yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spoilers Thread
Boys over flowers izlemek ayrıcalıktır... Smile Bildiğiniz gibi Boys Over Flowers çok başka bir şey. Daha özenli olmak adına bölümler hakkında ön bilgileri yani setten sızmış ( Biggrin ) bilgileri bu başlık altında paylaşacağız.

Yijung ve eunjae sergideyken.

전시실 걸어가는 은재와 이정
Eunjae and Yijung walk together through the exhibition.

---Eunjae ve Yijung sergi boyunca beraber yüyürler.

이정 여기 오랜만이다.
Yijung: We haven't been here in a long time.

---YiJung: Uzun zamandır buraya gelmemiştik.

은재 기억나? 청자실에서 숨바꼭질하다 할아버지한테 들켰던거?

---Eunjae: Büyük babanı rahatsız edip burada saklambaç oynadığımız zamanı hatırlıyor musun ?

이정 그럼. 일주일이나 가마청소 벌 받았는데
Yijung: Of course. We had to clean the kiln for a week as our punishment.

---Jiyung: Tabii ki. Ceza olarak bir hafta fırını temizlemek zorunda kalmıştık.

은재 맞아. 그런데 또 니가 춥다고 그래서 내가 가마 불땠다가 난리 난리 나 구.
Eunjae: Right. And you said you were cold so we tried to heat it up and we got in trouble again.

---Eunjae: Doğru. Ve sen soğuk olduğunu söylemiştin bu yüzden ısıtmayı denemiştik, yine sorun çıkarmıştık.

이정 춥다고 한건 너였어
Yijung: You were the one who told me you were cold.

---Yijung: Soğuk olduğunu ilk sen söylemiştin.

은재 말도 안돼. 당연히 너지! ...아니 난가?
Eunjae: No way! It was you! Or was it me?

---Eunjae: Kesinlikle hayır! Sendin! Yoksa ben miydim ?

마주보며 웃다 어색해지는 침묵
They look at each other, and there is an awkward silence.

---Birbirlerine bakarlar ve garip bir sessizlik vardır.

은재 어머니, 잘 계시지?
Eunjae: Your mother, she's well?

---Eunjae: Annen iyi mi?

이정 ! (굳는) ...여전하셔. 아버지 안부도 알려줄까?
Yijung: ! (His face hardens) She's the same. Do you want to know about my dad as well?

---Yijung: ! (yüzü sert bir hal alır) Aynı. Babamın yaptıklarını bilmek ister misin?

은재 (이정 보며) 이정이 넌 어때? 잘 지내고 있는거지?
Eunjae: (Looks at Yijung) What about you ? Are you okay?

---Eunjae: Peki ya sen? İyi misin?

이정 궁금해? 그게 궁금하긴 했니?
Yijung: Are you really curious?

---Yijung: Gerçekten merak ediyor musun ?

은재 (미소)
Eunjae smiles.

--- Eunjae güler.

이정 왜 그랬냐?
Yijung: Why did you do it?

---Yijung: Neden yaptın?

은재 뭘?
Eunjae: Do what?

---Eunjae: Ne yaptım ?

이정 어떻게 그렇게 한순간에. 예고도 통보도 없이 사라져버릴수가 있어? 그 기막힌 기분 알아? 공기처럼 언제나 내곁에 머물고 있던 존재가 순식간 에 없어졌을때 느끼는 그 황당한 기분을 알면 나한테 이럴순 없어.
Yijung: How could you do that all of the sudden? Without a warning.. How could you disappear like that? Do you know how I felt? I felt suffocated--as though the air I breathed was all gone. Can you imagine how I felt?

---Yijung: Birden nasıl bütün bunları yapabildin? Bir şey söylemeden... Nasıl böyle kayıplara karışabildin? Nasıl hissettiğimi biliyor musun?
Boğuluyormuş gibi hissettim. Nefes alamıyor gibiydim... Nasıl hissettiğimi hayal edebiliyor musun ?

은재 공기가 아니었어.
Eunjae: I wasn't the air.

---Eunjae: Ben hava değildim.

이정 뭐?
Yijung: What?

---Yijung: Ne?

은재 (담담)난...공기가 아니었어 이정아. 공기라고 착각한 바람같은 거였겠지.
Eunjae (calm): I.. I wasn't your air, Yijung. I was just a breeze that you mistook for air.

---Eunjae: Ben senin havan değildim yijung. Ben sadece yanlış anladığın bir esintiydim.

이정 ?
Yijung: ?

은재 바람주제에 나두 착각을 했었어. 원한다면 언제까지고 그 자리에 머물 수 있을 줄 알았거든.
Eunjae: I thought of myself the same way, Yijung. I thought, if i wanted to, I could stay at your side forever.

---Eunjae: Aynı şeyi düşündüm Yi jung. Düşündüm, eğer isteseydim sonsuza dek senin yanında kalabilirdim.

이정 무슨 말인지 하나도 모르겠어.
Yijung: I don't understand.

---Yijung: Anlayamıyorum.

은재 (이정 응시) 바람은....한번 떠나온 곳으로 되돌아 갈 수 없어 이정아.
Eunjae: (Examining Yijung) Yijung.. A breeze.. Once it passes by, it can't come back to the same place.

---Yijung... Esinti... Bir kere geçip gidince, bir daha ayni yere dönmez.
ah zeynep.harika olmus buAlkis bu sahneyi daha izlemeden gözlerim doldu okurkenSad( "Esinti... Bir kere geçip gidince , bir daha ayni yere dönmez." bayildim...
Beyza abla bir haberlerim var varya su anda sevinçden yerimde duramiyorum bana ne oluyosa Biggrin Bekleyin (:
(12-03-2009, Saat: 16:59)saylan_çu yazdı: Beyza abla bir haberlerim var varya su anda sevinçden yerimde duramiyorum bana ne oluyosa Biggrin Bekleyin (:

hehehe:d gözlerimi dört açtim bekliyorum canim.
bende bekliyorumSmile
seni böyle sevindiren sey ne merak ettim zeynepSmile
ya yukaarida ki konusmalar süperSmile
ben senin havan degildim Aglaelsalla
bende bu cümleyi begendim.
[Resim: 20090312145607213j89q.jpg]

[Resim: 200903121456107293hxy.jpg]

* Yijung ga eul'u farkeder, eun jae degil....Üzüntülü zamanlarinda sürekli yaninda olan biri...
*Ga eul yi jung'u yanliz birakmayi aklina koymustur, isleri onun için daha zorlastirdigini hissediyordur.
*Yinede Yi jung, kucaklarayarak ga eul'u kendine çeker ve gözyaslari ile ''sevdigim herkes beni terkediyor bu nedenle sana tutunamam'' der.
*Ga eul yanit verir, '' ben hala seni seviyorum... ama senin Eun Jae'n var. '' der.Tam gidecegi sirada yi jung ga eul'u durdurur ve öper. '' sanirim simdi biliyorum... Neden birseyin beni sana çektigini...Sanirim biliyorum. Güven bana '' der...

KPculture

[Resim: 0fbe25edf2de710663d09f3.jpg]
aaa zeynep sonunda haallerin gerçek olmusSmile
yani aslinda hepimizin hayalleriSmileoff sonunda acaba ga eul güvenecek mi? yi jung sözünde duracak mi ? bu sahne gerçekten olacak mi?hayal filan olmasindaSmile
ayyy süper yaSmileBiggrinBiggrinBiggrin
Tabiki olacak hele bi olmasin Biggrin Kaynakda vereyim eksik olmasin.
KPculture den alintidir...
öldüm,eridim ,bittim yaAglama ah yi jung kizi ümitlendirip birakirsan çekecegin var benden Ofkelimüthis bir sahneymis ya..ama ga eul ondan hoslandigini söylediginde çok sinirlenmistim.sebebini Yi jung kendi açiklamis:"yanimdakine tutunamam" demis.Zeynep canimsinOpucuk

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi