yukari
Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sizce Seohyun ve Yonghwa Yakışıyor mu?
SNSD'yi sevmeyebilirsiniz,SeoHyun'u da sevmeyebilirsiniz.Bu kimseyi ilgilendirmez.
Ama bunu ifade edis sekliniz,bir noktadan sonra ister istemez,ilgi çeker.
Ben bunu sekilde ifade etmenizi dogru bulmuyorum.
Ifade edis sekliniz,SeoHyun'u ya da SNSD'yi sevenleri kirabilir.
Açikçasi ben SNSD'yi,SeoHyun'u,YongSeo'yu seven biri olarak çok üzüldüm,alindim.

SNSD kizlarinin dogru düzgün insanlar olmadiklarini nereden biliyorsunuz?
Bu degerlendirmeyi neye dayanarak yapiyorsunuz?Bu Soneler'in alinmasina neden olur.
Çünkü bu kizlari nasil siz sevmiyorsaniz,sevenler de var.
Yonghwa daha iyilerine layik demissiniz.Bu gerçekten üzücü bir ifade.
SeoHyun kötü mü yani?
Yonghwa ne kadar iyi?SeoHyun ne kadar kötü?

Yonghwa,kendi seçimlerini yapabilecek bir yasta.Onu SeoHyun'a biri mi zorluyor?
Diger erkek gruplari üyelerini birileri mi SNSD'ye zorluyor?
Sirf özel hayatlari,özel iliskileri nedeniyle SNSD kizlarini sevmiyor olmaniz ne aci...
Kimse, hiçbir erkek grubunu, SNSD'ye zorlamiyor.
Sonuçta kimse o erkeklere SNSD ile is yapmasi için,birlikte olmasi için silah dayamiyor.
O erkek grubu üyeleri de bunu istiyorlar ki,bu isler,bu birliktelikler oluyor.
SNSD kizlarinin erkek gruplarina kur yaptiklarini nereden biliyorsunuz?
Olaylara tarafsiz bakmaniz gerekir.
Belki de o erkek gruplari SNSD'ye kur yapiyor.Bunu bilebilir miyiz?

Açikçasi ben SeoHyun'u çok seviyorum.SNSD'yi de çok seviyorum.Ayrica ben YongSeo'yu da çok seviyorum.

7 Aralik üç yüzüncü günleriydi,simdi birinci yildönümlerini 11 Subat'i bekliyorum. Opucuk

Burada bende, sende herkes özgürce düsünceleri söylemekte SNDS'yi sevebilir sone olabilirsin üzgünüm ama bende gerçekten sevmiyorum ki sana birsey diyeyim hiçbirsey sevenlerin internetten takip etmesiyle olmuyor.Yani olay sadece bunun ile bitmiyor olayin daha birçok görünmeyen yüzü var bence.
Peki sen bana söyleyebilirmisin bunlarin menajerlerin gelir ve popülarite karsiligi bir taktik yapmadiklarini ?

Bak ben bunu sadace boice olan biri olarak degil,yada asiri bir Yonghwa hayrani olarak biri oldugum için degil ki fanatik bir boicede olsam asla Cnblue üyelerinden biri ile yada Yonghwa ile ask hayalleri yapmadim, yapmamda ki normal olanda budur bence anlatabildimmi.olaylari farkli biryerden baktigim için söylüyorum.Tüm erkek gruplari bu hatunlar piyasaya çiktigi andan beri ayni anda asik yada su degimle vurulmus olamazlar buna emin ol.

Ki sana birsey söyleyeyim bende Melissa'nin izlenimine katiliyorum.Arkadasim oldugu için degil, SNSD sevmemek degil bence mesele sadece disarida insanlara sergiledikleri avranis sekilleri.Onlarin bende samimi olmadiklari konusunda hem fikirim bu benim fikrim üzgünüm belki seni sone'leri üzmüs olabilirim, ama bu böyle.

Bunun neden bu kadar büyütüldügünü anlamiyorum. Sonuçta bir program bu, fazla abartmamak lazim. Biz sadece bizim önümüze konan seyleri izliyoruz. Bir de izlemediklerimiz var. Kamera önünde böyle peki ya kamera arkasindakiler ya da çekimler bitip kameralar kapaninca ne oluyor? Bunlari biliyor muyuz? Hayir, bilmiyoruz. 3 video izledik, 2 röportaj okuduk, bir kaç habere baktik diye hiç kimse hakkinda fikir sahibi olamayiz. Yani bu böyle su söyle diyemeyiz. Sadece Yong Hwa ve Seo Hyun için degil tüm CNBLUE ve SNSD için de degil, tim Koreli ünlüler için söylüyorum bunu. Onlarin yaninda olmadan bizzat kendi gözümüzle görmeden bunlari söylemek güç. Kaldi ki yanlarinda bile olsak ne kadar taniyabiliriz ki? Yillar geçiyor da insan kendini, en yakinindakileri taniyamiyorken bir kaç video ve haberle nasil taniyalim onlari? Elbette kafamizda bir Yong Hwa, Seo Hyun profili olusturabiliriz ama eminim ki gerçekler çok farklidir.

SNSD hakkinda yorum yapamam çünkü yorum yapacak kadar tanimiyorum onlari. Sadece distan biraz yorum yapabiliyorum ki fazla sevdigim söylenemez. Tabi ki gerçek hallerini bilemem. Yong Hwa ne kadar iyi, Seo Hyun ne kadar kötü? buna da katiliyorum ayrica. Sadece bu kizlari her yerde görmekten ve isimlerini duymaktan sikildim biraz. Bu sirketlerinin arkasinin kuvvetli oldugunu gösterir, baska da birsey degil.

Dünyada öyle seyler oluyor ki, biz görmeden kapali kapilar ardinda neler dönüyor. Ruhumuz bile duymuyor. Insanlarin para ve söhret için yapmayacaklari sey yok. Masa olarak kullanmayacaklari kimse de yok. Kore'den sözediyoruz. 50 yil önce savasta bölünmüs, bitik bir ülkeden sözediyoruz. Bugün Japonya gibi bir devi sollamis bir ülke, günde 15 saat çalismanin normal oldugunu düsünen bir ülkeden sözediyoruz. Hal böyleyken kimsenin duygulariyla hareket edebilecegini söylemesin bana kimse. Göz önünde Yong Hwa var Seo Hyun var ya da baskalari var. Peki Yong Hwa ve Seo Hyun'u ya da CNBLUE, SNSD hangisi derseniz, göz önündekilerin arkasinda kimler var? Günde 15 saat çalismayi normal görenler var. Bayilip hastanelik olup ertesi günü yine Tv önüne çikaranlar var.

Üzgünüm, konuyu fazlasiyla dagittim. Baska yerlere kaydirdim ama gerçekler böyle. Eger yazim uygun degilse silebilirsiniz ama ben böyle düsünüyorum.
Aşk hiç bu kadar gamzeli olmamıştı.. Smile)
[Resim: normaljh11.jpg]

Iste Betül sana katiliyorum bende.Benimde burada söylemek istedigim kimse 2 3 video ile tanilamaz.Onu taniyorum biliyorum diyende mutalaka yalan söyler arkadasim sen yani basindaki insani ne kadar taniyorsun ki taa kilometrelerce ötedeki kisiyi nasil taniyacaksin.
Sakin ama kizlara garezim oldugunu düsünmeyin ben bunu CNBLUE ya SNSD içinde demiyorum yani herhangi bir insani da tanimak oldukça güç.

Onay

[Resim: wgm1212201002.jpg]

Ne güzel...
Hepimiz ayni fikirdeyiz.
Benim de anlamadigim tam da buydu,zaten.
Hiçbirimiz,onlari tanimiyoruz.Isin pek çok görünmeyen yüzü var.

Siz:"Sonuçta biz onlari tanimiyoruz.Isin pek çok bilinmeyen yüzü var ve bu yüzlerden birinde de bu kizlarin çesitli olumsuzluklari var.Biz sevmiyoruz çünkü..." diyorsunuz.
Ben de:"Sonuçta biz onlari tanimiyoruz.Isin pek çok bilinmeyen yüzü var ve bu yüzlerden birinde de bu kizlarin bir olumsuzlugu yok.Ben seviyorum çünkü..." diyorum.

Olay aslinda bu kadar basit.Her birimiz,sevenler ve sevmeyenler,görmek istedigimiz pencerelerden bakiyoruz.Her ne kadar hepimiz,tarafsizliktan söz ediyor olsakta,hepimiz kendi istedigimiz sekilde görüyoruz.
Gerçekten olay bosuna büyüyor.
Bu iki farkli tezin savunulmasi bir yanlislik.Çünkü bir sonuca varabilecegimize inancim kayboluyor.Sonuçta,kimse benim düsüncelerime göre birden bire SNSD'yi sever olmaz ya da ben kimsenin düsüncelerine göre birden bire anti olmam.

Bu durumda bence yapilacak,konusulacak bir sey kalmadi.

Sen bizi yine anlamamissin ortada aniti-SNSD'lik bir durum söz konusu degil.
Biz burada tartismiyor sadece fikir ve düsüncelerimizi paylasiyoruz, bu konuda bu yüzden açildi.Opucuk

[Resim: 25122010wgm02.jpg]
[Resim: 25122010wgm01.jpg]
[Resim: 25122010wgm03.jpg]

Koskoca kizi sirtinada almis.Abaza

http://www.youtube.com/watch?v=DBABXBSjl...r_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=LuPSBQc8Q...r_embedded

Bu fotograflarini,videolarini görmüstüm. Biggrin
Ama zamaninda SeoHyun da,YongHwa'yi sirtina almisti.Simdi esitlendiler. :P
Bu arada,YongSeo ilk kez gerçek bir düet yapti.
Sözleri Yonghwa ve SeoHyun birlikte yazmislar.Ama Yonghwa'nin payi daha büyükmüs.
Sarkinin ismi "Banmal Song".
Kesinlikle dinlemenizi tavsiye ediyorum.Çok güzel bir sarki olmus. Opucuk

YongSeo-Banmal Song

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi