yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.67/5 - 3 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 - Thank You For Waking Me Up (Turkish Subtitle)

~ Thank You For Waking Me Up ~
(Turkish Subtitle)

[Resim: cats1n.jpg]

Thank You For Waking Me Up, SS501 Grubunun ilk çıkış yaptıkları zamanlarda MBC Televizyonunda yayınlanmış olan toplamda 7 bölümden oluşan bir programdır. Sabah erken saatlerde uyanmakta güçlük çeken grup üyelerinin Park Kyung Lim ve ekibi tarafından uyandırılma çabalarını anlatır.

Videoları foruma ve viikii'deki kanala ekleme bana aittir. PeRipELLa

Segmenter yapan arkadaşlar;

Green5
fatmakaplan

Çevirmen arkadaşlar;

snowrain (snowrain501)
snow_flower
Elif.07 (MALover)
nurgloria (ÇatlakHobbit)
(ysmn.)
(gece1983)
vermidon

Hepinize teşekkürler. Alkis

=>> SS501 TR Sub Hakkında Lütfen Tıklayınız! <<=

Bu şahane program videolarını viikii'de çevirmeye başladık.
Bölümlerin çevirisi bittikçe buraya ekleyeceğim.

Not: Viikii videolarını açabilmek için Viikii desktop plug-in yüklemelisiniz. Videolar bazen sayfayı yenileyerek açılabiliyor. Zamanımız olduğunda YouTube videolarımıza alt yazı hazırlayacağız. Desteğiyle yanımızda olanlara teşekkürler. Videolar için spoiler'deki linklere tıklayınız!

1.Bölüm

2.Bölüm

3.Bölüm

4.Bölüm

5.Bölüm

6/7.Bölüm

Ben de dün biraz çeviri yaptim nihayet. SS501´in programlarini çok seviyorum. Grup uzayli bir lider, kendisini bad boy sanan bir prens, arada deliren bir merkez, cilgin/vahsi bir at ve sulugözlü catlak bir bebekten olusunca programlarida çok eglenceli oluyor. Biggrin Bazi yerlerde kamera arkasindakilerin kahkahalari bile duyuluyor. Umariim zamanla hepsini çevirebiliriz.

- Thank You For Waking Me Up [1/1] -

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="342" height="259">

Büyük Ekran Izlemek Için Tiklayiniz!
Iyi seyirler.
Elif çeviri yapabildigine çok sevindim.Biggrin
Altyazili izlemek çok baska oluyor, merakla devamini bekliyorum, videolari kaç kez izledim ben bile unuttum. Alem çocuklar, Min Ah, onu uyandirmaya çalistiklarinda aman Yarabbi o ses ondan mi çikiyor? :img-hysterical: Jun zavallim Min'i uyandirmaya çalisirken neler çekiyor. Tabi Hyun Jong'a yakalanmiyor degil.:img-hysterical:

~~~ * SS5❤1 * ~~~
Vah yazik Kyung Lim'i bile korkuttu Minni. Zuhaha
Kyu gerçekten yanindakini tanimadi ya. Biggrin
Hyun o yüzünü unatamiyacagim emin olabilirsin.Biggrin Ama garibim oda 5 de yatmis baya yorgun bir yüz tipi vardi.
Young Saeng sen baya kilo vermissin yahu burda baya bir tombissin. Biggrin
Çok tesekkürler, bu programi hep merak etmisimdir, bizlere sundugunuz için sag olun. Smile Emegi geçen herkesin elerine saglik. Alkis
Bu parti Korece izlemistim ve neden özür dilettiklerini anlamamistim.. Çok acayip birsey. Biggrin

Çevirilerde emegi geçen herkese nomu nomu nomu nomu tesekkür ederim. Smile

[Resim: 1arn7dg.png]
ChaeBerry
Kraliçe Arı ll Bebek Kraliçe Arı

Türkçe izlemek baska bir güzel olacak. Emegi geçen tüm Green Peas'lere çok çok tesekkür ederim. Opucuk Opucuk
~~ SMTown ~~

- Thank You For Waking Me Up [1/2] -

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="342" height="259">

Büyük Ekran Izlemek Için Tiklayiniz!
Iyi Seyirler.
Sagra'm ellerinize saglik ama uploada alternatif de yapsaniz olmaz mi tatlim...
(03-11-2010, Saat: 22:48)cankirili yazdı: Sagra'm ellerinize saglik ama uploada alternatif de yapsaniz olmaz mi tatlim...

Malesef ablacigim viikii oldugu için alternatif sansi yok. Ama zaten YouTube yasagi kalkti viikii'den izleyebilir herkes. Smile

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi