yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 3.88/5 - 8 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Song Il Gook / 송일국
(05-06-2010, Saat: 12:28)Eda_Song yazdı: Yasasin yine eskisi gibi süper yakisikli olmus saçlarini kesince bayildimOnay
Resimler için tesekkürlerAlkis resimleri yükleyen abla da süper olunca digcek laf kalmiyorSmile

Tesekkür ederim canim, çok naziksin. Opucuk
Song II Gook Ve Papatya

Song çok degismis .
Her zaman ki gibi çok güzel.Alkis Paylasimlar için tesekkürler. Emine abla Opucuk
(05-06-2010, Saat: 13:11)*mygirl* yazdı: [Resim: ruscj61.jpg]

Bu resmini görünce agzim açik kaldi gerçekten.Sarhos Ellerine saglik.Alkis

Çok genç görünüyor degilmi Aysecim?Opucuk
Ben diyorum ya prens Song hakkinda,o zaten çok genç.Onay
Song II Gook Ve Papatya

Evet gençlere tas çikartir Song Il Gook.Abaza Zaten bu Kore'li oyuncular yaslari ilerledikçe gençlesiyorlar.:d:d Bunun önemli kaniti Song Il Gook.Sarhos
Emine, bunlar yanlis hareketler canim benim. Bunlari dünde dedigim gibi kesinlikle kendine saklamalisin. Hayir, oppalarimiza ihanet nedeni bu resimler. Olmuyor ama böyle=)

(05-06-2010, Saat: 21:20)nilamman yazdı: Emine, bunlar yanlis hareketler canim benim. Bunlari dünde dedigim gibi kesinlikle kendine saklamalisin. Hayir, oppalarimiza ihanet nedeni bu resimler. Olmuyor ama böyle=)

Eger bir ihanet durumu varsa ortada oppalariniza,ozaman Song'la yapin bunuBiggrin
Song II Gook Ve Papatya

(06-06-2010, Saat: 14:23)papatya yazdı:
(05-06-2010, Saat: 21:20)nilamman yazdı: Emine, bunlar yanlis hareketler canim benim. Bunlari dünde dedigim gibi kesinlikle kendine saklamalisin. Hayir, oppalarimiza ihanet nedeni bu resimler. Olmuyor ama böyle=)

Eger bir ihanet durumu varsa ortada oppalariniza,ozaman Song'la yapin bunuBiggrin

Evet dogru diyorsun. Bu ihanet sade ve sadece Song'la olur zaten. Abaza Resimler için tekrar tesekkürler canim. Opucuk

(06-06-2010, Saat: 14:27)nilamman yazdı:

Evet dogru diyorsun. Bu ihanet sade ve sadece Song'la olur zaten. Abaza Resimler için tekrar tesekkürler canim. Opucuk

Rica ederim canimOpucuk.Yeni resimler eklenedikçe Gentle'ye bende sizin için eklerim buraya.
Song II Gook Ve Papatya

Eger bir ihanet durumu varsa ortada oppalariniza o zaman Song'la yapin bunuBiggrin

Ihanet edecekseniz bu Song'la olsun diyorsun yani.:d:d Nihan sende istemem yan cebime koy hesabi yapiyorsun hem ihanet etmek istemiyorsan bakma canim Rain kizar.:d:d Bende bakiyorum ama sevap almak için.:d:d

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi