SS501 Grubunun Şarkı sözlerini merak ediyorsanız ve bölümde bulamadıysanız, isteklerinizi buradan alalım.

SS501 Şarkı Sözü İstekleriniz
|
SS501 Grubunun Şarkı sözlerini merak ediyorsanız ve bölümde bulamadıysanız, isteklerinizi buradan alalım.
![]()
Olursa bütün sarki sözleri ben U R Man' i dinledim. Çok güzel ama daha digerlerini dinleyemedim. Indireyim Limewire' den ama bulamiyor? Nereden indirebilirim?
Bir de sizin yolladiginiz videolar açilmiyor? Ne yapmam lazim? Simdiden sagolun. U R Man olursa süper olur.
__________Se7eN FaN CLuB___________
06-06-2009, Saat: 1:01
Sarkilari dinlemek istiyorsan, dinleti bölümüzde bazi sarkilari mevcut. Istersen oradan seç, indirme konusunda yardimci olmaya çalisirim. Ayrica o bölümdeki sarkilarin altinda sözleri de yazar. UR Man'in sözlerini de bulabilirsin.
Eger Youtube'a giremiyosan, bizim ekledigimiz videolari da maalesef göremezsin. Ama her videonun altina linkini yapistiriyoruz. Ktunnel gibi ip gizleyen sitelere girerek, o linklerle videolara ulasabilirsin. Umarim yardimci olabilmisimdir. Daha detayli bilgi istersen, bana öm atabilirsin ![]()
10-06-2009, Saat: 16:23
The One sarkisinin sözlerini bulamadim.Bulabilir misiniz?
Abracadabra da irwojyeora..
10-06-2009, Saat: 16:31
(10-06-2009, Saat: 16:23)greatjanggeum yazdı: The One sarkisinin sözlerini bulamadim.Bulabilir misiniz? Burda var canim bakabilirsin. ![]() http://www.korea-fans.com/forum/ss501-th...19540.html ♥ R.I.P KIM JONGHYUN ♥
♥ SS501♥Block B♥EXO♥VIXX ♥ TripleS & BBC & EXO-L & Starlight ♥ A.R.M.Y ♥KHJ ♥ZICO ♥Xiumin ♥LEO ♥Jimin
SS501 Collection albümünden Park Jung Min' in söyledigi sarkinin sözlerini bulabilirseniz çok sevinirim
![]()
Çık gel bir kez daha beni bozguna uğrat...
13-11-2009, Saat: 3:44
Istegini görmemisim, özür dileyerek ekliyorum sarki sözünü
Dasi tolaondago naege keojitmalhamyeon andwae tteonaji mallago nege mareun haejumyeon andwae pabokat’jiman na kyesok neol kidarimyeoneun andwae chalgarineun key mareun chortaero hamyeoneun andwae chepal meolli kajima chepal meolli kajima naega ch’ajeul su ittke neomu meolli kajima neomu meolli kajima niga poiji anha chepal nal tteonaji mallago tteonaji mallago~ yaksokhaejweo naege chepal… nageseo meoreojimyeon andwae tteonaya handago naege mareul hamyeoneun andwae pabokat’jiman na idaero neoreul i”neunge andwae twitolaseon ni moseup cheortaero poimyeon andwae chepal meolli kajima chepal meolli kajima naega ch’ajeul su ittke neomu meolli kajima neomu meolli kajima niga poiji anha ireohke ponael su eoptdago ponael su eoptdago tollawajweo naege, chepal… chepal nal… tteonaji mallago~ tteonaji mallago~ yaksokhaejweo chepal… * * * * * * * * * * * * * * * * If you can not Come back again, but do not lie Do not leave me, I can tell you that Although as a fool, I can not keep waiting Never say words like “please go” Please do not be away Please do not be away To be able to find Please do not be away Please do not be away I can not see you Please do not leave me Do not leave me Promise, I beg you Do not go further, further away from me If you must leave, I can not tell Although as a fool, I can not forget just like that The vision of you coming back, definitely I want it Please do not be away Please do not be away To be able to find you Please do not be away Please do not be away I can not see you I can send you so far I can not tell you to go Return to Me Please Please No me dejes Don´t Leave me Promise, please
Ya mümkünse Wing Of The World sarkisinin türkçesini ekleyebilir misiniz?
16-11-2009, Saat: 12:08
Ingilizce çeviriden ben sana türkçesini yollayabilirim ama sorumlu üye bana ne der bilemiyorum?
![]() Senin ne olduğun hiç önemli değil. Benim gözlerimin sana baktığı kadarsın. Ve ben; O gözleri senden çektiğim an "hoş bir anı" olarak kalırsın.
21-11-2009, Saat: 5:10
Canim istediginiz sarkiyi çevirebilirsiniz. Korece'den Ingilizce'ye de biz çevirmiyoruz ki zaten
![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|