yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.55/5 - 11 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
Young Saeng çok degismis, ayrica ona siyah saç daha çok yakisiyor. Siyah saç yüzündeki tatliligi daha çok gösteriyor, ayrica geç de olsa iyi ki dogdun...
(05-11-2011, Saat: 3:18)renkyagmuru yazdı: Beni de ekler misiniz? Tesekkürler. ;)

Ekledim, hos geldiniz. ^^

Dün BIGBANG'in ödül aldigini duyunca SS501'ini gerçekten çok özledigimi farkettim. Keske 5'i bir arada olsaydi, keske onlari da orada görebilseydik diye geçirmeden edemiyor insan. Suan durum çok daha farkli olurdu herhalde... BIGBANG'i de çok seviyor olsam da o an bu düsünceler vardi içimde, sadece bir yerlere yazmak istedim. ~~

Beni de ekleyin. Smile
(07-11-2011, Saat: 11:12)SuleYildiz yazdı:
(05-11-2011, Saat: 3:18)renkyagmuru yazdı: Beni de ekler misiniz? Tesekkürler. ;)

Ekledim, hos geldiniz. ^^

Dün BIGBANG'in ödül aldigini duyunca SS501'ini gerçekten çok özledigimi farkettim. Keske 5'i bir arada olsaydi, keske onlari da orada görebilseydik diye geçirmeden edemiyor insan. Suan durum çok daha farkli olurdu herhalde... BIGBANG'i de çok seviyor olsam da o an bu düsünceler vardi içimde, sadece bir yerlere yazmak istedim. ~~

Hos bulduk, tesekkürler. Tongue
(07-11-2011, Saat: 19:35)inscrutable yazdı: Beni de ekleyin. Smile

Hos geldiniz. Onay

İmzanız büyük olduğundan dolayı silinmiştir.
(02-11-2011, Saat: 16:35)Zepii yazdı: Yesil bezelye olmaktan çok mutlu olan ve gurur duyan biri daha geldi.Blush

Beni de gruba ekler misiniz? Tesekkürler. Smile

Hos geldin aramiza. ^^

♫ ♪ ♬ ✰ SƧ501 ✰ ♫ ♪ ♬
Beni de ekler misiniz rica etsem. Bu arada KHJ her haliyle çok ama çok yakisikli. Rolleyes Rolleyes Rolleyes
I LOVE YOU TAEMIN
(09-11-2011, Saat: 4:41)eda18 yazdı: Beni de ekler misiniz rica etsem. Bu arada KHJ her haliyle çok ama çok yakisikli. Rolleyes Rolleyes Rolleyes

Eklendiniz. Onay
INFINITE

SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P

afazi'm ❤

Tesekkür ederim.
I LOVE YOU TAEMIN
(09-11-2011, Saat: 4:12)S?L?N yazdı:
(02-11-2011, Saat: 16:35)Zepii yazdı: Yesil bezelye olmaktan çok mutlu olan ve gurur duyan biri daha geldi.Blush

Beni de gruba ekler misiniz? Tesekkürler. Smile

Hos geldin aramiza. ^^

Tesekkür ederim. Hos buldum... Blush
"TripleS" Green Peas <3
[Resim: f2lEY.gif]

♥ We will be together forever. SS501 ♥

Konuyu Okuyanlar: 9 Ziyaretçi