I nceküpeli tebrikler baya asmissiniz .

Konuyu Oyla:
Song Il Gook / 송일국
|
Üye olmak istiyorum. Beni de ekler misiniz?
09-04-2010, Saat: 3:06
Song'un en mükemmel resimlerini bizimle paylastigin için çok tesekkür ederim Emine ablacigim.Bir gün Song'un bu karizmasi ve çekiciligi yüzünden kalbim duracak.
![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
Song'a nolmus böyle, bebisim gençlesmis sanki, genç bir insan tabii de süper olmus :atkilinc: kaç ay ugrasmis acaba böyle bir forma girebilmek için
![]()
I'm Sorry I Love You // A Love to Kill // Cain and Abel // Daisy FAN
S ong l l G ook çok tatlixD
[/b]yapma Bee azraiL..maRionun biLe 3 canı vaR xPp
10-04-2010, Saat: 19:57
(09-04-2010, Saat: 3:06)elisaveta yazdı: Song'un en mükemmel resimlerini bizimle paylastigin için çok tesekkür ederim Emine ablacigim.Bir gün Song'un bu karizmasi ve çekiciligi yüzünden kalbim duracak. Aslinda en mükemmel fotolari degil ama bunlarda çok güzel ![]() ![]()
Song II Gook Ve Papatya
23-04-2010, Saat: 21:37
Canim benim!... Bu arada ben gitsem bana da yapar mi acaba?
![]() ![]() Song Il-Gook Fan Club ^Efsane Prens^ ^Denizler İmparatoru Fan Club^ ^The Kingdom of the Winds Fan Club^ Korea-Fans FAN CLUB
17-05-2010, Saat: 20:08
Su annesinin ,büyük annesinin oldugu resim varya ilk sayfadaki çok eski sanirim.Birde ortadaki bayanin tipide çok tuafima gitti.Ay basim dönüyor ya.Ha bide geleneksel kiyafetlerin giyildigi zaman sanirim.
Dorusu benim de kafam karisti hangisi büyük annesi
![]() Song'un sihah beyaz resmi çok güzel bulan arkadasa tesekkür ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi