yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Story Game / Hikaye Oyunu(Super Junior)
Hasibe kapiyi açti ve "Hosgeldin Seyma ama kaynanan seni sevmiyormus, yemekleri yedik biz." dedi. Biggrin
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük.
Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. MEVLANA

Seyma fisildayarak oda burdami diye sorar kapi araligindan baktiginda ise Heechul'u görür. Biggrin
Heechul ve digerleri samimi bir sekilde hosgeldin dediler ve direk tanisma kismina geçtiler. (Sicakkanli kizim ben ya Biggrin)

Büyümüştüm.
Ve gelir sandığım baharlarım,
Beni kışa mahkum etmişti .
''Aa Seyma gel kiz.Bende nerdeyse uyuyordum.Dolmayi fazla kaçirmisimda'' Biggrin dedi Burçin ve Kyu'nun yanina gidip ''Kalk bize çay yap.Tavsan kani olsun.''diyerek emir verir. Cool
[Resim: 3261O9.gif]
Bunu üzerine Kyu ile Burçin mutfaga giderler Burçin bizimkine çay yapmasini ögrete dursun Seyma''sey benim Kore'de bir arkadasim var babasi Koreli( o ben oluyorum bensiz olmaz yani hem kiz sayisini artiralim Biggrin ) ben onu da çagirdim bir sey olmaz.... Smile
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Seyma ama arkadasim bulusmanin disariada gezdigimiz kismina katilabilecek dedi ve Burçin'e bakmaya gitti arkadan gelen ise Heechul'du... Kalp

Büyümüştüm.
Burçin Kyu'ya çayin inceliklerini anlatiyordu Heechul hemen maydanoz oldu:....
이민호 & İnfinite & Shinee & Suju & 유승호 & Song Seung Hun & Jinwoon

[Resim: uSWAd.gif]
♥♥♥이성종♥♥Sung Jong♥♥이성종♥♥♥
Heechul ''Siz burada ne yapiyorsunuz?Hadi disari eglenmeye gidelim. '' dedi ve o sirada bütün üyeler; ''Evet evet! Hadi gidelim. ''diye kiyameti kopardi. Biggrin
Kiyamet kopunca, her yer sallanmaya basladi. Sung Min kosarak Siwon'un yanina kostu. "Siwon senin bir dinin var bari bende ondan faydalaniyim yanimdan ayrilmaaaa." Diyerek Siwonun bacagina yapisir. Biggrin

[Resim: 95JXbN.png]

Fotoğrafa Tıkla Gel! Smile
Herkes hadi hadi çikalim dedi . Bir türk bir Koreli eslesen grup önden yürürken Heechul Seyma'ya, Seyma ise Heechul'a bakip duruyordu :redface: Burçin ise üzgün görünüyordu. Saskin

Büyümüştüm.
Çünkü Kyunhyun'un bir kiz arkadasi oldugunu ögrendi ve bunun için sinirle önden gidiyordu. bee Aglama

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi