Yorumları: 3,259
Konuları: 148
Teşekkür Puanı:
435
bu haberler çok sevindirici umarim gelirler
fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli
Yorumları: 1,306
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
211
Dahada artacak bu haberler insallah.
![[Resim: 1qvizjh.gif]](http://www.firegoon.com/images/1qvizjh.gif)
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır
![[Resim: 99192046.png]](http://img32.imageshack.us/img32/324/99192046.png)
♫♪ B O R N T O B E A L A D Y ♫♪
Yorumları: 2,218
Konuları: 0
Teşekkür Puanı:
102
Yorumları: 2,290
Konuları: 4
Hyung Jun´un 2 senedir DJ´lik yaptigi Music High isimli bir radyo programi var. Cumartesi günleri bize Music High´in "World School" (Dünya okulu) kisminda yabanci cümleler ögretiyor. Pops in Seoul programindan 1 hafta sonra radyoda farkli dillerde "I´m hungry" demesini ögretti ve Türkce aciktim dedi!! O günden beri Triple S´lerin en sevdigi söz: "aciktim".
0:39´da basliyor. 2 kere komik bir sekilde söyledikten sonra cok güzel telaffuz etti. ^^ Böylece dilinin Türkce´ye yatkin oldugunuda ögrenmis olduk. :P
Yorumları: 1,917
Konuları: 51
Teşekkür Puanı:
256
Çok yerinde bir konu olmus  umarim bu konu'nun sayfalari yüzleri binleri bulur  Tabii içerikleri de dolu dolu insallah
Yorumları: 5,365
Konuları: 33
Teşekkür Puanı:
234
Çok güzel bir konu olmus. T^T
Benim bilmediklerimi de görmüs oldum.
Ben bu kadar çok oldugunu bilmiyorum, gerçekten...
Artik ben de çok çalisacagim! T^T Üzgünüm, su ana kadar bir sey yapmadigim -yapamadigim- için... T^T
Ve 29 Nisan´da yine hic beklemedigimiz bir sekilde havalara ucurulduk. Jung Min IB Times röportajinda Türk hayranlarindan bahsetti!! Hemde öyle bir bahsetti ki..
Normal bir yildizdan bir Hallyu starina dönüsen Jung Min, su anda Japonya, Tayvan, Çin, Türkiye, Arabistan vs. gibi ülkelerde büyük hayran kitlesine sahip, röportajin bir kisminda "Türkiye'den hayranlarim olmasi kesinlikle hayal edemeyecegim bir seydi", "Türk hayranlarim gerçekten ülkelerinde bir performans görmek istiyorlar, bunun için elçilige dilekçe bile yazmislar ve ben bu daveti aldim" dedi ve gerçekten memnun görünüyordu.
O kadar ülke varken bizden özel olarak bahsetmesi ve emeklerimizin karsiligini almak harika bir duygu! Türkiye´den hayranlarinin olmasi hayal edemeyecegi birseymis. Ona hayal edemeyecegi birseyi yasatmak öyle güzeldi ki.
Röportajin tamami:
Önceki sirketi DSP Media ile anlasmasi sona erdikten sonra geçtigimiz Agustos ayinda CNr Media ile anlasan SS501üyesi Park Jung Min 7 Nisan'da "The, Park Jung Min" adli ilk mini albümünü yayinladi. O zamandan beri Asya turlariyla mesgul ve simdilerde Tayvan dizisi projesi için hazirlaniyor fakat bu kadarla da kalmiyor; Park Jung Min ayrica solo aktiviteleri konusunda da hayli aktif.
Son günlerini Tayland, Çin, Japonya vs gibi ülkelerde geçiren Park Jung Min Seoul'deki bir kafede[Kangnam-gu Shinsadong Garosu Caddesi] bizimle samimi bir sohbet paylasmak için IBTimes'le bulustu.
Aslinda Park Jung Min ilk basta bir sarkicidan ziyade oyuncu olmayi hayal ediyordu. Önceki sirketinin baskaninin sarkici olarak çikis yapmasini önermesinden önce o zamanlar ayrica oyunculukla ugrasirken birçok yerde bunu açikladigi zamanlar olmustu. Park Jung Min'le röportajimizda hayallerini nasil basardigindan ve bunun ardindaki süreçten bahsetti.
Park Jung Min, "Bir süreç olarak dogal bir sekilde oyunculuk yapmamin iyi olacagini düsünüyorum. Yine de oyunculuk gerçekten belirsiz bir rüya gibiydi. Ben oyuncularin hep farkli yasam tarzlari oldugu düsüncesindeydim" diyerek geçmisini animsadi. Ilk rol teklifi aldiginda ilkokul altinci siniftaydi fakat ailesi buna izin vermedi, bu yüzden etkinlikleri gerçeklestiremedi; fakat bir oyuncu olabilecegini farketmesi hayatindaki dönüm noktasi oldu, iste gerçek anlamda tam da o zaman hayallerini düsünmeye basladi.
Ilk defa resmi olarak bir sirketle çalismaya basladiginda lise 2. siniftaydi. Fakat bu sirket egitim ücreti istemeyip yine de egitim veren normal sirketlerden farkliydi. Bu sirket aslinda 4 aylik egitim ücreti isteyen küçük bir dolandiricilik sirketiydi.Böyle olmasina ragmen o zaman da Park Jung Min için ayri bir dönüm noktasiydi; "Su anda ünlü olan birçok oyuncu arkadasimla orada tanistim, o zamanlar ayni rüyayi düslerdik. O sirket Apgujeong'daydi bu yüzden her gün oraya buraya giderken bir sürü oyunculuk teklifi alirdim" dedi.
Normal bir yildizdan bir Hallyu starina dönüsen Jung Min, su anda Japonya, Tayvan, Çin, Türkiye, Arabistan vs. gibi ülkelerde büyük hayran kitlesine sahip, röportajin bir kisminda "Türkiye'den hayranlarim olmasi kesinlikle hayal edemeyecegim bir seydi", "Türk hayranlarim gerçekten ülkelerinde bir performans görmek istiyorlar, bunun için elçilige dilekçe bile yazmislar ve ben bu daveti aldim" dedi ve gerçekten memnun görünüyordu.
Muhtemelen hayranlarindan bu kadar çok sevgi gördügünden olacak çikis yaptiklari 2005 senesinden beri hiç kiz arkadasi edinmedi. Her zamanki parlak gülüsüyle hafifçe gülümseyerek "Küçük birkaç olay oldu ama o kadardi. Baglanacagim bir iliskim hiç olmadi. Hemen kendime bir sevgili bulmam gerek galiba" dedi. Ideal kiz arkadasini onu samimiyetle güldürebilecek ilginç bir bayan olarak tanimladi.
Kendi düsüncelerinden bahsederken sunlari söyledi, "Bana göre cesur ve kararli olabilen bir adam her türlü isi idare edebilir ve zor zamanlarinda bir kadinla ilgilenebilmesi onu erkek yapan seydir.", "Kendi adima, ben de aile üyelerimi ve kiz kardesimi koruyabilme gücüm var." Özellikle en büyük destekçileri olan ailesi ve hayranlari yaninda oldugunda, kendini hep sansli hissediyor.
Çalismalarina hep ciddi bir sekilde odaklanan Park Jung Min sahip oldugu bu karizmasini sorumluluk sahibi olmasina bagliyor. Tabi ki yakin dostlariyla birlikteyken çok yaramaz ama tatli bir yönü oldugu da söyleniyor.[Bu paragraf tam Jung Min, bildigimiz Min, hani at ama sexy charisma of SS501, hani son zamanlarda neyse... ]
Kendisini her daim destekleyen ve ona tutunan hayranlarina samimiyetle "tesekkür ettigini" ifade etti. Hayranlarina karsi hissettigi müstesna sevgisini "Çok iyi bir hafizam oldugu için tüm hayranlarimin yüzünü hatirlarim, özellikle sürekli gelen hayranlarimi."diyerek bizlere gösterdi.
Hayranlarindan aldigi sevgiye tutunarak hayallerini gerçeklestirme yolunda adim adim ilerleyen Park Jung Min, kendisinin ifadesiyle gerçekten de "mükemmel bir genç".
Türkce Ceviri: naesarang
Ingilizce Kaynak: http://ss501ode.blogspot.com/2011/04/29a...times.html
Korece Kaynak: http://kr.ibtimes.com/article/news/20110428/5189067.htm
Yorumları: 344
Konuları: 15
Teşekkür Puanı:
77
Yeni konu hayirli olsun  Hepsine tekrar bir gözattim, daha da fazlasini basarabilecegimize eminim...  Sis paylasimlarin için tesekkürler, emek veren,destek olan herkese tesekkürler,sevildiginizi bilin (siz kendinizi biliyorsunuz)  Son olarak; aja aja !!!
SS501 DA-ĞIL-MA-DI!
S.T.01
SS501 and Triple S united as one from now until forever.
Sonra bir baktik haber olmusuz. :P
Kübra yazisinda KyuSaeng´i Türkiye´ye getirme cabalarimizdan bahsetmisti. Maalesef sirketleri B2M Fanmeeting turlarinin bittigi ve ikisinin solo aktivitelerinin baslayacagi icin gelemeyeceklerini fakat Young Saeng´in solo albüm promosyonu bittikten sonra bu daveti ona ileteceklerini söylemisti. Buda 1-2 hafta önce haber oldu.
Heo Young Saeng Türkiye (Dogu Avrupa) Tarafindan Davet Akinina Ugruyor!
SS501 üyesi sarkici Heo Young Saeng Türkiye, Dogu Avrupa ve Güney Amerika´dan davetler aldi. Heo Young Saeng´in sirketi B2M Entertainment Temsilcisi 15 Mayis´ta sunlari söyledi "Gecen seneden beri Türkiye´de bir hayran bulusmasi icin görüsmeler yapiyoruz. Romanya, Bulgaristan ve Brezilya hayranlari kendileri sirkete gelip ülkelerini ziyaret etmemizi istediler."
Ingilizce Kaynak: http://ss501chapter.wordpress.com/2011/0...-16-05-11/
Korece Kaynak: http://news.donga.com/3//20110516/37250430/1
Yorumları: 2,230
Konuları: 94
Teşekkür Puanı:
320
Elif ablacigim emegine saglik. 
Hepsi haberdar oldugum konulardi ama tekrar okumak mutluluk veriyor. ^^
Umarim daha iyi haberlerle de karsilasiriz. 
Triple S TR'yi SS501'a tanitmak için elimizden geleni yapmamiz gerekiyor. :Atkilic:
|