Sizce Seohyun ve Yonghwa Yakışıyor mu?
Seohyun ve Yonghwa'nın Birbirine Yakıştığını Veya Yakışmadığını Düşünüyorsanız
Yorumlarınızı Buradan Yapabilirsiniz. ![[Resim: 252dg6.gif]](http://img560.imageshack.us/img560/6788/252dg6.gif)
Seohyun ve Yonghwa'nın Birbirine Yakıştığını Veya Yakışmadığını Düşünüyorsanız
![[Resim: 252dg6.gif]](http://img560.imageshack.us/img560/6788/252dg6.gif)
![[Resim: 252dg6.gif]](http://img560.imageshack.us/img560/6788/252dg6.gif)
|
Seohyun ve Yonghwa'nın Birbirine Yakıştığını Veya Yakışmadığını Düşünüyorsanız ![]() ![]()
Ilk yorum benden,,
Evet elbette Yonghwa'ya uzun zamandir bir hayranligim var onu kiskanmak yada onun biriyle oldugunu görmekten ben sahsim adina Türk boice olarak gocunmuyorum sonuçta ben sadece bir hayraniyim bence yakisiyorlar en azinda Yonghwa Seohyun'la iken daha mutlu. ![]()
Bence yakismiyorlar.Yonghwa daha iyilerine layik.
![]() ![]()
08-11-2010, Saat: 5:14
(08-11-2010, Saat: 5:12)sairalinda yazdı: Bence yakismiyorlar.Yonghwa daha iyilerine layik. Baslarda bana da öyle geldi ne giciktim o gruba nerede yakisikli olsa hemen yanlarinda onlardi ama öküz öldü ortaklik bitti misali ne yapalim bunada sükür ![]()
08-11-2010, Saat: 5:17
(08-11-2010, Saat: 5:14)Boicegirl yazdı:(08-11-2010, Saat: 5:12)sairalinda yazdı: Bence yakismiyorlar.Yonghwa daha iyilerine layik. Gerçekten sevgililer mi yoksa? Program geregi öyle davranmiyorlar miydi? ![]()
Bazi kaynaklara göre gerçekten sevgililer kimiside sadece öyle davraniyorlar diyor ama resimler ya resimler ne olacak
![]()
08-11-2010, Saat: 5:38
08-11-2010, Saat: 13:37
Gençler durun bir dakika. Hemen komplo teorileri üretmeyelim resimlere haberlere bakip. Kore medyasi malum, abartirlar da abartirlar. Gerçekten sevgili olduklarini düsünmüyorum. Yong Hwa'nin çeliskili ifadeleri olsa da program icabi birbirlerinin yaninda mutluymus gibi davraniyor olabilirler.
![]() Love Light sarkisini yazarken Yong Hwa Seo Hyun'u düsünmüs hatta "i'm genie for you girl" kismini, SNSD "tell me your wish" sarkisinin nakaratindan olusturmus. Yong Hwa öyle söylemis yani habere göre öyle. Sonra Yong Hwa Seo Hyun'la aralarinda mesafe var gibi hissettigini söylemis. Daha önce de ideal tipinin Seo Hyun oldugunu söylerken sonra da ideal tipi olmadigini söylemisti. Tabi haberlerde söylenen bu. Gerçegi bilimiyoruz. ![]() Yakisma kismina gelince sahsen yakistirdim ama Seo Hyun biraz miy miy geldi bana. Yong Hwa'ya söyle daha baskin ama car car konusmayan bir kiz yakisir diye düsünüyorum. ![]() Bir de bu yogun programlari arasinda sevgili olmalari mümkün degil bence, menajerler izin vermez bir defa. CNBLUE henüz çaylak, sadece Yong Hwa degil, bütün üyeler için geçerli bu. O yüzden rahatim sahsen. Siz de gönlünüzü ferah tutun. ![]()
08-11-2010, Saat: 13:51
Yakisiyor tabiki SeoHyun kimi begendiyse benim için sorun yok.
![]() Kariyerde yaparim çocukta yaparim hesabi. ![]() Anlicaginiz ben onlari çok yakistiriyorum hemde çok. ![]()
08-11-2010, Saat: 18:35
Dogrusu müthis bir konu.
![]() Bence çok yakisiyorlar. ![]() Ama benim bildigim kadariyla sevgili olma gibi bir durumlari söz konusu degil.Sadece çift rolü yapan iki iyi arkadas gibiler.Çesitli haberler aralarinda bir ask oldugunu ya da olabilecegini söylüyor.Ama onlar bunu kanitlayacak kadar yakin degiller.Nadiren fiziksel temaslarda bulunuyorlar.Iki arkadasin temasi kadar... O konserde de,sadece önceden planlanmis bir gösteriyi canlandirdilar.Onlarin pek çok hayrani var.YongSeo çifti olarak çok seviliyorlar.Bildigim kadari ile yalnizca Kore'den degil,diger Asya ülkelerinden de hayranlari var.Bence bu nedenle hayranlari dolayisiyla bazen yakinlasabiliyorlar.Gözlemlerim kadariyla bu yakinlasma uzun süreli ya da büyük bir sey olmuyor. ![]() Bence de zaten ikisi de çok yogunlar.Asik olacak kadar vakitleri olduklarini sanmiyorum ve olsa bile bence bunu birbirlerine dahi yansitacaklarini düsünmüyorum.Ikisi de karsilikli olarak birbirlerine çekingen ve mesafeli davraniyorlar.Ama bence fark edilmesi gereken bir gerçek var ki birbirleri ile mutlu oluyorlar.Üstelik yakisiyorlar. ![]() Ben yaklasik bir on iki sene sonra evlenmelerinden yanayim. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|