yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smart Market (Turkey)
Istanbul'da yasiyorum ve bu marketin varligindan haberim yok. Biggrin
Konu için tesekkürler. Onay
Ben oraya gidemem sipariş verebiliyor muyuz?
Neden hep İstanbul'da olmak zorunda ya? Biggrin
Gidenler çok şanslı. Abaza
a pink & beast & 4minute & btob & clc

in the cube
Evet K-pop ürünleride gelecekmiş.. Biggrin Onay
birşey soracağım başka şehirde olup da kargoyla alma şansımız var mıSmile
İstanbul'da olanlar gerçekten çok şanslı. cry
Teşekkürler. Cool

always your MINE.

(20-05-2012, Saat: 14:35)*Okyanus* yazdı: birşey soracağım başka şehirde olup da kargoyla alma şansımız var mıSmile

Önceki sayfalarda böyle bir şansımızın olduğu yazıyordu çünkü bende İstanbul da yasamıyorum ama kargo ile alışveriş yapmayı düşünüyorum. Telefonla konuşacağım en kısa zamanda.
Ama ürünlerde domuzla ilgili seyler var mıdır ki ? Bilen varsa cevaplayabilir mı?

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
(20-05-2012, Saat: 15:40)RAINBOW RAMEN yazdı:
(20-05-2012, Saat: 14:35)*Okyanus* yazdı: birşey soracağım başka şehirde olup da kargoyla alma şansımız var mıSmile

Önceki sayfalarda böyle bir şansımızın olduğu yazıyordu çünkü bende İstanbul da yasamıyorum ama kargo ile alışveriş yapmayı düşünüyorum. Telefonla konuşacağım en kısa zamanda.
Ama ürünlerde domuzla ilgili seyler var mıdır ki ? Bilen varsa cevaplayabilir mı?

domuz ürünlü şeylerde var ama Türk görevli olduğu için sorabiliyosunuz domuz ürünleri var mı diye Smile sahibi de türkçe biliyor o da yardımcı oluyor Smile en son gittiğimde bana 4 tane çubuk ve 2 tane kore nescafe'si hediye ettiler Smile gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar Smile k-pop ürünleride daha yola çıkmamış en erken 2-3 aya gelirmiş Smile ben ürünlerin bazılarının örneklerini görme fırsatı buldum markette ve hepsi çok güzeldi Smile sabırsızlıkla bekliyorum ürünlerin gelmesini. ürünler geldiği zaman internet sitesine koyulacakmış Smile
[Resim: frthjklopoujyrfedsw.gif][Resim: pouytrdswa.gif]
Always Dorky Leader ♥ 김 태연

(26-05-2012, Saat: 20:51)SevdeArdic yazdı:
(20-05-2012, Saat: 15:40)RAINBOW RAMEN yazdı:

domuz ürünlü şeylerde var ama Türk görevli olduğu için sorabiliyosunuz domuz ürünleri var mı diye Smile sahibi de türkçe biliyor o da yardımcı oluyor Smile en son gittiğimde bana 4 tane çubuk ve 2 tane kore nescafe'si hediye ettiler Smile gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar Smile k-pop ürünleride daha yola çıkmamış en erken 2-3 aya gelirmiş Smile ben ürünlerin bazılarının örneklerini görme fırsatı buldum markette ve hepsi çok güzeldi Smile sabırsızlıkla bekliyorum ürünlerin gelmesini. ürünler geldiği zaman internet sitesine koyulacakmış Smile

Teşekkürler bilgi verdiginiz için. Biz kargo ile almayı düşündüğümüz için malum İstanbul da değiliz, hediye alamayacağız Sad neyse artık siz bizim yerimize alırsınız hediyeleri kullandıkca bizi hatırlarsanız Biggrin

Bize uzak oldukları için rüya sandığımız şeyler vardır.
Yıldızlar böyledir; çok güzel insanlar gibi onlar da hemen kaybolurlar...

Ama hep yanan ve sonsuza dek yanacak olan yıldızlarda vardır:
SS501...

BİZ SS501'A İNANIYORUZ
kesinlikle harika! bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederiz bu kadar kore sever varken bunu bilmeside güzel olur. paylaşım için çok teşekkürler Smile
[Resim: th82b5f41e.gif]

Lee Min Ho ❤Lee Min Ki ❤Kim Hyun Joong❤
Jang Geun Suk❤Yung Jong Hwa❤Lee Hong Ki
WooYoung❤Taecyeon❤Kim Soo Hyun❤

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi