02-11-2011, Saat: 16:35
Yesil bezelye olmaktan çok mutlu olan ve gurur duyan biri daha geldi.
Beni de gruba ekler misiniz? Tesekkürler.

Beni de gruba ekler misiniz? Tesekkürler.

SS501 Fan Club Vol 3 / SS501 Sevenler Kulübü (TRiplesTR) {Yesil Bezelyeler}
|
02-11-2011, Saat: 16:35
Yesil bezelye olmaktan çok mutlu olan ve gurur duyan biri daha geldi.
![]() Beni de gruba ekler misiniz? Tesekkürler. ![]()
02-11-2011, Saat: 20:12
Dün Mnet News'te MAMA adaylari tanitilmis. Bayan sunucu Hyung Jun'dan en iyi erkek sanatçilar içinden birini seçmesini istemis Hyung Jun "Hyun Joong nim fighting!!" demis.
http://www.youtube.com/watch?v=7FUchI9PHms <3 <3 <3 DoubleS 501 & TripleS Turkey <3 <3 <3'den alintidir. :Onay: INFINITE
SS501 / INFINITE / A-JAX / B.A.P afazi'm ❤
Ben bulamadim o dergiyi bir türlü ya sinir oldum.
![]() Biz satmiyormusuz. ![]() Çok kizdim. ![]()
K-Pop yayiliyor... Bu iyi, çok iyi öyle degil mi?
Neden hep ayni fotografi veriyorlarki poster olarak? Trendy'de vermisti daha önce. (03-11-2011, Saat: 0:01)gReen_07 yazdı: K-Pop yayiliyor ..Bu iyi.Çok iyi öyle degil mi? Görüntü kalitesi çok iyi oldugundan dolayi sanirim. Ben A2 kagidina bastirmistim bu fotografi. O büyüklükte bile netligi hiç bozulmamisti. ![]() (02-11-2011, Saat: 20:12)fry1905 yazdı: Dün Mnet News'te MAMA adaylari tanitilmis. Bayan sunucu Hyung Jun'dan en iyi erkek sanatçilar içinden birini seçmesini istemis Hyung Jun "Hyun Joong nim fighting!!" demis. Baby yerim seni. ![]() ![]() O yanindaki kizin yerinde olmak için nelerimi vermezdim. ![]() Kiza ölüm. :atlikilic: :testre: ![]() Liderim fighting. ![]() ![]() Tesekkürler. ![]() --------- En Sevdiginiz SS501 Üyesi-Liste Hadi hikaye yazalim. Bul getir oynu Grubun Enlerini Seçelim ! Yeni oyunlarimiza bütün TripleS'leri bekilyorum. ![]()
İmzanız büyük olduğundan silinmiştir.
Ben o dergiyi bugün okula gittigimde aldim. Ve ilk dersimiz matematikti. Bir sonraki derste de matematik sinavi olacaktik. Ögretmen sinavda çikacak bir soru seklini anlatti ama dergiye ve postere bakmaktan dersi dinleyemedim. Olsun yine de 100 bekliyorum. Nede olsa en sevdigim ders.
03-11-2011, Saat: 3:28
Iyiki dogdun biricik prensimiz. Sen harikadanda ötesin. Ömrün boyunca hep gülümse... Gülümseki gamzelerin bizi selamlasin. Ben elimden geldigince seni destekleyecek ve elimden geldikçe yüregime sigdikça seni sevecegim.
![]() Heo YoungSaeng 26th Birthday Messages Heo YoungSaeng'in 26. D.Günü Kutlama Mesajlari Bu konudan kutlamayi unutmayin arkadaslar. ![]() •• Green Kamilia Inspirit Light Changjo Perfection ••
Kaliteli Webtoonun adresi Hayalistic 「•♥ KARA ♥ Kamilia ♥•」
03-11-2011, Saat: 17:19
Heo Young Saeng & Kim Kyu Jong - Mnet M! Studio (Japan) [02.11.11]
![]() ![]()
05-11-2011, Saat: 3:18
(Son Düzenleme: 07-11-2011, Saat: 10:53, Düzenleyen: ŞuleYıldız.)
Beni de ekler misiniz? Tesekkürler. ;)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|