yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stairway to Heaven / 천국의 계단 (2003)
(03-04-2010, Saat: 0:16)wiseacre_daisy yazdı: Rica ederim canim Smile

Bende bir Sang woo hayraniyim ama o resimler benim için çok sevindirici. Smile Bir an önce ulasiriz insallah o bölümlere. Merakla bekliyorum mutluluklarini ve umarim sonu da mutlu biter. Mutlu sonlara hasretim Biggrin

Canin sagolsun biz bekleriz seni Smile Kendini sikistirma, 10. bölüm senden önemli mi Opucuk

Dizinin ilk bölümünün baslangici aslinda son bölümün son sahnesi. Ilk bölüm de de izlendigi için spoiler içinde yazmaya gerek duymadim. Onay

Insallah 10. bölümü haftaya verebilirim. Öyle planliyorum çünkü.
Hakkınızı helal edin. ~
(03-04-2010, Saat: 0:24)sunshine yazdı: Dizinin ilk bölümünün baslangici aslinda son bölümün son sahnesi. Ilk bölüm de de izlendigi için spoiler içinde yazmaya gerek duymadim. Onay

Insallah 10. bölümü haftaya verebilirim. Öyle planliyorum çünkü.

Ben bunu bilmiyordum, benim için spoiler oldu :img-hysterical:
Ama hatirladigim kadariyla Song-joo piano çaliyordu ilk sahnede. Baska bir sey yoktu, yoksa var miydi? Pisman
Yoktu. Biggrin Izleyip görelim bakalim nasil bir bag varmis? :atkilinc:
Hakkınızı helal edin. ~
(03-04-2010, Saat: 0:34)sunshine yazdı: Yoktu. Biggrin Izleyip görelim bakalim nasil bir bag varmis? :atkilinc:

1.Bölümün ilk sahnesine baktim Smile Çatlardim bakmasaydim, uyku girmezdi gözüme.
Song-joo piano çaliyor ve "belki de o adam o kizi benden çok sevmistir. Fakat sunu söyleyeyim o kizi daha az sevdigimi söylemiyorum. " diyor. Aklim karisti ya. Simdi ben buradan Jung-suh ile Tae-hwa'nin birlikte oldugu sonucunu mu çikarmaliyim :img-cray:
Aksam aksam aklimi karistirdin Tugba Biggrin Simdi de gözüme uyku girmeyecek Biggrin
He he. Ay fazla merak iyi degil (diyene bak, ben meraktan hepsine göz gezdimistim). Izleme sakin son bölümü. Digerlerini izlemek için hevesin kalmaz, en siki takipçi sensin zaten sekerim. Opucuk Iyi düsünelim iyi olsun. Opucuk
Hakkınızı helal edin. ~
(03-04-2010, Saat: 0:44)sunshine yazdı: He he. Ay fazla merak iyi degil (diyene bak, ben meraktan hepsine göz gezdimistim). Izleme sakin son bölümü. Digerlerini izlemek için hevesin kalmaz, en siki takipçi sensin zaten sekerim. Opucuk Iyi düsünelim iyi olsun. Opucuk

Bence de iyi düsünelim.Ilk bölümlerde basladik aglamaya belli ki daha çok aglayacagiz bari sonu mutlu bitsin. Dizi çekileli yillar olduguna göre hirsimi senden alirim. Söylemedi deme Biggrin

Senin yerine de sinava ben girerim,sen ders çalismayi birak diziyi çevir :img-hysterical:
Valla bu çevirileri yapabilmek için sinava dek günü gününe ders çalisma programi yaptim. Su an malesef bir kaç gün geride kaldim. Ama onlari da halledecegim bir sekilde. Onay Sende çalis seker sinavina. :atkilinc: Dizileri de izleriz sinava da hazirlaniriz. :muzikgurubu:
Hakkınızı helal edin. ~
Dizinin her bölümünü merakla bekliyorum ama sinavlarimiz daha önemli. Sen ihmal etme dersleri canim biz seni bekleriz Opucuk
Duvar kağıtları

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi