yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
So ji Sub - 99 Soru İle Tanı
2004 Mart Ayı Röportajı

99 Soruda So Ji Sub ‘u Tanı

1-İsim: So Ji Sub

2-Doğum tarihi: 4 Kasım 1977

3-Okul: Chung Woon Üniversitesi

4-Favori yiyeceği: Bütün tavuk yemekleri
Bu günlerde, insanlar, avian gribi yüzünden tavuğu yemek istemiyor
Ama Koreli hükümet, bir şeyler yapacağına söz verdi, eğer sözlerini tutarlarsa yemeğe devam edeceğim.

5-Yapabildiğin bir yemek: Ramyun (Kore usulü şehriye), içine yahni karıştırırım
(Ben, her şeyi karıştırırım. Çok karıştırmak yemeği olması gerekenden daha lezzetli yapar)

6- Özdeyişin: "Winner's trick"
Altın madalyalar kazanan bir adam ve ilaç kullanması sonucu yaşadığı düşüş. Daha sonra geri dönmek zorunda oluşu ve onu bekleyen sert dönem ama eğer o geri dönüşünde başarısız olursa bir son onu bekliyor olacak.

7-Formlarda kullandığı isim: Subsubi, Benim hayranlarım beni böyle çağırır o yüzden bu ismi seviyorum

8-Beğendiği çizgin romanlar : 북두신권(Fist Of The North Star), 캠퍼스군단(or 돌격 남자훈련소 Otoko Jyuku)

9-En favori komedyen: : 캠퍼스군단, Slam dunk (Kang Baek Ho'nun karakteri, benim rol yapmama çok yardımcı olmuştur)

10-En çok gittiğin yerler: Apgoojung, near Hongik Univ (Evim)

11-En saygı duyduğun kişi: Annem

12-Favori rengi: Mor

13-Favori TV Programları: : Friends(Sitcom), 'Happening in Bali'.

14-Kişiliğin: Ummmm Sakin. Ama yakın arkadaşlarımla içtiğimizde biraz daha çok konuşurum.

15-İdeal kadın tipin: sağduyuya sahip yemek pişirmekte iyi. Ben daha önce sevimli kızları beğenirdim ama daha olgun kızlardan hoşlanmaya karar verdim (Sevimli kızlar hala harika)

16-Boy, Kilo, Kan grubu Gözler: 182cm, 73kg, kan grubu O, her ikisi 1,2.

17-Uyandıktan sonra ilk olarak ne yapar: Duş alırım

18-Uyurken yanında ne bulundurur: Cep telefonu Remecon(uzaktan kumanda)

19-Sıkıldığı zaman ne yapar: ölü beden oyunu oynarım, İnternette sörf yaparım

.
20-Aynada kendini gördüğünde ne düşünürsün: Her zaman teşekkürlerle yaşarım (şükrederim)

21-Ne zaman evlenmeyi düşünüyorsun:33 yaşında Daha önce 28 olarak cevaplamıştım ama simdi 28 im umarım 33’üme gelince evlenmiş olurum.

22-Hangi boş oyun alanında bağırmayı istedin? Ben bağırmalı mıyım sessizliği tercih ederim.

23-Kız arkadaşın için ne hediye etmek isterdin? Sadece Kendimi

24- En sevdiğin bilgisayar oyunu: Starcraft.

25- Şimdi En çok sahip olmayı istediğin şey ne: SLK (SLK bir araba modeli )

26-Favori parfümün: Versace Blue Jeans

27-Gelecekte kaç çocuk sahibi olmayı umuyorsun? Eşimin sağlığı ne kadarına izin verirse

28- Ne zaman öleceğini düşünüyorsun? Ben hayattayım yaşıyorum ve ölümü hissetmiyorum

29-İnternette kullanıcı adın: Sonick ama hayranlarım bu kullanıcı adıyla benim SJS olduğuma inanmıyorlar Ben sonick’im

30- En sevdiğin film: Romeo ve Juliet (1968 ver.) Nine half Weeks (1986)
Aktör Mickey Rourke gibi olmak istiyorum. Onun bütün filmlerini topluyorum.

31-En ilkel film: Hiç kimse herhangi bir filmin ilkel olduğunu söyleyemez

32-En hüzünlü film: Birçok var ama ben asla ağlamam

33-Hayatındaki en favori kişi: Ailem, arkadaşlarım, abim… Çok fazla

34-Eğer bir kişi seni gerçekten severse: Kim olduğuna bağlıdır. Ben gerçekten seviyorsam onu bırakmam

35- Favori müzik: Hiphop. Şu anda ‘My love’

36-Bir erkek olarak senin kötü yanın: Kadınların banyo odalarına giremem

37-İnternet bağımlısı mısın? : Hayır

38-Ne kadar yaşamak istersin: 70 yaşına kadar yapmayı istediğim her şeyi yaptıktan sonra

39-En aktif olduğun internet siteleri: : Fan club 영소사 Youngsosa
(영원히 소지섭만 사랑할래 love SJS forever Daum ??)

40-İnternette iken en çok neden mutlu olursun: Hayranlarımın sevgisini hissettiğim zaman teşekkürler

41-Burcun: Akrep

42-Uyku halini nasıl yenersin?: Çoğu zaman uykumun gelmesini diliyorum zaten pek fazla uyumam.

43-Bir kadın gördüğünde ilk olarak neresine bakarsın: Bacaklarına

44-Kadınlardan en çok hangi sözcükleri duyarsın: Vaaav So ji sub (Senin başarın So ji Sub)

45-Şu anda ne giyiyorsun: Dram elbisesi

46-Senin için en önemli şey: Ailem ve arkadaşlarım

47- En sevdiğin meyve: Bütün meyveleri beğenirim

48-Favori olarak hangi şarkıyı söylersin: 'My love' (OST of Happening in Bali)

49-Kız arkadaşına nasıl teklifte bulunursun herhangi bir fikrin var mı?: Ben yapacağım teklifte en romantik ünlü olarak seçildim ama hayranlarımı hayal kırıklığına uğratmamak için bunu söyleyemem bu benim gelecekteki nişanlım için bir sırdır.

50- Gelecekteki çocuğunun ismini ne koyardın: 소 원 (Sowon) kız veya erkek ismi bu olurdu.

51-Gelecekte yapmayı planladığın iş: Otel yönetimi

52-Sağlık durumun nasıl: Şu anda hastayım soğuk algınlığına yakalandım

53-Cepte diyebileceğin ne var neye sahipsin: Gençliğim ve hayallerim var

54-Hiç evinden başka bir yerde uyuduğun oldu mu: Çok

55-En sevdiğin çiçek: Lale

56-Şu an en çok ne için endişelenirsin? : Rol yaparken ağır bir sorumluluk hissederim

57-Favori numaraların: 32,51

58-En akıllı olduğunu düşündüğün zaman ne zaman? Lisedeyken ulusal atletizm yüzme branşında madalya almıştım

59-Sen bu kadar cevap yazdıktan sonra aniden bilgisayarın patlarsa ne yaparsın?
: Ben çok şaşırırdım herhalde ama cevaplarımı tekrar yazardım

60-Eşcinsel sevgi hakkındaki görüşün: Onların kendi dünyaları olduğunu varsayabilirim

61-En acı anın: Apandist ameliyatım ve operasyon öncesi

62-Mevcut malın: Çeşitli

63-Nefret ettiğin kişilik yapısı: Kritik ve geveze kişi (onlarda benim sakin kişiliğimden hoşlanmayabilirler)

64-Sevmediğin yemek: Soğan, özellikle yahninin üstünde yüzdüğü zaman

65-Favori kitabiniz: Denemelerden ‘kim benim peynirimi aldı’

66-Eğer arkadaşın verdiği randevuyu kırsaydı Tepkin ne olurdu: Erkekse ilk beni neden ektiğini sorarım bayansa da gelecek buluşmamızda bana söyler

67- Para senin için bir yük: Yük? Para kazanmam iyi çok kazanırsam mutlu olurum. Ama büyük varlığında büyük felaketler getireceğine inanırım

68-Ay ışığını mı güneş ışığını mı tercih edersin? Işıkların her türlüsü olur saklanmama gerek yok

69-Soruları cevaplarken ne düşünüyorsun? : Etrafımdaki kişilerin ne kadar değerli ve kıymetli olduğunu düşündüm

70-Doğum günü hediyesi olarak ne almak istersin? : Dijital kamera (Sony 5.000.000 pixel)

71-Sevdiğin bir hayvan: Köpek yavrusu

72-Dinin: yok

73-Yağmurlu günde ne yapmak istersin? Ölü oyunu oynamak isterdim tabii ki

74- Aylık gelir: Çeşitli

75-Favori mevsimin: Kış kar yağdığında hemen kayağa giderim meşgulsem bile mutlu olurum kar yağdığında

76-En sevdiğin kelimeler: Birçok (Sevgi, aile, arkadaş, arkadaşlık)

77-Favori Cümlen:’Kader diye bir şey yoktur’

78-Ne kadar uzun uyursun: 3,4 saat

79-İlk öpücük: Lise birinci sınıftayken kız arkadaşımın evinin önünde oldu.(Gerçek yaşamda ya da dramada hisler farklı olsa bile ben severim)

80-Bir korku filmi izlediğin zaman korkunu nasıl yenersin? Bunun gerçek olmadığını düşünürüm

81-İnternette ne kadar uzun kalırsın:1 saat ya da 30 dakika kadar

82-Randevularında ne kadar uzun süre bekleyebilirsin? Sevdiğim insan için o gelene kadar beklerim

83-Favori giyim tarzın: Eğitimli gibi giyinmek, Tesadüfi giyinmek (kot ve Tshirt)

84-En çok ne zaman dayak yemiştin: Lisedeyken 4 kişiden dayak yemiştim (Ama okul yıllarımda bir mafya değildim)

85-İnternete girmeyi ne zaman istersin? Bu günlerde pek fazla istemiyorum

.
86-Gelecek için istediğin ya da planın nedir? Uzun süre annemle birlikte yasamak ve rol yeteneğimi geliştirmek

87-Kazayla 100.000.000 won un olsaydı: Biriktirmesi için anneme verirdim

88-En iyi hangi spor dalını yaparsın: yüzmek

.
89-Yazman ne kadar hızlıdır? Bilmem hiç ölçmedim

90-Ne kadar içki içebilirsin? : 2 Şişe soju

91-Hobilerin: Snowboard, Paten

92-Ayak ölçülerin: 280 mm (44 numara)

93-isminin anlamı nedir?: So (uyanmak) ji(anlam) Sub(Alev)

94-Kişiliğinin iyi ya da kötü noktaları neler? Umm Ne olabilir? Bilmiyorum

95-Her gün yediğin yemekler: Günde iki defa az miktarda

96-Sizi diğerlerinden daha iyi yapan özelliğiniz: yüzmek, Tek başıma nasıl oynadığım

97-İlk aşkın: Lise 1 hala hatırlıyorum. Bu soruyu cevaplamama hakkim var mı?

98-En çok ziyaret etmek istediğin ülke: Sessiz, kalabalık olmayan bir ülke lütfen bir yer tavsiye et.

99-Bu cevapları okuyan okuyucular için yorumunuz: 99 tane cevabı okudukları için teşekkürler
Kendin için bunu neden denemiyorsun? Beni kuşatan bu zaman diliminde iyi vakit geçirdim.

Umarım yoktur...
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
bende moru çok seviyorum oda .birçok özelliklerimiz ayni. askim çok tatlisin. seni seviyorum !!! Kalp Opucuk

bu arada ben ona gitmesi için Türkiye'yi tavsiye ediyorum. gelir misin tatlim ?
Biggrin anlamadim kime dedin ama bana dediysen gelirim tabii...
BIGBANG/SHINHWA/BEAST/A PINK/SUPER JUNIOR
oppam yaa asigim bu adama ve oyunculuguna
İmzanız 103 pikselden büyük olduğu için silinmiştir.
HUG ME Jİ SUB
sorular ve cevaplar sayesinde so ji sub'u daha yakindan tanidim,tesekkürler. Gozlukgulmek
beni de üye yapar misiniz=))

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi