27-10-2011, Saat: 0:45
(Son Düzenleme: 30-11-2011, Saat: 1:31, Düzenleyen: Rock Prensesi.)
Ben diziyi severk izledim.. Finalide çok güzeeldi.. Izileyecek arkadasalara tavsiye ederim.

Spy Myung-Wol / 스파이명월 (2011)
|
27-10-2011, Saat: 0:45
(Son Düzenleme: 30-11-2011, Saat: 1:31, Düzenleyen: Rock Prensesi.)
Ben diziyi severk izledim.. Finalide çok güzeeldi.. Izileyecek arkadasalara tavsiye ederim.
![]()
20-12-2011, Saat: 6:06
Çok güzel dizi yaa daha bitirmedim ama çok heyecanli ve güzel gidiyor
özellikle 8. bölüme bayildim yaa tekrar tekrar izlenebilir bir bölüm olmus ![]() Ben ajan olan çocuga bayildim yalniz ![]() Kiz onunla olsa çok iyi olurdu ama sanmam öyle bisey olacagini neysem bakalim görelim ![]()
20-12-2011, Saat: 7:19
Gerçekten güzel bir diziydi. Paylasim için tesekkürler.
~~ Hayat ya bir gözü pek maceradır ya da hiçbir şeydir ~~
21-12-2011, Saat: 4:18
In Ah in gözü yasli kaldi yaa resmen of sinir oldum
![]() Bu dizinin devami olmasi lazim bence ucu açik bitmis gibi oldu bananeeeee ![]()
27-12-2011, Saat: 0:37
Çok heyecanli ve güzel bir dizi.Paylasim için saol
![]()
İmzanız kurallara uymadığı için silinmiştir.
16-01-2012, Saat: 1:40
Hepsini izlememis olanlar lütfen okumasin, uyarmadi demeyin
![]() Sonu güzel bitti ama ben yine sevinemedim. Benim binbasima ne olacak ![]() Neden bu kizlar böyle beni sinir ediyorlar. Yillarca yaninda olan, seni hep koruyup kollayan, her zor zamaninda yaninda belirip seni kurtaran binbasiyi birak niteliklerini tanimlamakta bile zorlandigim halu yildizina asik ol. Belki dizinin sonuna dogru jetonu düser dedim ama nafile. Bu konuda takdir ettigim tek karakter Prosecutor Prencess'teki Ma Hi Yeri'dir. Dogru yolu bir o bulabildi. Aslinda Powerfull Opponentta Binbasinin sergiledigi karaktere gicik olmustum, diger karakteri tutuyordum ama burdada binbasi beni yakti kavurdu ![]() ![]() Kang Woo'yu tek begendigim yer 1. bölümün en basinda 'Suikastçi' dizisinin çekildigi sahneydi. Arkadan gelen müzikte süperdi. Öyle bir müzigi bu dizide de duymak isterdim ama malesef o sahneyle ilk ve son duyusum oldu. Bu arada ben senarist olsaydim Binbasi için daha kötü bir son yazabilirdim. Kötüde olsa böylesi daha mantikli geldi dogrusu. Ona verilen hiçbir görevi yerine getirmedi, na Kang Woo'yu kuzeye götürebildiler ne de istenile 4 ciltlik kitabi Kuzey hükümetine götürdü. Bu ikisinden de Han Myung Wol için vazgeçti. Benim finalimde, Han Myung Wol Kang Wooyla evlenirken, akabinde Binbasinin Kuzey hükümeti tarafindan kirilan kalemini gösterirdim. Idama giderken.. Bütün gözyummalarinin cezasiz kalmasi biraz garip oldu. Hos sanirim kazada ikiside hedef alindi ama yinede bir netlik yok. llah'tan bu açidan senarist ben degilmisim ![]() Yinede güzel bir diziydi, sikilmadan bastan sona, gayet stresli bir sekilde izledim ![]() İnsanın hakikati, sana gösterdiğinde değil, gösteremediğindedir. Bundan ötürü onu tanımak istersen dediklerine değil, demediklerine kulak ver.
..Halil Cibran..
05-07-2012, Saat: 13:28
Çok beğendiğim bi dizi değil oyunculardan sadece bayan olanı beyendim. Kang wo yu uzaktan ilk gördüğümde kang jhi wan benzetmiştim ve çok sewinmiştim ama tabi onun yakışıklılığından eser yok.
Bence izlenmesede olurmuş.
bu diziyi sırf ye seul unnim için izledim başroldeki adamı bi türlü beğenemedim.
![]() ![]() ![]() ![]() ...Kalbimin Sahibi... <3 Ayşe & Lee Ki Kwang ( AyLee ) -------> Seni Seninle Yaşayabilmek İsterdim <-------
10-02-2013, Saat: 18:20
Beğendiğim dizilerden biri. Başrol oyuncularının dördüde kendini sevdirdi. En azından ben sevdim. Hikayede yer yer kendini tekrar eden olaylar da vardı ama yinede sonuna kadar severek ve eğlenerek izledim. Yine her dizide olduğu gibi dizinin ost'u da bir harikaydı.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|