yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 5/5 - 1 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Smart Market (Turkey)
Istanbul'a gitcegim zaman ugrayacagim ilk yerlerden biri olacak.Konu için tesekkürler.
Bu aşk bir kanser hücresi...
Paylasim için tesekkürler.
Tesekkürler.Istanbul'da Kore marketi olacagini hiç düsünmezdim. Biggrin
Biggrin Allahim, inanamiyorum.. Insallah gidicem en yazin zamanda..=) Bilgilendirme için çok tesekkür ederim..^^
[Resim: msss.png]
Arkadaslar; ben telefonla görüstüm, siparisleri evlere kargo ile gönderebiliyorlarmis. Kargo üzreti sizden..
Telefonu ilk koreli bir bayan (ajumma) açti, çok tatli bir sesi var..^^ sonra koreli oldugu belli olurcasina 'bir dakika' dedi ve türk bir görevliye verdi telefonu..^^

Tesekkürler Korea-fans..<3 <3 <3
Süper bir haber ya çok sevindim,mutlaka giderim Abaza
Paylasim için tesekkürlerOnay
Bye 
[quote='anyun' pid='2014243' dateline='1319883552']
Arkadaslar; ben telefonla görüstüm, siparisleri evlere kargo ile gönderebiliyorlarmis. Kargo üzreti sizden..
Telefonu ilk koreli bir bayan (ajumma) açti, çok tatli bir sesi var..^^ sonra koreli oldugu belli olurcasina 'bir dakika' dedi ve türk bir görevliye verdi telefonu..^^

[/quo

Merhaba. biz iki üç gün içerisinde smart markete gitmeyi planliyoruz.Cool Ama marketi bulup bulamama konusunda tereddütlüyüz.Undecided eger siz gittiyseniz bana yolu tarif edebilir misiniz? Ya da dediginiz gibi orayi arasam bana yardimci olurlar mi? Smile)

alın beni. istiyorum sadece
(29-10-2011, Saat: 14:19)anyun yazdı: Arkadaslar; ben telefonla görüstüm, siparisleri evlere kargo ile gönderebiliyorlarmis. Kargo üzreti sizden..

Kargo ile göndermeleri güzel birsey en azindan Istanbul'da olmayanlar da yararlanabilir marketten. Onay Bilgi için tesekkür ederim. ^^

Konu için tesekkürler. ^^
(04-11-2011, Saat: 0:23)noodle yazdı: [quote='anyun' pid='2014243' dateline='1319883552']

[/quo

Merhaba. biz iki üç gün içerisinde smart markete gitmeyi planliyoruz.Cool Ama marketi bulup bulamama konusunda tereddütlüyüz.Undecided eger siz gittiyseniz bana yolu tarif edebilir misiniz? Ya da dediginiz gibi orayi arasam bana yardimci olurlar mi? Smile)

Yardimci olmalari konusunda hiç tereddütünüz olmasin, telefondaki görevli detaylica anlatiyor..^^
(09-11-2011, Saat: 5:20)anyun yazdı:
(04-11-2011, Saat: 0:23)noodle yazdı: Arkadaslar; ben telefonla görüstüm, siparisleri evlere kargo ile gönderebiliyorlarmis. Kargo üzreti sizden..

[/quo

Yardimci olmalari konusunda hiç tereddütünüz olmasin, telefondaki görevli detaylica anlatiyor..^^

O zaman ben de siparis verecegim . Smile Peki eline geçti aldiklarin canim ? ^^

Kalbin tam olarak kimde?
Benim için endişeleniyor musun?
Seninde benim gibi zamanı durdurmak istediğini hissediyorum.
Hala söyleyemediğim sözler ve kimseye veremediğim kalbimde bekleyen bir aşk var.

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi