yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 4.4/5 - 5 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Üyeleri Ve Türkiye / SS501 Members And Turkey
bu haberler çok sevindirici umarim gelirler Biggrin

fry1905 ❤ hafsa96 ❤ Kore_Güzeli

Dahada artacak bu haberler insallah. Biggrin

[Resim: 1qvizjh.gif]
Bizler, hiç tereddüt etmeden
ölüm bizi ayırana dek birbirimizi sevmeye
söz veriyorsak bunun adı aşktır

insallah gelirler:d:d
Hyung Jun´un 2 senedir DJ´lik yaptigi Music High isimli bir radyo programi var. Cumartesi günleri bize Music High´in "World School" (Dünya okulu) kisminda yabanci cümleler ögretiyor. Pops in Seoul programindan 1 hafta sonra radyoda farkli dillerde "I´m hungry" demesini ögretti ve Türkce aciktim dedi!! O günden beri Triple S´lerin en sevdigi söz: "aciktim". Biggrin

0:39´da basliyor. 2 kere komik bir sekilde söyledikten sonra cok güzel telaffuz etti. ^^ Böylece dilinin Türkce´ye yatkin oldugunuda ögrenmis olduk. :P

Çok yerinde bir konu olmus Smile umarim bu konu'nun sayfalari yüzleri binleri bulur Smile Tabii içerikleri de dolu dolu insallah Smile
Çok güzel bir konu olmus. T^T
Benim bilmediklerimi de görmüs oldum.
Ben bu kadar çok oldugunu bilmiyorum, gerçekten...
Artik ben de çok çalisacagim! T^T Üzgünüm, su ana kadar bir sey yapmadigim -yapamadigim- için... T^T
Ve 29 Nisan´da yine hic beklemedigimiz bir sekilde havalara ucurulduk. Jung Min IB Times röportajinda Türk hayranlarindan bahsetti!! Hemde öyle bir bahsetti ki..

[Resim: 80366358.jpg]

Normal bir yildizdan bir Hallyu starina dönüsen Jung Min, su anda Japonya, Tayvan, Çin, Türkiye, Arabistan vs. gibi ülkelerde büyük hayran kitlesine sahip, röportajin bir kisminda "Türkiye'den hayranlarim olmasi kesinlikle hayal edemeyecegim bir seydi", "Türk hayranlarim gerçekten ülkelerinde bir performans görmek istiyorlar, bunun için elçilige dilekçe bile yazmislar ve ben bu daveti aldim" dedi ve gerçekten memnun görünüyordu.

O kadar ülke varken bizden özel olarak bahsetmesi ve emeklerimizin karsiligini almak harika bir duygu! Türkiye´den hayranlarinin olmasi hayal edemeyecegi birseymis. Ona hayal edemeyecegi birseyi yasatmak öyle güzeldi ki. Smile

Röportajin tamami:
Ingilizce Kaynak: http://ss501ode.blogspot.com/2011/04/29a...times.html
Korece Kaynak: http://kr.ibtimes.com/article/news/20110428/5189067.htm
Yeni konu hayirli olsun Biggrin Hepsine tekrar bir gözattim, daha da fazlasini basarabilecegimize eminim... Biggrin Sis paylasimlarin için tesekkürler, emek veren,destek olan herkese tesekkürler,sevildiginizi bilin (siz kendinizi biliyorsunuz) Kalp Son olarak; aja aja !!!Atkilic

SS501 DA-ĞIL-MA-DI!

[Resim: URwklYY.gif?1]
S.T.01
Sonra bir baktik haber olmusuz. :P
Kübra yazisinda KyuSaeng´i Türkiye´ye getirme cabalarimizdan bahsetmisti. Maalesef sirketleri B2M Fanmeeting turlarinin bittigi ve ikisinin solo aktivitelerinin baslayacagi icin gelemeyeceklerini fakat Young Saeng´in solo albüm promosyonu bittikten sonra bu daveti ona ileteceklerini söylemisti. Buda 1-2 hafta önce haber oldu.

[Resim: jjjwj.jpg]

Heo Young Saeng Türkiye (Dogu Avrupa) Tarafindan Davet Akinina Ugruyor!

SS501 üyesi sarkici Heo Young Saeng Türkiye, Dogu Avrupa ve Güney Amerika´dan davetler aldi. Heo Young Saeng´in sirketi B2M Entertainment Temsilcisi 15 Mayis´ta sunlari söyledi "Gecen seneden beri Türkiye´de bir hayran bulusmasi icin görüsmeler yapiyoruz. Romanya, Bulgaristan ve Brezilya hayranlari kendileri sirkete gelip ülkelerini ziyaret etmemizi istediler."

Ingilizce Kaynak: http://ss501chapter.wordpress.com/2011/0...-16-05-11/

Korece Kaynak: http://news.donga.com/3//20110516/37250430/1
Elif ablacigim emegine saglik. Onay
Hepsi haberdar oldugum konulardi ama tekrar okumak mutluluk veriyor. ^^
Umarim daha iyi haberlerle de karsilasiriz. Smile
Triple S TR'yi SS501'a tanitmak için elimizden geleni yapmamiz gerekiyor. :Atkilic:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi