yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Story Game / Hikaye Oyunu(Super Junior)
Heechul ve Kyu söyleyin kizlar ne istersiniz sorusunu sorunca burçin ve Seyma'nin gözleri parladi Zuhaha

Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .
Hemen melikenur atlayip ; " Içli köfte var mi ? " dedi. Biggrin
Onlarda yok sanirim ne olacak simdi dediler. Smile
Garson var tabi baska isteginiz diye sordu. Heechul Kolunu Seyma'ya ,Kyu da Burçin'e atarak
bizede içli köfte dediler. Heechul ve Kyu hava almak için disari çikmaya karar verdiler.

Büyümüştüm.
Seyma Heechul'a dönerek; " Bu ne samimeyet " diye azarladi. Biggrin Siwon melikenur'a yaklasarak "bizde bu kadar tatli bir çift olabiliriz aslinda " diyerek melikenurun elini tuttu. Kalp
Seyma ve Burçin Bizimkilere bakmak için disari çikti. Melikenur ise heycandan ölecekti Kalp
O sirada yalniz kalan üyeler size bir haberimiz var ama herkes gelince söyleyecegiz dediler.

Büyümüştüm.
Bir süre melikenur ve siwon yalniz görüstüler. Yavas yavas içeriye gelmeye basladilar. Son olarak Heechul ve seyma'da masaya oturdu.Ve siwon konusmaya basladi....
Biz bir süpriz hazirladik. Yarina Türkiye uçak bileti aldik dediler. Seyma o sirada heycandan Heechul'a sarildi. Kalp Melikenur ise Siwon'un sarilmasiyla soka girdi Biggrin

Büyümüştüm.
Seyma,Burçin mutluluktan uçuyordu. Biggrin Melikenur mutluydu ama bu mutlulugu yasayamiyordu.Çünkü asil mutlulugu o an yasiyordu.. Siwon'nun kollarinda...
Kizlar biz artik gidelim dediler. Oppalariyla vedalasip gideceklerdi ki.. Aman Yesung yoktu Melikenur'un off sesiyle herkes arkaya bakti. Son model arabasi ile Yesung geliyordu Kalp
(ne zaman gidiverdi demeyin Biggrin)

Büyümüştüm.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi