17-03-2009, Saat: 18:53
meraktan ölmeden izleyebileyimde sorun yok

İmza eni en fazla 400 olmalı.
Spoilers Thread
|
17-03-2009, Saat: 18:53
meraktan ölmeden izleyebileyimde sorun yok
![]()
İmza eni en fazla 400 olmalı.
18-03-2009, Saat: 17:42
ya bende yaa meraktan olmek uzereyim hic joon pyo ve geum jandinin sonu hakkinda spoiler yokmu?
Kesin kaynakli spoiler !
*Hayvanat bahçesindeki randevu Jandi ve jun pyo'nun son randevulari degildir.( daha çogunu göreceksiniz yani) * Jandi ve jun pyo'nun bir öpücük sahnesi daha olacak ( bir hafta sonra ) * Jun pyo jandiyi hayvanat bahçesine çagirir, jandi küçük bir oglanla gelir. Bu çocuk bir hastanin ogludur. Jandi bir süreligine ona bakmak için gönüllü olmustur. *Jun pyo basta rahatsiz olur ama sonrasinda küçük çocukla vakit geçirmek hosuna gider. *Sen benim sevgilimsin bu yüzden tabiki seni korumak zorundayim - Jun pyo. *Jae kyung ve jun pyo ayrildiktan sonra sirketin isleri hiç iyi gitmiyordur.Baskan jandiyi disarida bulur ve tehdit eder.O anda ji hoo'nun büyükbabasi görünür ve jandiye yardim eder. Bu olay baskan Kang'in takdigini degistirmesini saglar.En sonunda Jan Di'nin epeyce canini yakar. *Jandi jun pyo'nun evinden kovulduktan sonra, kalacak emin bir yer bulur.(KP not: Ji hoo'nun evi oldugunu düsünüyoruz) *Yi jeong eun jae hakkindaki anilarini hatirlamaya devam eder. Eun jae'nin yi jung için duygularini yazdigi gizli bir vardir.Ga eul heryerde yi jung'un bulamadigi- kaybettigi seyi arar.Bulur bulmaz yi jung'a göstermek için alir, yi jung görünce üzülür ve aglar. * yi jeong ve Ga eul neredeyse öpüsecekler ( jandi ve jun pyo'nun film izlerken yasadigi olay gibi ) (20-03-2009, Saat: 16:16)saylan_çu yazdı: Kesin kaynakli spoiler ! 2 çift içinde 'hadi hayirlisi' diyorum ![]() (20-03-2009, Saat: 16:16)saylan_çu yazdı: Kesin kaynakli spoiler ! jun pyonun sen benim sevgilimsin seni koruyacagim demesi çok hos ama genelde çabalari sonuçsuz kaliyor ve ji hooya birakiyor herseyi ![]() yi jung da uzatti artik bu isi ya ![]() ![]() ![]() (20-03-2009, Saat: 16:27)prencess yazdı:(20-03-2009, Saat: 16:16)saylan_çu yazdı: Kesin kaynakli spoiler ! Bence o mektup kizin seneler önce duygularini bilmesi için yi jung'a biraktigi mektup kiz mektubu birakmis sevgililer gününde gelmesini beklemis ama yi jung görmedigi için gitmemis. Eger böyleyse aglasin ![]()
20-03-2009, Saat: 16:56
zaten öyle birsey olacak kiza inanmayip gitmiyordu ama kiz ona askini ifade etmek istiyordu tabii geç kaliyordu bizim oglan.aglasin diyorsun ama ga eul var artik aglamasin o kizdan daha güzel ve masum üstelik yi jungu seviyorda
![]() ![]()
20-03-2009, Saat: 16:58
(20-03-2009, Saat: 16:56)prencess yazdı: zaten öyle birsey olacak kiza inanmayip gitmiyordu ama kiz ona askini ifade etmek istiyordu tabii geç kaliyordu bizim oglan.aglasin diyorsun ama ga eul var artik aglamasin o kizdan daha güzel ve masum üstelik yi jungu seviyorda Dogru artik yeter gerçekten. Yi jung baya nazli çikti ![]() ![]() ![]() Hyatt kralligi dügün salonu 22. bölüm spoilleri * 5 kisi - Jae Gyeong, F3, ve Ga Eul - konusurlar ve tören sirasinda evlilige itiraz ederler.fakat itirazlar planlanmis degildir. * Jun Pyo'nun törene devam etmesinin özel bir nedeni vardir.bu Jnadi'nin dügünde olmamasiyla ayni nedendir. * dügün töreni bittikten sonra,GaEul olaylardan bir hayli etkilenmistir. * GaEul mutlu sonlara inanir,ama Yi jung,inanmadigini söyler * JunPyo ve Jandi, bir yatta bulusup barisirlar.( bunu Jaekyung'un ayarladigina dair söylentiler var.)JunPyo ,Jandi'ye simsiki sarilir. * çift gece boyunca dansedip,yildizlara bakarlar.Junpyo'nun babasi hakkinda konusurlar...ve öpücük...ve hiç bir neden olmadan bolca gülerler.Junpyo ''seni seviyorum ''der .çiftimiz, tek kisilik odalarda uyur. ![]() * Jaekyung,Jandi'nin kolyesini Ji Hoo'ya geri verirken;J♡J'nin anlamini Ji Hu ♡ Jan Di olarak ümit ettigini söyler. * JaeKyung macau havaalaninda buldugu paketteki ayakkabilari da yanina alarak New York'a gider. ![]() F3 dügünde ![]() 23. bölüm Spoilleri *Junpyo-Jandi evleneceklerini ilan edecekleri zamanda,Junpyo hafizasini kaybeder. * Junpyo ve Jandi,hayvanat bahçesinde bulusurlar,ve Jandi küçük bir çocukla görünür.bu çocuk Jandi'nin gönüllü olarak çalistigi klinikteki bir hastanin ogludur,ve Jandi kisa bir süre için ona göz kulak olmayi üstlenmistir.baslangiçta Junpyo bu durumdan rahatsiz olmustur,ama küçük çocukla eglenceli zaman geçirmistir.Junpyo sunlari söyler ayrica: “sen benim sevgilimsin,bu yüzden elbette seni korumaliyim” –Jun Pyo * Jae Kyung-Junpyo ayriligindan dolayi,sirketler daha fazla is anlasmalarini tasiyamaz.Shinhwa'nin hisse senetleri düsünce,baskan Kang,jandi'yi arayip bulur ve ona gözdagi verir.o anda Ji Hoo'nun büyükbabasi ortaya çikar ve Jandi'ye yardim eder.her nasilsa bu olay baskan Kang'a taktiklerini degistirmek için ilham verir.Sonunda ,o Jandi'yi fazlasiyla incitir. *Jandi,Junpyo'nun evinden kovulduktan sonra iyi ve güvenli bir yer bulur(bu büyük ihtimalle Ji Hoo'nun evi) *Yi Jung ,EunJae ilgili anilarini hatirlamaya devam eder.Boys Before Flowers,EunJae'nin Yi Jung için çatidaki gizli mesaji ile ilgili olarak Hana Yori Dango'daki ana hikayeyi çok yakindan izleyecek. not:sasa arkadasimiza tesekkürler ![]()
20-03-2009, Saat: 20:26
Soeul spoiler...
*Yi jung sonunda kendine gelip çömlek yapmaya baslar. *Yi jung ve ga eul öpücük...Derken ga eul'un telefonu çalar. ( yok artik ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|