02-01-2012, Saat: 22:58
INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P
afazi'm ❤
SS501 Fan Club Vol 4 (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler / Green Peas}
|
03-01-2012, Saat: 0:06
Hyun... Hyun... Hyun...
Süper performans, süper pozlar. Bayildim... ![]() Jun'un dizi posterlerine ne demeli bilemedim. !!! Bu pozlar bize ön hazirlik olsun bari. ![]() Saeng, Kyu ve Min çok sirinler her zamanki gibi. ![]() Coca cola reklaminin müzigini SS501'e uyarlamalari süper olmus, çok begendim. Ellerine saglik yapanlarin. ![]() Tüm paylasimlar için sag olun bezelyeler. ![]() ♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
03-01-2012, Saat: 2:08
''Coca-Cola Yeni yil, yeni umutlar'' bu videoya bayildim. Kim yaptiysa eline saglik çok güzel olmus.
![]() Jun'un dizi afisleri çok hos. ![]() Paylasimlar için tesekkürler. Elleriniz dert görmesin. ![]() ![]() Sen tanımlanamayan bir cisimsin benim için...Kim gösterirse şöyle diyorum: UF'O
03-01-2012, Saat: 3:53
(Son Düzenleme: 03-01-2012, Saat: 19:30, Düzenleyen: lotusdakigizem.)
''Coca-Cola Yeni yil, yeni umutlar'' klibine bayildim. Yapan Türk Triple S'in ellerine saglik harika olmus. (:
Hyun... Hyun... Hyun'um. Performanslar ve resimler bitirdi beni bayildim. (: Hyun 1 numarali 4D yildiz seçilmis. ![]() ![]() Jun'un dizi afisleri harika, Jun zaten harika. Geriye bize dizinin biran önce baslayip da ekran karsisinda kitlenmek kaliyor. (: Kyu canim benim yaa utanmani yerim senin, nasilda utanmis kuzum. ![]() Saeng ve Min çok sekerler, yüzünüzden gülücük hiç eksik olmasin. ![]() Paylasimlar için tesekkürler. (:
03-01-2012, Saat: 4:11
Hyun The Face Shop Çin Turu'na çikmak için bugün Çin'e gitti. Çin'den sonrada büyük olasilikla Japonya'ya gidip single'i için hazirlik yapacak.
[fancam] 120103 Kim hyun joong@Incheon Airport Departure http://www.youtube.com/watch?v=gFY4NuZnazQ [03/01/12] Kim Hyun Joong - Incheon Airport going to China ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤ |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|