18-08-2010, Saat: 11:54
Bu sarkiyi çok seviyorum.Klibi çok güzel.Danslari felan çok hos.Çok renkli,seker bir klip olmus.Paylasim için tesekkürler.
SNSD-Tell Me Your Wish(Genie)
|
18-08-2010, Saat: 11:54
Bu sarkiyi çok seviyorum.Klibi çok güzel.Danslari felan çok hos.Çok renkli,seker bir klip olmus.Paylasim için tesekkürler.
SNSD - Tell Me Your Wish(Genie) Japonca Versiyon ![]() Dinlemek ve Indirmek Için Tiklayin [Click here to listen & download] *Romanization/Sözleri* [Taeyeon] Oyobidesuka Ne iikaketa SOS wa MAJI da [Jessica] hora masa ni koko de suna-o janakya nani-ka negau nara kimi to koi ni ochita GENIE e yo [YoonHyun] kirei ko totte yori mo jikochuu no hou ga MASHI ne Mazu wa iwanakya ~ wakannai desho [Yuri] Kotoba wa iga-i ni mo maryoku wo himeteru no Shoujiki na kimi no yume wa Chorus(Hepsi) So-(o)u yoko no hoshi wa omoi toori Futari nara nozomi toori Mirai sae mo omito-oshi Kanaete ageru Koko ni iru wa (I’m genie for you boy) Kimi mo kureba (I’m genie for your wish) Suki ni naru wa (I’m genie for your dream) Mo(u)too nareba (I’m genie for your world) [Tiffany] Kakugo dekita Taikutsu nandeshou Onaji hibi wa [Sunny] Na-ibi-sudara kushi no hadema Tsuyoki no GO sain kimi ha SUPER STAR SHINING STAR SUPERSTAR [SeoHyo] Tsujitsuma awasu you ni (awasu you ni) unmei ni tobino-(o)tte [Seohyun] Ki no muku hou he doraibu desho [Tiffany] Sekai ha igai ni mo tanjun ni dekiteru no (dekiteru no) Naisho da yo I’M JUST YOUR BIGGEST FAN Chorus(Hepsi) So-(o)u yoko no hoshi wa omoi toori Futari nara nozomi toori Mirai sae mo omito-oshi Kanaete ageru Koko ni iru wa (I’m genie for you boy) Kimi mo kureba (I’m genie for your wish) Suki ni naru wa (I’m genie for your dream) Mo(u)too nareba (I’m genie for your world) Maru de chikyu-ugi wo mawasu you ni Kiseki sae tejun douri Romantikku ga hoshii nara Kanaete ageru gutto kuru wa Kono mune wo kogasu MUSIC Hajimari ha AUTOMATIC Tada hitori kimi wa MAGIC Kanaetehoshii~ [Taeyeon] (Tada kimi ga negai sae sureba… Sou jiyuu ni naritai Tada kimi ga negai sae sureba… Mou hanaretakunai yo) Chorus(Hepsi) Koko ni iru wa (I’m genie for you boy) Kimi mo kureba (I’m genie for your wish) Seki ni naru wa (I’m genie for your dream) Motto nareba (I’m genie for your world) Kitto naru wa (I’m genie for you boy) Suki ni naru wa (I’m genie for your wish) Kuse ni naru wa
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
Ben yeni geldimde albümde hangi saniyeler arasinda geçen yoona?? Seçemedim daha yeni ögrendim grubu ama süperler.
♥ yoona ♥ ![]()
09-09-2010, Saat: 14:27
(Son Düzenleme: 14-09-2010, Saat: 12:08, Düzenleyen: Koreli-kız.)
GENIE - TÜRKÇE ÇEVIRI Bana dilegini söyle. Bana kalbindeki küçük dileklerini söyle Kafandaki ideal kadini çiz Ve bana bak.. Ben senin perinim, senin rüyan, senin perin Rüyandaki arabani sür ve yaris boyunca.. Yanimda otur. Beni ikna etmek için herseyini at Hatta kalbin firlasa ve rüzgarda uçsa bile Bu anda, dünya senindir. Bu dogru, seni seviyorum. Sana her zaman güveniyorum. Hayaller ve tutkular.. Sana hepsini vermeyi isterim. Ben, iyi bir sans tanriçayim senin dileklerini gerçeklestirebilirim. Bana dilegini söyle ( Ben senin perinim ) Bana dilegini söyle ( Senin dilegin için ben periyim. ) Bana dilegini söyle ( Senin rüyan için ben periyim. ) Sadece söyle ( Senin dünyan için, periyim ) Bana dilegini söyle. Sikici günlerden bikmadin mi ? Siradan hayatta gömülmedin mi ? Simdi, dur ve uyan ! Sen benim süperyildizimsin, parlayan yildiz, süper yildiz.. Titreyen bir kalbin sesi. Harleye, vücudunu emanet et Simdi bu dünya, senin için sadece sahne. Bir dalga gibi alkis sesi Kalbimde, vücut isini hissedebiliyorum. Ben senin yolunum, sonsuza dek senin en büyük hayranin.. Bu dogru, seni seviyorum. Sana her zaman güveniyorum. Hayaller ve tutkular.. Sana hepsini vermeyi isterim. Ben, iyi bir sans tanriçayim senin dileklerini gerçeklestirebilirim. Bana dilegini söyle ( Ben senin perinim ) Bana dilegini söyle ( Senin dilegin için ben periyim. ) Bana dilegini söyle ( Senin rüyan için ben periyim. ) Sadece söyle ( Senin dünyan için, periyim ) Bana dilegini söyle. DJ, Geriye al. Bu dogru, seni seviyorum. Sana her zaman güveniyorum. Hayaller ve tutkular.. Sana hepsini vermeyi isterim. Ben, iyi bir sans tanriçayim senin dileklerini gerçeklestirebilirim. Bana dilegini söyle Seni seviyorum, sen benim müzigimsin. Seni seviyorum, sen benim mutlulugumsun. Seni seviyorum, senin büyülü sansin olmak istiyorum. (Bana bütün fantezilerini anlat, hiçbir sey saklama. Senin perinim, sana yol gösterecegim. Bütün dileklerini söyle, hiçbir sey saklama. Senin perin, ben hepsini dinleyecegim.) Bana dilegini söyle ( Ben senin perinim ) Bana dilegini söyle ( Senin dilegin için ben periyim. ) Bana dilegini söyle ( Senin rüyan için ben periyim. ) Sadece söyle ( Senin dünyan için, periyim ) Bana dilegini söyle ( Ben senin perinim ) Bana dilegini söyle ( Senin dilegin için ben periyim. ) Bana dilegini söyle. Çeviri için YulTi ( Bilge Ablama ) çok tesekkürler.. ![]() all about "Girls Generation"
<<HyoRi>>
09-09-2010, Saat: 18:43
Sözün çevirisi ve paylasimi için çok tesekkürler
![]()
09-09-2010, Saat: 20:01
Türkçe çeviri için tesekkürler
![]()
09-09-2010, Saat: 21:59
Tek kelimeyle muhtesem bir sarki. Sule'm emegine saglik bitanem. Manasi gerçekten çok ama çok güzel.
![]() ''Bana bütün fantezilerini anlat, hiçbir sey saklama. Senin perinim, sana yol gösterecegim. Bütün dileklerini söyle, hiçbir sey saklama. Senin perin, ben hepsini dinleyecegim.'' Özellikle Taeyeon'in söyledigi bu kisim çok güzelmis. ![]() ![]()
İmza yüksekliği en fazla 103, genişliği en fazla 400 olmalı.
14-09-2010, Saat: 12:23
Off çok güzelmis yaa
![]() Seni seviyorum, sen benim müzigimsin. Seni seviyorum, sen benim mutlulugumsun. Seni seviyorum, senin büyülü sansin olmak istiyorum. Özellikle buralar ![]() Super Junior | SNSD | NCT | Sung Hanbin | RIIZE
smtown+family
17-07-2011, Saat: 21:27
Çevirisi için tesekkürler, çok güzel bir sarki.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|