SS501'IN Hangi Özelligini seviyorsunuz?
Hadi bakalim eller klavyelere.
Hadi bakalim eller klavyelere.

SS501'in Hangi Özelligini Seviyorsunuz?
|
SS501'IN Hangi Özelligini seviyorsunuz?
Hadi bakalim eller klavyelere. ![]() ![]() ![]()
Her daim sevecen olmalarini
![]() ![]()
17-11-2010, Saat: 0:52
Bu soruyu hangi özelliklerini sevmiyosunuz diye degistirsek.Çünkü sevdigim özelliklerini saymaya kalksam konu kapanir
![]() ❤SS501 & A-JAX & AZIATIX & INFINITE❤
❤OnLm96❤
17-11-2010, Saat: 1:10
Bütünlük içinde olmalarini, bir de yetenekli olmalarini, bir de...
![]()
18-11-2010, Saat: 1:34
Gerektigi zaman biribirlerine destek olmalarini ve bir grup olduklarini hiç bir zaman unutmamalarini seviyorum
![]() ♫ ♫ .. PJM ... ♥ ... SS501 ~ SuJu ~ TVXQ ~ Se7eN ~ BİGBANG ~ CN Blue ~ SM The Ballad U-Kiss ~ Teen Top ~ Co-Ed ~ T-ara ~ IU ~ Kim Bum Soo ~ FT. Island 2 sene sonra foruma dönüş ... ![]()
19-11-2010, Saat: 5:56
Her ortamda dogal olmalari, birbirlerini hep destklemeleri, dostluklari, Hayraseverlikleri (bu biraz hayvansever demis gibi oldu ama siz anladiniz onu
![]() ![]()
SS501'i yeni tanimama ragmen her özelligi çok güzel ama ben özellikle askim Kim Hyun Joong'un tatli gülüsü, bakislari, bana göre cana yakinligi. Hyun'umun her özelligini seviyorum...
12-04-2011, Saat: 21:32
Çok içten olmalarini seviyorum.
Birbirlerine olan bagliliklari da çok güzel. ![]() Kendi aralarinda sakirti samata yapmalarini çok seviyorum. ![]() Hayranlarina duyduklari sevgiyi her zaman hissettirmelerini seviyorum. Çok kibar, romantik ve saygililar.. ![]() Yeri geldiginde deli dolu, yeri geldiginde göl gibi sessiz olmalarini seviyorum. Çok neseli olmalarini seviyorum. ![]() Aglamalarini sevmiyorum daha dogrusu istemiyorum. Çünkü çok üzülüyorum. ![]() Sarkilariyla insanlari mutlu etmelerini ve büyülemelerini seviyorum. ![]() Daha çok sey var da iste aklima simdi gelmiyor. 'En çok sevdigimiz yanlari içimizdedir aslinda.' SS501 benim hayatim onlar çok iyiler, özeller ve süperler. ![]() Tam birbirini tamamlayan grup, hersey var. ![]()
21-04-2011, Saat: 0:15
Uykucu olmalari
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|