yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Jae-Jeong / 송재정

İsim: Song Jae-Jeong / 송재정
Meslek: Senarist
Doğum Yeri: Güney Kore

English

Name: Song Jae-Jeong / 송재정
Profession: Screenwriter
Sex: Female
Birth Date: South Korea

Senaristliğini Yaptığı Diziler / Scenario

The Secret of Keu Keu Island

High Kick

Soonpoong Clinic

Just Feel Better
Birsey diyecegim bu adam nerede dogmus hangi tarihte kisiligi hakkinda bir seyler yasadigi hayat hakkinda bazi yazilar yazsaydiniz daha iyi bir paylasim olurdu yinede tesekkürler.Alkis
KILIÇ İNSANLARI ÖLDÜRMEK İÇİN DEĞİL SENİN DEĞER VERDİĞİNİ KORUMAK İÇİNDİR
(04-02-2009, Saat: 22:55)akiramon yazdı: Birsey diyecegim bu adam nerde dogmus hangi tarihte kisiligi hakkinda biseyler yasadigi hayat hakkinda bazi yazilar yazsaydiniz daha iyi bi paylasim olurdu yinede tesekkürler.Alkis

Bi kere adam degil bayan. Resimden anlamadiysan yazdim oraya bide kisiligini bulmak zor ama söyle anlayabilirdin mesela oraya yazdigi yapimlari koydum aramana gerek yok üstüne tikladin mi açiliyo onlarin konusunu okursan az çok kisiligini tahmin edebilirsin heralde sonuçta onlari yazmis...

Just Feel Better
Gerçekten de senaristler hakkinda bu kadar bilgi bulmak zor. Ellerine saglik gayet güzel bir konu. Ayrica linkleme sistemi çok iyi olmus. Böylelikle konulari rahatça inceleyebiliriz.

Tesekkürler paylasim için. Linkleme sistemini bende çok begendim çok akillica. Smile
Gelmen neden bu kadar uzun sürüyor ???
1720.gün
Bilgiler için tesekkürler. Smile

••ஐ๑Lady Lee(Park Eun Hye)Fan Clupஐ๑••

Muhteşem Kraliçe & Chuck & Star Wars & Trinity

•●Denizler İmparatoru Fan Klübü●• Saraydaki Mücevher & Yi San Fan - Efsane Prens
Bana senaristler ve yönetmenler konusunde en iyi linkleme sistemi geliyor. Öz geçmisini bulamadigim için yazdigi ya da yönettigi yapimlardan biraz da olsa kavrayabiliriz. Birde sadece dizi ya da film ismiyle olmaz...

Just Feel Better
Paylasim için tesekkürler. Smile
MUSLER'AŞK'
İtirazım var bu yalan dolana 
Benim şu dertlere ne borcum var ki tuttu yakamı bırakmıyor
Benim mutlulukla ne zorum var ki bana cehennemi aratmıyor

wiseacre_daisy <3
Ilk gördügümde erkege benzetmistim.. Paylasim için sagol.
~ ~

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi