arkadasim bana Bonamana'yi dinletmisti. Daha o zaman yeni çikmisti Bonamana. Hiç dikkate almamistim. Dogru düzgün izlememistim. Sonra Suju, DBSK ve SHINee'nin beraber söyledigi seaside'i dinledim. Bu sesler kimin felan diye arastirdim. Sonra Super Junior'u arastirdim bayagi. Bonamana'yi arastirmada buldum ve tekrar izledim. Kyu'nun 'gataboota, gataboota' dedigi yeri dinledikten sonra kendimi Kyuhyun'u arastirirken buldum. Ve simdi koyu bir ELF ve bir Kyu manyagiyim. Biggrin
Even if tears fall now, I will smile a little later.
[Resim: sa7zsma.gif]
Inanin bana ben'' first love suju''nin sürekli (Suju) demesiyle tanidim ve dinlemeye basladim. iyiki de tanimisim, arkadasima tesekkür ediyorum.Biggrin

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi