yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 1/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SS501 - [2006 Step Up Concert] Funny News (Turkish Subtitled)
Bu videoya bayildim gerçekten... Sanirim gülmekten öldüm ve mezardan yaziyorum su anda..Smile Ben birseyi çok merak ediyorum, nette bu grubun katildigi talk showlar falan var... Onlarda Türkçe'ye çevrilebilir mi?? Yoksa çok mu sey istiyorum? Sadece onlari anlamak istiyorum... Sirf onlari anlamak için bu dili ögrenecem sanirim.
KOSKOCA BİR BOŞLUKKKKKK
Süperdi ya. Uzun esek oynamalari, kendi hayranlari kiligina girmeleri, Jun'un cirlamasindan o yeri kaç kere tekrar tekrar çevirip tekrar tekrar altyazi yaptim oraya sayisini unuttum. Smile
Hyun'un kendini sorup durmasi harikaydi. Jung min'le Kyu süper ögretmen ögrenci olmuslar. "HIIISSS" harikaydi.
En son Young'umun tipine bittim hem spiker olarak hem de kiz kiliginda. Opucuk

Hyun kendini soruyor devamli ya :img-hysterical: gülmekten ölcektim. Paylastiginiz için tesekkürler. Biggrin Biggrin Biggrin

Hyun Joong diyince JungMin in khklamasina koptum :img-hysterical::img-hysterical: Hyung Jun'un da kameranin arkasindan karton sallamasi komedi ya . BiggrinBiggrinBiggrinBiggrin Super bir video he birde JungMin' in sonundaki gülüsü:img-hysterical: her izleyisimde gözlerimden yaslar damliyor. Biggrin
Gülmekten agzim agrimaya basladi Biggrin tam komediler Biggrin simdilerde pek böyle videolarini göremiyoruz nedense :/ acaba büyüdükleri için mi ki ? Biggrin
Rubies
Hahahah süperdi. :img-hysterical:
Hahaha süper bir videoydu, ellerinize saglik. BiggrinBiggrin Hyun'un sürekli muhabirlerler gibi kafa sallamasi ve kendini sormasina bayildim. BiggrinBiggrin Tabi Jung Min hakkinda diyecek bir sey bulamiyorum, kiz hali bile harika ya. Smile Haberleri onunla bitirerek çok dogru bir karar vermisler, gülümsemesinden bahsetmisler daha ne olsun. Biggrin
Feell,feeelll. BiggrinBiggrinBiggrin

Saatim her zaman Min'e beş var.
Ya da Min'i beş geçiyor.
Bana sorarsanız mevsimlerden Mindeyiz.
Günlerden Minertesidir.
Ben Min'i düşünürüm, üşümem.
Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar.
İki kere iki dört elde var Min^^
Ben de izleyeyim bari kopmus millet. Biggrin
Bu videolar silinmis sanirim Sad Izleyemedim.

Evet izleyemiyoruz.Yardim edebilir misiniz?

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi